Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok makbule geçer valla, lineage'e geçip bize deneyimlerinizi iletirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesudtbr -- 5 Haziran 2019; 23:43:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Venture

ben bugün unlock edip 8.0'a geçeceğim. Beğenmezsem LineageOS'a geçip deneyimleri yazarım.

Alıntıları Göster
    Yükleme rehberi de yaparsanız dua ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu uzun süredir farklı rom'larla kullanıyorum. Lineage'lerde ve AICP rom'larında çok hata var ve pürüzsüz bir Pie deneyimi yok. Wi-Fi kopmaları ve pencere arası geçişlerde animasyon sıkıntısı var. Diğer Rom'dan bağımsız sorunlar olarak ghost screen gösterilebilir. Bir uygulamadan başka bir uygulamaya geçtiğinizde arkada eski uygulamanın gölgesi gibi bir şey çıkıyor. Isınmadan kaynaklı ve oldukça rahatsız edici. Bunun dışında HTC telefona karşı çok ilgisiz resmi destek ve güncelleme çok zayıf. Pil ömrü tatmin edici. Ben şu an Magisk ile birkaç şey kurdum üzerine performansı da optimal. Ama dediğim gibi bir flagship telefon tecrübesi sunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: threeeyed

Telefonu uzun süredir farklı rom'larla kullanıyorum. Lineage'lerde ve AICP rom'larında çok hata var ve pürüzsüz bir Pie deneyimi yok. Wi-Fi kopmaları ve pencere arası geçişlerde animasyon sıkıntısı var. Diğer Rom'dan bağımsız sorunlar olarak ghost screen gösterilebilir. Bir uygulamadan başka bir uygulamaya geçtiğinizde arkada eski uygulamanın gölgesi gibi bir şey çıkıyor. Isınmadan kaynaklı ve oldukça rahatsız edici. Bunun dışında HTC telefona karşı çok ilgisiz resmi destek ve güncelleme çok zayıf. Pil ömrü tatmin edici. Ben şu an Magisk ile birkaç şey kurdum üzerine performansı da optimal. Ama dediğim gibi bir flagship telefon tecrübesi sunmuyor.
    Bu şekilde bir deneyim arıyordum günlerdir hocam teşekkürler.

Şuan 7.0 stock kullanıyorum, epey kararsızım LOS'a geçiş yapmak mantıklı olur mu diye. XDA konusunda elemanlar döktürüyor stabil diye ama anlattığınıza göre öyle değil herhalde. Pil süresi ve/veya performans olarak bir iyileşme sezebildiniz mi 7.0 orjinal rom'a kıyasla?

• Evet o pozitif yorumlara ben de şaşırdım. Belki cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir. Pil süresi ve performans iyi o romlarda sadece telefon çok ısınıyor ve dediğim gibi orijinal bir pie de deneyimi yok. Animasyonlar tuhaf biçimde kasıyor ve Ghost screen fazlaca yaşanıyor. LeeDroid diye bir rom var Oreo ile gelen o çok güzeldi ancak eleman konuyu ve projeyi kapamıl XDA'da. O yüzden tek alternatif stock 7 veya 8. Bloatwareleri temizledikten ve magiskten birkaç güzel module kurduktan sonra telefon pil ve performans olarak güzel hale geldi. Ayrıca telefonun çözünürlüğünü 4K'dan FullHD'ye indirenlerde pil olarak memnunlar ama ben denemedim. Kısaca Lineage tavsiye etmiyorum ama denemekten zarar gelmez rom kurmak kolay zaten.

• quote:

Evet o pozitif yorumlara ben de şaşırdım. Belki cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir. Pil süresi ve performans iyi o romlarda sadece telefon çok ısınıyor ve dediğim gibi orijinal bir pie de deneyimi yok. Animasyonlar tuhaf biçimde kasıyor ve Ghost screen fazlaca yaşanıyor. LeeDroid diye bir rom var Oreo ile gelen o çok güzeldi ancak eleman konuyu ve projeyi kapamıl XDA'da. O yüzden tek alternatif stock 7 veya 8. Bloatwareleri temizledikten ve magiskten birkaç güzel module kurduktan sonra telefon pil ve performans olarak güzel hale geldi. Ayrıca telefonun çözünürlüğünü 4K'dan FullHD'ye indirenlerde pil olarak memnunlar ama ben denemedim. Kısaca Lineage tavsiye etmiyorum ama denemekten zarar gelmez rom kurmak kolay zaten.
    Anladım. 7 yada 8'i debloat edip kullanmak lazım o zaman. Siz şuan hangisindesiniz ?

