Şimdi Ara

HTC U11 dayanıklılık testine girdi, bükülmeye karşı koyamadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hic hayalimde htc u11 olmayacak malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baktım evet bükemiyor.
  • Bu videolar çok saçma Hangi Telefon olursa olsun hiç biri bu kadar eziyete dayanmaz. Ayrıca yıllardır HTC kullanıyorum Desire HD den bu yana hep amiral gemilerini her yıl aldım bunuda alacağım HTC ayrıcalıktır. Samsung alıp rezil olamam lg alıp servis köşelerinde gezemem Bugün M7 bile taş gibi duruyor hala... o dönemde çıkan tüm amiral gemilerine fark atar.

• Hem haber değeri olmayan, hatalı bir test; hem de editör almış videoda geçen bütün konuşmaları haber diye koymuş. Madem bütün konuşmaları haber diye koyuyoruz bari doğru olsalardı.

Ön camın kırılıp arka camın kırılmamasının bükülebilir yapıyla ne alakası var? Hepsini geçtim bükülebilir yapı diye bir laf niye var ki zaten? Videoda telefonun sıktığında basıncı algılayabilmesi için daha yumuşak ve esnek bir metal materyal kullandığından bahsediliyor. Arka camın testte kırılmamasının sebebi ise; ön cam telefonun iskeletini destekleyici bir materyal olarak konumlandırılmışken, arka camın daha serbest ve iskeletin dışında duran bir yapıya sahip olması. Videoda bu söyleniyor. Ayrıca deniyor ki, U Ultranın ekranı kırılmadı bununki kırıldı, çünkü U Ultrada ekranın altında destekleyici bir plastik çerçeve vardı, ekrana binen basıncı azaltıyordu. Bunda öyle bir şey yok, çünkü 4 kenardan de kıvrık bir ekran var.

Haberlerde böylesi hatalar görmekten o kadar bıktım ki gidip ben editör olarak başvuracağım

• Sasaki Kojiro kullanıcısına yanıt
    Saçma değil gereksiz dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki neymiş. Telefonu arka cebinize koymayın. Olaki koydunuz, bir yere oturmayın.

Benim arkadaş da -normalde yapmaz- telefonu arka cebe atıp gezerken arabayla gelen bir tanıdık görüyor. Laf maf derken arabaya biniyor, bindiği gibi arka cepteki tel pert. Ana devre çatlamış.
  • Telefonu arka cebe koymak nedir ya cüzdan mi bu. Teshircilikten başka bişey değil. Şekil mi oluyosunuz arkaya koyunca😅 kızları anlarım popi olmak icin sirin gorunmek için yapiyolar da koskoca heriflere noluyor çat diye kırılacak ya da ruhunuz duymadan alınacak o zaman gelecek aklınız başınıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bu telefon amiral gemisi ve bükme ile ekranın patlaması nedir??? hala bunu savunanlar var pes diyorum artık, aynı kişi S8'i bükmeye çalışıyor bir şey olmuyor ama U11'de telefonun ekranı dağılıyor ya, bahaneye bak arka yüzü metal olsaymış, e yapsaymış o zaman bizmi yapma dedik, S8'de de arka yüzey cam değilmi, o bu dirence dayanırken U11 patates gibi adamın elinde dağılıyor, demekki dandik bir amiral gemisiymiş..

• Adamlarda para b..... demekki bizim hiç bir zaman almayacağımız ürünleri test adı altında parçalıyorlar. Gereksiz zarardan başka birşey değil. Ürün fayda sağlaması için üretilmiş sen bunu parçalayacak atık çöp haline getiriyorsun..
    Bunun tek faydası video yu çeken arkadaşın youtube dan kazandığı paradır..

• Olmazsa olma bir testmiş gerçekten. Kusura bakmayın ama hadi bir kere kazayla falan olur anlarım ama telefonunu normal koşullarda ayı gibi kullanan, kıymet bilmeyen israfçı adama müstahak. Kırılacak tabi ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Bu videolar çok saçma Hangi Telefon olursa olsun hiç biri bu kadar eziyete dayanmaz. Ayrıca yıllardır HTC kullanıyorum Desire HD den bu yana hep amiral gemilerini her yıl aldım bunuda alacağım HTC ayrıcalıktır. Samsung alıp rezil olamam lg alıp servis köşelerinde gezemem Bugün M7 bile taş gibi duruyor hala... o dönemde çıkan tüm amiral gemilerine fark atar.

aynı kanalın s8 videosuna bakın milim bükülmüyor telefon gördüğüm en sağlam telefon filan diyor adam iphonr 7 ise ekranı yandan atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

quote:

