Şimdi Ara

HTC U ULTRA ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.270
Cevap
14
Favori
56.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobile legendsde bende aynı sorunları yaşadım. Rütbe yüksek olduğu için mecbur cihazı değiştirmek zorunda kaldım. Rakipler güçlü olduğu için telefonun akması lazım yoksa lig atlayamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LALOCHEZIA kullanıcısına yanıt
    Tam tf başlicak birden ekran dikey oluyo oyun da dikey duruma geçiyo kıl oluyorum en az 3 sn sürüyo bu durum. dereceli kasmıyorum şuan için efsane de kalsın. Sezon yenilenene kadar kulüp klasik falan atcam. Telefon bulamıyorum takaslık yoksa elden çıkarcam kurtlulacam şu kanser telefondan.

• mesudtbr M kullanıcısına yanıt
    P20Lite buldum ben garantisizdi aldım yinede. O cihaz bozuk hocam üretmden kaynaklı bozuk o cihaz. Bu p20Liteın da garantisi kvkdan var aslında ama kağıdı yok. Sanırım bi hatada kendim tamir ettiricem

Hata vereceğini sanmıyorum hayırlı olsun. Darısı başımıza

• mesudtbr M kullanıcısına yanıt
    Belki hata veriyodur da ben anlamıyorumdur. U ultranın hatalarının yanında bununkileri anlamam bile 😂😂

😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

Güncelleme yaptıktan sonra ekranı uykudan uyandırdıktan sonra ekran anlık kararıyor tekrar açılıyor. Var mı bu problemi yaşayan. Tek hatlı versiyonu kullanıyorum.
    Geçmiş olsun. Cihazın alınmaması için defalarca uyardık. Alınırsa da güncelleme yapılmaması için tekrar uyardık. Bu sorun daha nice sorundan sadece biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 24 Şubat 2019; 1:40:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

1800 TL'ye 0 Xiaomi mi note 3 alabilirsin . Kullandığınız HTC u ultraya takla attırır. Xioaminin birçok üst segment 2. El telefonunu yada kayıtlı cihazlari bu fiyata bulursunuz her türlü yine takla attırır. Bir markayı sevmek ayrı fakat , sorun yaşayıp hala savunmak angutluk. Bende çok dustum o hataya , BlackBerry Priv kullandım , Note 4 edge aldım . HTC in hemen hemen tüm üst segment cihazlarini kullandım . Fakat en son denemekten zarar gelmez diyerek 1.450 TL ye Hepsiburada dan 6/128 Xiaomi mi note 3 aldım. 6-7 ay civarı oluyor . Telefon değil uzay mekiği kullanıyorum , birkere don birkere ısın yok , banamisin demiyor . Kamerası gunduz çekimlerinde çok başarılı. Malzeme kalitesi çok iyi . Mesajımı okuyan tüm arkadaşlara Xiaominin Mi serisi telefonlarını tavsiye ederim .
    Ha suda ver bende Htcnin Wildfire , Wildfire s modelleri var maç sene önce aldım bilmiyorum ,ikiside cayir çayır çalışıyor hala , bataryaları dahi değişmedi zamanında da çok hor kullandım arada hala yedek olarak kullanırım ikisininde . HTC sonradan bozdu hemde bozus o bozus .
    Özelliklerine şöyle bir baktım. İşlemcisi 600 serisi yani vasat. Grafik birimi adreno 512 yani çöp. Htc u ultra da aşağı yukarı aynı fiyatlarda.

Kamera olayı kişiden kişiye değişir herkes en iyi kamerayı kendinde sanıyor.

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    HTC u ultra ve Xioami mı note 3 u kiyasliyorsan bu işten hiç anlamıyorsun demektir .

• Arkadaşlar merhaba type c jak dönüştürücü takınca desteklenmiyor.
    Bildiğiniz uygulama ve ya yöntem var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tazıtahsin

Arkadaşlar merhaba type c jak dönüştürücü takınca desteklenmiyor.
    Bildiğiniz uygulama ve ya yöntem var mı ?
    Type C Jack dönüştürücü derken 3.5mm dönüştürücü mü yoksa micro usb dönüştürücü mü?

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    3.5

• quote:

3.5
    Htc'nin kendi ürettiğini alman gerekiyor diye biliyorum. Çünkü kendi ürettiği dönüştürücüde bir amfi bulunuyor. Ama piyasada aldığın dönüştürücülerde ise bu yok.

Hidizs Sonata Hd sipariş verdim.O da dac/amp işlevi görüyor.
    Onu çalıştıracak apk vardı silinmiş.

• quote:

Hidizs Sonata Hd sipariş verdim.O da dac/amp işlevi görüyor.
    Onu çalıştıracak apk vardı silinmiş.
    İyice araştırmanı tavsiye ederim. Üreticiye bu soruyu sor.

