Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu düşünmedim ama lenovo olsun yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesudtbr

İlginç. Htc ile ilgili çok haberler geliyor. Satıldı, devredildi, zarar etti, kâr etti vs. ama hala bir hareket bir silkelenme göremiyorum.

Erdi Özüağ donanımhaber youtube kanalında bir videoda Htc ile konuştuğunu ve hala o eski kafada olduklarını ifade etti. İşte biz Htc'yiz bizim malzeme kalitemiz üst düzey ve biz üst düzey bir markayız vs. diye konuşmuşlar. Sanırsın diğer markalar poşetten telefon yapıyor. Hala eski günlerin kaymağını yiyen bir marka ama nereye kadar heleki bu fiyatlandırma ile.

Yahu madem üst düzeysin adama sorarlar maillere verdiğin o yorumlar ne öyle?
    Madem üst düzeysin bu yazılımlar ne böyle?
    Madem üst düzeysin bu ürünler ne böyle?
    Madem üst düzeysin hani rekabetçi, kimsede olmayan tipte bir cihaz?

Hala bir avuç seveni tarafından ayakta duruyor haberi yok, imajım var diye böbürleniyor. Bugün U ultra gibi amiral gemisi bir cihazla snapdragon 660 kullanan orta segment bir cihazı kıyaslıyor ve bu kıyasta snapdragon 660'lı cihaza daha iyi diyorsak bu ayıp yeter kendilerine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Htc ile ilgili hiçbir habere inanasım gelmiyor artık. Bir gün batan şirket ertesi gün kar yapmış. Enteresan.

• quote:

Htc ile ilgili hiçbir habere inanasım gelmiyor artık. Bir gün batan şirket ertesi gün kar yapmış. Enteresan.
    Ben de anlamadım bu işi, bir ekonomistin anlayacağı türde birşey vardır orada yada haberler yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: LALOCHEZIA

Onu düşünmedim ama lenovo olsun yani
    Z5 pro GT'yi tanıttılar CES fuarında. 12gb ramli S855 işlemcili ve kızaklı bir cihaz. Fiyatı 400euro olarak görünüyor...

Proyu gördüm ama TR de fiyatları ne olucak acaba. Henüz yurt içi cihaz z5de de proda da yok denecek kadar az

Bu fiyata bu telefon.???? Düşündürücü

• quote:

Bu fiyata bu telefon.???? Düşündürücü
    8gb ramli olan modelin fiyatıdır o. 8/64 olmalı.

• quote:

Proyu gördüm ama TR de fiyatları ne olucak acaba. Henüz yurt içi cihaz z5de de proda da yok denecek kadar az
    Bilmem, vergilerimiz sağolsun tek başına fiyatı yükseltmeye yetiyor.

Hiç sorma. Yerli üretim düzgün birşey yapsak onu alırım da. Casper desen yerli üretimden ziyade yerli sermaye. Vestel elle tutulur birşey yapmıyor. Mecbur vergiye rağmen onlar alınıyor.

• quote:

Hiç sorma. Yerli üretim düzgün birşey yapsak onu alırım da. Casper desen yerli üretimden ziyade yerli sermaye. Vestel elle tutulur birşey yapmıyor. Mecbur vergiye rağmen onlar alınıyor.
    Gm 9 pro var, şikayet edeni görmedim. Bizim yöneticilerin yerliye avantajdan anladığı şey ithal malların vergisini artırmak, yerli ürüne vergi avantajı gibi bir düşünceleri olmuyor...

Malesef asla o kadar düşünceli olamıyorlar :D

https://youtu.be/Q_Rbs_yDiwc

• 7.0'a downgrade şansımız var mıdır? İyice çekilmez bir hal aldı. Kamera falan çok saçmalamaya başladı soğudum cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

7.0'a downgrade şansımız var mıdır? İyice çekilmez bir hal aldı. Kamera falan çok saçmalamaya başladı soğudum cihazdan.
    Bence custom roma geç. Bu saatten sonra geriye dönmek mantıklı değil. Ben lineageos yükleyeceğim ama fırsatım olmuyor. Mis gibi 9 sürümü oluyor cihaz, birçok kişi memnun olduğunu söylüyor ve sürekli güncelleme de alıyor...

Rom işlerini bırakalı çok oldu yapabilir miyim bilmiyorum. Bundan daha stabil sanırım. Link var mıdır? Hazıra konmuş gibi olmazsa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

Rom işlerini bırakalı çok oldu yapabilir miyim bilmiyorum. Bundan daha stabil sanırım. Link var mıdır? Hazıra konmuş gibi olmazsa tabi.
    Antrenmanlı birine yaptırmakta yarar var bence. Ben de 7 yıl oldu rom, root yapmıyorum. Estağfurullah, link bu:https://forum.xda-developers.com/u-ultra/development/rom-lineageos-16-0-t3856221/amp/

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Bence custom roma geç. Bu saatten sonra geriye dönmek mantıklı değil. Ben lineageos yükleyeceğim ama fırsatım olmuyor. Mis gibi 9 sürümü oluyor cihaz, birçok kişi memnun olduğunu söylüyor ve sürekli güncelleme de alıyor...

Alıntıları Göster
    Pil tüketimi hakkında bir yoruma rastladınız mı hocam lineage os'un ? Xda konusunu altını üstüne getirdim ama bulamadım bir tane olumlu yorum, iyi ise bende geçmek istiyorum artık HTC kepenk çekti anlaşılan çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Men Milk

Pil tüketimi hakkında bir yoruma rastladınız mı hocam lineage os'un ? Xda konusunu altını üstüne getirdim ama bulamadım bir tane olumlu yorum, iyi ise bende geçmek istiyorum artık HTC kepenk çekti anlaşılan çünkü.

Alıntıları Göster
    Bu sayfada sıkça deneyimler yazılıyor. 2 gönderi öncesi lineageos gönderisi var. Sen de bakarsın ancak birden fazla kişi daha iyi olduğunu söylüyor. İkinci ekran sadece bildirim ekranı oluyor lineageos ile bundan haberin olsun. Yüklersen deneyimlerini bizden esirgeme, ben eğer yüklersem deneyimlerimi paylaşacağım...

m.facebook.com
    HTC U Ultra Herkese Açık Grup | Facebook
    https://m.facebook.com/groups/1180454748729142?tsid=0.6959000161326594&source=result

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.