Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 8 lite modeline baktığımda Mi 8 ile aynı kameraya sahip görünüyor, sen de bak eğer aynıysa kameraları o zaman mi8 lite'ın kamerası kesinlikle U ultra'dan daha iyi olacaktır.

U ultra'nın öyle ahım şahım bir kamera performansı yok, bunu hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşan biri olarak söylüyorum. U11'in iyi kamera performansı var.

Ben yukarıda yazmışım ama birçok kişinin ve benim U Ultra'da yaşadığımız sorunları yazayım.

1-Ekran yanması
    2-Aşırı ısınma
    3-Aşırı ısınma kaynaklı performans düşüklüğü
    4-Düşük performans kaynaklı telefonun takılması ve donması, yeri geliyor hesap makinesini açmak için 30 saniye bekliyorum
    5-Güncelleme yok, iyileştirme güncellemesi de vermiyorlar
    6- Htc markasının bize karşı ilgisi, alakası sıfır
    7-Pil performansı çok kötü(Ekran süresi maksimum 4 saat)
    8-Isınma kaynaklı pil erken ölüyor
    9-Yazılımsal hatalar çokça var. Mesela sık sık ikinci ekran kapandı uyarısı alıyorum
    10- Parmak izi okuyucusunun hiçbir faydası yok, tanıttıktan 2 gün sonra parmak izini okumuyor ve çok zor okuyor
    11-Yine ısınma kaynaklı ekran hassasiyeti problemi oluyor, ekran algılamakta gecikiyor

Daha aklıma gelmeyen birkaç şey. Bu sorun yumağı telefondan uzak dur derim. Ben yandım eller yanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 3 Mart 2019; 18:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim kardeşim, oldukça detaylı aciklamissin, sağol.

• Hardware Plusyoutube
    HTC U Ultra - Sizin Yorumunuz (Can Çakır)
    https://youtu.be/U3Vo58djN-4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesudtbr

https://youtu.be/U3Vo58djN-4
    Gördüm bunu ve atacaktım buraya, sen atmışsın :) Çocuk henüz güncelleme almadığı için birçok sorunla başbaşa kalmamış. Orda ben başıma gelenleri yazacağım. Bu cihazdan kaç kişiyi kurtarırsam o kadar kâr benim için. Cep telefonları çok pahalı, bari verilen paraya değer bir cihaz alınsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 4 Mart 2019; 20:30:8 >
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Ben yazdım derdimi anlattım biraz :D

• HTC U ULTRA ANA KONU

• quote:

https://www.webtekno.com/android-9-0-pie-guncellemesini-2019-da-alacak-telefonlarin-tam-listesi-aciklandi-h64204.html
    İlginç. Geçen sene Htc tarafından almayacağı söylendi, listede yoktu. Webtekno sitesini youtube videoları kaynaklı pek muteber bulmam ve başka yerlere de baktım güncelleme geleceği yazılmış. 2019'un 1. çeyreği demişler.

Htc'nin son şansı. Durumu toparladı toparladı, telefon fiyatları böyle olmuşken bir daha kimse parasıyla kumar oynamaz. Bakalım güncelleme işe yarayacak mı? Ama bende pil öldü ve ekran yanığı mevcut artık güncelleme gelse bile benim adıma geç. Pili değiştirmeye kalksam değişim esnasında cihaza fiziksel hasar veriyorlar. Yani yeni cihaza geçmem benim açımdan daha mantıklı. Ne olursa olsun umarım biran önce gelir ve hepimiz adına hayırlı olur.

Bu arada youtube'da yorumunun altına ben de yazdım:)

Benim yorumum maddeler halinde olandı senin katıldığın kişi başka bir kullanıcı :D
    Bende de ekran yandı. ekran bazen hafif bir tonda renk alıo o sırada herşey görünüyo.

• quote:

Benim yorumum maddeler halinde olandı senin katıldığın kişi başka bir kullanıcı :D
    Bende de ekran yandı. ekran bazen hafif bir tonda renk alıo o sırada herşey görünüyo.
    Mesud tbr'nin altına yazdım:) Diğer kullanıcının altına sadece ekranı 4k yazdığı için 2k ekran diye düzeltme yaptım...

• mesudtbr M kullanıcısına yanıt
    Bence videodaki arkadaş konuya pek hakim değil. Birçok şeyi sonradan söyledi zaten . Bence cihaz alınmaması gereken ve hatta adı bile anilmamasi gereken cihaz.

Şimdi gördüm:) Gece yazdım diyince baktım o sırada yorum yoktu ama diğer kullanıcılara yaptığın yorumları okudum gördüm. Ghost screen yok bende diyen var bence ghost screenin ne olduğu hakkında bilgisi yok arkadaşın :D

• bukibuks kullanıcısına yanıt
    Bu yorumuda okudum. Böyle bir şey olduğunu bilseydim ben mail atardım gider derdimi anlatırdım.

• quote:

Şimdi gördüm:) Gece yazdım diyince baktım o sırada yorum yoktu ama diğer kullanıcılara yaptığın yorumları okudum gördüm. Ghost screen yok bende diyen var bence ghost screenin ne olduğu hakkında bilgisi yok arkadaşın :D
    Hiçbir konuda doğru düzgün bilgisi yok. Kamera konusunda da sunduğu argümanların elle tutulur yanı yok. Arkadaşlar şöyle dedi, arkadaşlarla yaptığım kıyasta şöyle oldu diye bir anlatım mı olur. Böyle bir kullanıcıya ne versek memnun olacaktır diye tahmin ediyorum. Ama geldi geldi ses özelliğini beğenmedi. Bu cihazın tek iyi yönü ses😅Piyasada bu kadar iyi ses sunan çok az cihaz var.

• quote:

Bu yorumuda okudum. Böyle bir şey olduğunu bilseydim ben mail atardım gider derdimi anlatırdım.
    Hangi isimle yorum atmış bukibuks, Serkan Solmaz olarak mı? Bu arada İstanbul'da olan varsa gidip bu cihazı kapsamlı olarak anlatabilir, bir cihazın birden fazla kez anlatıldığı çok oldu. Çünkü sizin yorumunuz videolarını hep muteber bulurum ama U ultranın videosu malesef olmamış.

O değil yorum ilk saatlerde başta okudum da kaldırmış galiba:) İstanbul'da değilim maalesef

Bende ona şaşırdım ses sistemi nasıl beğenmedi, kendisi nasıl bişe istiyo sormak lazım :D

• quote:

O değil yorum ilk saatlerde başta okudum da kaldırmış galiba:) İstanbul'da değilim maalesef
    Tamam bakalım 😊

• Google camera'nın U ultra için en güncel sürümü. Hdr enchanged ve night sight modu çalışıyor ve bir sıkıntısına rastlamadım, denemek isteyen olur diye linki bırakıyorum:
    www31.zippyshare.com
    gcam 6.1a clone.apk
    https://www31.zippyshare.com/v/0qjFftjH/file.html

Doğabilecek hiçbir sıkıntıda sorumluluk kabul etmiyorum, linki Xda sitesinden aldım...

• Bu da facebooktaki U ultra adına açılmış en aktif sayfa. Tavsiyeler, çözümler, sorular vs. sıkça paylaşılıyor.

https://www.facebook.com/groups/1180454748729142/

• 1 saat önce yayınlanan haber :
    Htc marka hakkını devredebilir.
    https://m.donanimhaber.com/newsampnew.aspx?id=108508

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.