Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesudtbr

Bize güncelleme yok maalesef
    HTC'nin resmi kaynağından bakmamız lazım. Bazı kaynaklar kesin olarak yok derken bazıları var diyor. Telefonun her şeyi ayrı bir mesele...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Twitter sayfasında paylaşmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Twitter sayfasında paylaşmış
    Anladım... Milletge bazı haber sayfalarında 9 alacak diye belki bu telefonu alacaklar. Yazık gerçekten...

Sıkıntılı ya. Yapacak bişe yok bu telefonu ya elden çıkarcam ya da eskitecem. Tek çare bu, hatta lineage yükleyebilseydim iyi olurdu da garanti var 1.5 yıl onu da göze alamıyorum.

• quote:

Sıkıntılı ya. Yapacak bişe yok bu telefonu ya elden çıkarcam ya da eskitecem. Tek çare bu, hatta lineage yükleyebilseydim iyi olurdu da garanti var 1.5 yıl onu da göze alamıyorum.
    Ben eğer değiştiremezsem lineage yükleyeceğim. Olursa burdan bilgi veririm zaten ama ilk olarak yeni bir cihaza geçmeyi düşünüyorum...

Htc 12+ al 😂😂 HTC den şaşma efsaneler ölmez😂

• quote:

Htc 12+ al 😂😂 HTC den şaşma efsaneler ölmez😂
    U12+ en ucuzu 2000 birim para:) 1.'si bu devirde 2000 birimi bir telefona vermem, maksimum 1500 veririm, 2.'si U ultrayı ben 1000 birime aldım o yüzden katlanıyorum :) İlki insanlık hali denir tamam ama 2000 birim verip bir daha aynı sorunları yaşarsam kendimi tescilli eşek olarak görürüm😂

Mi8, G7thin q, S9 ve belki note 8 veya Huawei mate 10 pro arasında bir seçim yapacağım. Sıfır veya ikinci elde 1400'e bulmam mümkün bu cihazları... O anki fiyat, eğer ikinci else temiz olma durumuna göre vs. bir tercih yapacağım ama gönlüm mi 8 ve S9'dan yana...

Dilerim daha iyileri senin olur. Sen bundan sonra ne almayı düşünüyorsun? :) Htc sağolsun şuan bizi giriş orta seviye cihazlardan memnun olacak kıvama getirdi, snapdragon 660'lı bir cihazla ben takası ciddi ciddi düşünürdüm 😂

• arkadaşlar htc ultrayı almayı düşünüyorum lg g6 mı htc ultramı
    Bende HTC almam ama gideceği yere kadar kullanıcam elden çıkarmak mümkün değil piyasası bile yok bu cihazın😅 yeni bi cihaz alıcak olsam s9, note 9, Iphone 8+,mate 20 Pro alt sınır olurdu benim için. Cidden iyi bi cihaz kullanmak istiyorum artık. Sorunu olmayan elime aldığımda bana huzur veren bir cihaz bıktım gına geldi artık bu bozuk cihazlardan😅 öncesinde lenovo k6 power vardı onunda mikrofon bozuktu kronik bir arıza tüm lenovo k6 power kullanıcıları bundan şikayetçiydi. O yüzden değiştim telefonu HTC aldım ama burda da sıkıntı var. Bakalım hayırlısı olur inşallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

arkadaşlar htc ultrayı almayı düşünüyorum lg g6 mı htc ultramı
    G6 modelinin suya ve toza dayanıklılık, 32 bit ses desteği, Hdr10 ekran, Hdr video kaydı, Fm radyo, Barometre, Kablosuz şarj, 300mah daha büyük pil gibi avantajları var.

U ultra'ya baktığımda ise kamera sensörü biraz daha büyük(Bu daha iyi demek ama sonuçlara bakılmalı), hoparlör ses çıkış gücü biraz daha iyi.

Ben 1 yıldır U ultra kullanıcısıyım ve bu cihazı düşmanıma dahi tavsiye etmiyorum. G6 modelinin kullanıcılarıyla konuş o cihazda yaygın sorunlar var mı öğren derim ve o bütçede başka cihaz varsa getir değerlendirelim.