Bu konu altındaki mesajların hepsini okudum neredeyse. Araştırdım ancak bir süre bakamadım ve güncelleme gelince ister istemez güncelledim. Bu tamamen bilinçsiz bir hareketin sonucu değil.
    Ders verir nitelikteki üslubuna dikkat edersen sevinirim çocuk yok karşında. Ben 37 yaşımdayım ve eğitimciyim. Şimdi kalkıp hakaret mi ettik cümlelerine başlamadan nazikçe bu üsluptan vazgeçin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

Bu konu altındaki mesajların hepsini okudum neredeyse. Araştırdım ancak bir süre bakamadım ve güncelleme gelince ister istemez güncelledim. Bu tamamen bilinçsiz bir hareketin sonucu değil.
    Ders verir nitelikteki üslubuna dikkat edersen sevinirim çocuk yok karşında. Ben 37 yaşımdayım ve eğitimciyim. Şimdi kalkıp hakaret mi ettik cümlelerine başlamadan nazikçe bu üsluptan vazgeçin derim.
    Seninle daha önce yine burdan Volte konusunda konuşmuştuk. Kusuruma bakma, bunca yazıya rağmen tek satır okumadan eyleme girişenler daha sonra burda serzenişte bulunuyor. Açıkçası böyle biri olduğunu düşündüm. 4-5 aydır bu konuda aktif olduğunu gördüm, okumaman imkansız zaten.

Ben de 5 yıl kadar eğitim fakültesinde, sınıf öğretmenliği bölümünde kol çürüttüm ama odak noktam değişince hayatıma farklı şekilde bir yön verdim ve okulu bıraktım, amacım kalp kırmak yada ezmek değil. Forum ortamı deyip sosyal hayatta yapmayacağım eylemlere hiç girişmedim burda. Hayatta ne isem burda da öyleyim. Yazdığım konulara bakarsan söz ve eylemlerimin bir çizgide olduğunu göreceksin.

Yorumumun hala kalp kırıcı ve incitici oluğunu düşünmememle beraber, muhatabımın bu konudaki fikridir önemli olan. O yüzden üslup için kusuruma bakma, yazıyı hemen düzeltiyorum. İyi geceler dilerim:)

Teşekkür ederim. Yazı dilinin kısıtlı duygu aktarımı özelliğini mütemadiyyen öğrencilerime de anlatmaya çalışırım. Bu ortam yazı dilinin hakim olduğu bir ortam. O yüzden araştırma yapmadan alırsan sonucuna katlanırsın cümlesi beni gerdi yalan yok. Ancak verdiğiniz cevaptan niyetinizin halis olduğunu anlıyorım. İyi niyetinizi kabul ve takdir ediyorum ve saygılar sunuyorum değerli meslektaşım. Esen kalın.

• tazıtahsin T kullanıcısına yanıt
    uygulama audio router bununla herhangi bir dönüştürücü ile olur
    htc nin kendi dönüştürücüsü haricinde vention marka var onlarla da sorunsuz çalışıyor aliekspress den almıştım bulamazsan haber et
  • Arkadaşlar eşime bir telefon alacağım. Daha doğrusu benim telefonum yok, yeniyi eşime vereceğim eşiminkini ben kullanacağım. Eşim şu anda redmi note 4 kullanıyor ve fazlasıyla işini görüyor. Bir tek eksiği şu. Diyor ki bana redmi note 4 bile hemen her açıdan fazlasıyla yetiyor. Ahh biraz daha güzel fotoğraf çekse. Yani bi telefondan sadece kamera konusunda beklentisi var. Ben de haldır haldır 2000 tl altı okkalı kameralı bir telefon arıyorum. 2000 e bile zor çıktım valla, yukarısını düşünmek bile istemiyorum. Biraz araştırınca geçen senelerde kamera konusunda U11 in efsane olduğunu gördüm, ama tabi şu anda piyasada yok. Sadece gittigidiyor da yenilenmiş ürün satılıyor. Gördüğüm kadarıyla şu anda piyasadaki en üst HTC de u ultra. Araştırmalarım sonucunda u ultra'nın kamerasının da U11 kadar olmasa da iddialı olduğunu birkaç yerde gördüm. Ama maalesef HTC U ULTRA ile ilgili diğer telefonlarla ilgili bulduğum kadar yorum vs bulamadım. Lafı çok uzattım, şimdi biraz kendi araştırmalarımla biraz sağın solun şunu al demesiyle kafamda bazı cihazlar oluştu. Bunlar HTC U ULTRA, ASUS ZENFONE 5, LG G6, HONOR 8X, XİAOMİ Mİ8 LİTE. Bu yazdığım modelleri kıyaslayabilecek varsa çok makbule geçecek.

Bunu buraya yazmamın sebebi HTC U ULTRA hakkında pek bilgi sahibi değil millet, düşünmeden huawei veya xiaomi diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 3 Mart 2019; 16:54:21 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.