Bu videolar çok saçma Hangi Telefon olursa olsun hiç biri bu kadar eziyete dayanmaz. Ayrıca yıllardır HTC kullanıyorum Desire HD den bu yana hep amiral gemilerini her yıl aldım bunuda alacağım HTC ayrıcalıktır. Samsung alıp rezil olamam lg alıp servis köşelerinde gezemem Bugün M7 bile taş gibi duruyor hala... o dönemde çıkan tüm amiral gemilerine fark atar.

aynı kanalın s8 videosuna bakın milim bükülmüyor telefon gördüğüm en sağlam telefon filan diyor adam iphonr 7 ise ekranı yandan atıyor

Sen o zaman aynı adamın mi 6 için yaptıgı teste bak en sağlam hangisi görebilirsiniz + yarı fiyatına hemde 128 gb olanı

Bu tür testler genel olarak bir çok kişiye saçma geldiği gibi bana da saçma geliyor. akıllı adam yapacağı iş deği hatta müsrif adamın bile yapacağı iş değil. Allah aşkına kim telefona çakmak tutup da bakalım ne oluyor der yada bükmeye çalışır.. akıl işi değil

• quote:

quote:

Dostum S8 falan hikaye Samsung kullanmıyorum neden diye soracak olursan bi kere çok fazla özellik koyuyor ve asla kullanilmayacak şeyler ikincisi güncelleme fazla geç geliyor diğer bir sorunda Qualcomm işlemci değilse kendi islemcisini getiriyor ülkeme hemde aynı fiyattan kaynak kodu olmayan işlemciyi napayım ben ? Saglamlik diyorsun da afedersin hiç kimle telefonuna böyle şeyler yapmaz servislerde bir sürü ekranı kırık Samsung var haklısın çok sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 16 Haziran 2017; 5:5:57 >

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    video da ne gördüysem pnu söyledim zaten ben hiç telefona 2k dan fazla vermedim vermem mi 6 nın yaygınlaşmadını bekliyorum şuan gm 5 plus kullanıyorum ekranın sol üst köşesinde sararma meydana geldi böyle kullanıyorum

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    hocam zaten önceki mesajlara bakarsanız ben önce mi 6 testini atıp ona dikkat çektim. ama yiğidi öldür hakkını yeme s8 daha sağlam gözüküyor ama tabii fiyat farkı vs derken mi 6 fiyatına göre dünyadaki en iyi telefon gibi bir şey bende uygun fiyata gelmesi halindd alacağım

• Bir insan neden telefonu böyle bükmeye çalışsın ki?

• Makineler ile baskı oranları eşit olarak aynı kulvardaki tüm telefonlar teste tabi tutulsa Emin'im Htc' ye ilgi daha da artardı.

iPhone 6 çıktığında büküldüğünü söyleyenlere -ki olmuştur bir şey diyemem- inansaydım sanırım aldığım gibi telefonu satmam gerekirdi. Lakin 2014 senesinden bu yana i6 hala elimde (eşimde) ve zerre kadar yamulma, ekranda çizik oluşmadı. Eşimin telefona da hiç dikkat etmediğini ve çoğunlukla anahtarların da bulunduğu çantasında taşıdığını, çantanın yeri geldiğinde alışveriş yaptığımızda epey ağır gıda ürünlerinin de altında kaldığını da ekstradan hatırlatırım.

Sözün özü, ne kadar hor kullansa da telefon asla bu tür eziyetlere maruz kalmaz/kalamaz. Özellikle yapmadıkça da Htc'ye zarar geleceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam zaten önceki mesajlara bakarsanız ben önce mi 6 testini atıp ona dikkat çektim. ama yiğidi öldür hakkını yeme s8 daha sağlam gözüküyor ama tabii fiyat farkı vs derken mi 6 fiyatına göre dünyadaki en iyi telefon gibi bir şey bende uygun fiyata gelmesi halindd alacağım

önceki yazınızı dikkat etmedim kusura bakmayın. S8 kaliteli ve çok iyi bir cihaz bunda şüphe yok zaten ve sağlam da. yalnız şu var akıl sahibi hiç kimse telefonu böyle bükmez çizmez falçata ile , çakmak ile yakmaya çalışmaz. durum bu iken bu cihaza çürük, sağlam değil demek bana göre gerçekçi bir yaklaşım degil.. aynı şeyler bu şekilde kırılan diğer cihazlar içinde geçerli..
    u 11 almaya niyetim olsa şu video bakıpta u 11 almazlık etmem başka faktörlere bakardım öyle karar veirdim.
    bu arda 128 gb mi 6 aldım bugün. darısı başınıza

• Ah ah o m7 ile fındık kırardım ben özledim telefonumu

• Bi htc sever olarak. Periumumu öldürmüş. Ama bu htc u11 almayacagım kesin olarak. Htc 11 yada htc m10 lara bakar beklerim. Daha aklımı kaybetmedim. En adi kasa ve en kötü ekran tipi olmus tıpkı eski experia z modellerinin on yuzu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.