• Stock 8.
  • quote:

Stock 8.
    Bana ota'dan güncelleme gelmiyor, nasıl yükleyebilirim önce unlock etmek mi gerekiyor ?

• Android 7 nin nesi kötü? Android 8 e yükseltenler çok memnun değil Gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

Android 7 nin nesi kötü? Android 8 e yükseltenler çok memnun değil Gibi
    Android 7 ile alakalı değil ama bir sürü gereksiz sistem uygulaması cihazı yoruyor ve ısındırıyor. Dün cihazı unlock edip gereksiz sistem uygulamalarından arındırılmış bi 8 romu yükledim mis gibi oldu.

Ayrıca son zamanlarda telefon 45 derecelere çıkıyordu Android 7'de ve pil de çok çabuk bitiyordu, o yüzden geçiş yaptım

• Hocam şu an sıcaklık kaç derece ve romu nasıl kurdunuz?

• quote:

Hocam şu an sıcaklık kaç derece ve romu nasıl kurdunuz?
    Önce cihazı htcdev.com sitesinden unlock ettim. Daha sonra TWRP Recovery'i indirip cihaza flaşladım, akabinde de romu indirip wipe data/calvik/ cache yapıp romu flaşladım.

Sıcaklık yarı yarıya daha serin bir noktaya geriledi. RAM kullanımı da 2-2.3/4GB civarında seyrediyor.

Romun linki :
    AndroidFileHost
    HTC_U_Ultra_Oreo_2.19.400.1_Minhnewpro.zip | by minhnewpro for U Ultra
    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262903996839

Facebook, Instagram gibi pek çok gereksiz uygulama temizlenmiş ve rootlu bir şekilde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 9 Temmuz 2019; 15:35:31 >

• quote:

Önce cihazı htcdev.com sitesinden unlock ettim. Daha sonra TWRP Recovery'i indirip cihaza flaşladım, akabinde de romu indirip wipe data/calvik/ cache yapıp romu flaşladım.

Sıcaklık yarı yarıya daha serin bir noktaya geriledi. RAM kullanımı da 2-2.3/4GB civarında seyrediyor.

Romun linki :https://androidfilehost.com/?fid=1322778262903996839

Facebook, Instagram gibi pek çok gereksiz uygulama temizlenmiş ve rootlu bir şekilde geliyor.

Alıntıları Göster
    Hocam cpu z den baktığınız zaman sıcaklık tam olarak ne gösteriyor.
    Android 7 den mi bu Roma geçtiniz?

• quote:

Hocam cpu z den baktığınız zaman sıcaklık tam olarak ne gösteriyor.
    Android 7 den mi bu Roma geçtiniz?

Alıntıları Göster
    Batarya 36.5 derece.

Evet 7'den geçtim.

• quote:

Batarya 36.5 derece.

Evet 7'den geçtim.

Alıntıları Göster
    İkinci ekran aynen duruyor mu yoksa ekrana dahil mi oldu

• Aynen duruyor, Sense romu bu LineageOS değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 9 Temmuz 2019; 20:11:18 >
  • Artık cihaza herhangi bir şekilde güncelleme gelmiyor. Direk kendin yapmalısın. Zaten yapmışsın sanırım.

• quote:

Artık cihaza herhangi bir şekilde güncelleme gelmiyor. Direk kendin yapmalısın. Zaten yapmışsın sanırım.
    Cihazı aldığım günden beri bir tane bile güncelleme gelmedi zaten Tak etmişti artık. Sıkarsa LineageOS'a geçerim belki

Bu arada sizde RAM kullanımı ne düzeyde ?

• quote:

Cihazı aldığım günden beri bir tane bile güncelleme gelmedi zaten Tak etmişti artık. Sıkarsa LineageOS'a geçerim belki

Bu arada sizde RAM kullanımı ne düzeyde ?

Alıntıları Göster
    Ekran Süresiz kaç saat hocam?

• Cihaz rootlandıktan sonra boomsound teknolojisi devam ediyor mu? Type c çoğaltıcı takıldığında veya başka bir kulaklık takıldığı zaman aksesuar desteklenmiyor sorunu ortadan kalkıyor mu.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.