U ultra da performans berbat, oyun oynamak mümkün değil, ekran hassasiyeti kötü, pil kötü, ekranda ghost screen oluşuyor, parmak izi çalışmıyor ve daha aklıma gelmeyen bir sürü problem var U ultra'da. 9 güncellemesi almayacak ve Türkiye'deki kullanıcıların bazıları hala 8 güncellemesini almadı. Kullanıcıları kurtulmak istiyor. O yüzden hiç tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 13 Mart 2019; 14:35:35 >

• quote:

Bende HTC almam ama gideceği yere kadar kullanıcam elden çıkarmak mümkün değil piyasası bile yok bu cihazın😅 yeni bi cihaz alıcak olsam s9, note 9, Iphone 8+,mate 20 Pro alt sınır olurdu benim için. Cidden iyi bi cihaz kullanmak istiyorum artık. Sorunu olmayan elime aldığımda bana huzur veren bir cihaz bıktım gına geldi artık bu bozuk cihazlardan😅 öncesinde lenovo k6 power vardı onunda mikrofon bozuktu kronik bir arıza tüm lenovo k6 power kullanıcıları bundan şikayetçiydi. O yüzden değiştim telefonu HTC aldım ama burda da sıkıntı var. Bakalım hayırlısı olur inşallah:)
    Mate 20 pro derdim. Çünkü sektördeki herşeyi barındıran tek cihaz. Ama hala fiyatı yüksek.

Hımmm, inşallah kısa sürede yeni bir cihaza geçersin :)

Mate 20 Pro alınır alınır da şu döviz bi düşeydi iii olurdu:/
    İnşallah geçerim ama aklımda bide bilgisayar almak var bunun için de iyi bi birikim lazım.

• quote:

Mate 20 Pro alınır alınır da şu döviz bi düşeydi iii olurdu:/
    İnşallah geçerim ama aklımda bide bilgisayar almak var bunun için de iyi bi birikim lazım.
    Anladım, hayırlısı olsun :)

İnşallah:)

teşekkür ederim dostum az daha alıyordum bilgilendirmen iyi oldu
  • Htc isim hakkını satacak. Hindistana geçiyor sanırım HTC. Resmi sitede güncelleme için açıklama yapılmamıştır ama alacak olan Hindistam kuruluşu belki "Kardeşim biz bişeyler düşünüyoruz" tarzı bi yol izleyebilir. Keşke cihazı satmadan önce denseydi tüm bunlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

teşekkür ederim dostum az daha alıyordum bilgilendirmen iyi oldu
    Rica ederim. Binlerce lira veriyoruz şu aletlere iyi bir de üstüne dert çekersek işimiz var. Malesef biz uyaranımız olmadığı düştük bu duruma ama ben elimden geldiğince herkesi uyaracağım.

Başka cihazlarda da kapsamlı araştırma yap. Bir kullanıcının dahi olumsuz görüşü varsa dikkate al derim. Çünkü bazı kullanıcılar cihazının ikinci el değeri ölmesin diye cihazının kötü olduğunu belirtmiyor veya cihazını sadece facebook instagram için kullanıyor ve o yüzden farketmiyor. Dilerim memnun olacağın bir cihaza sahip olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: LALOCHEZIA

Htc isim hakkını satacak. Hindistana geçiyor sanırım HTC. Resmi sitede güncelleme için açıklama yapılmamıştır ama alacak olan Hindistam kuruluşu belki "Kardeşim biz bişeyler düşünüyoruz" tarzı bi yol izleyebilir. Keşke cihazı satmadan önce denseydi tüm bunlar :D
    Eskiye bakmazlar :) Yeni cihazlarına özenirler özeneceklerse... Zaten U ultra işlemcisi ile esasen 2016 model telefon. 3 yaşındaki cihaza bu saatten sonra ilgi göstereceklerine ihtimal vermiyorum...

Elime bir para geçerse şuan lenovoya geri döneceğim. Lenovonun performansını çok beğeniyorum. Hepsi boş ya lenovo iyi yine benim işimi görür 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: LALOCHEZIA

Elime bir para geçerse şuan lenovoya geri döneceğim. Lenovonun performansını çok beğeniyorum. Hepsi boş ya lenovo iyi yine benim işimi görür 👍🏻
    Hangi modelini düşünüyorsun?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.