Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şarj bayaa hızlı tükeniyor, hiç huyum olmadığı halde pil tasarruf moduna aldım ama pek birşey değişmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı en çok hangi uygulamalar kullanıyor? News republic çok tüketiyor şikayeti var, ben de alır almaz devre dışı bıraktım.
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Apkmirror'da var ama ben denemedim.

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/htc-music/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Apkmirror'da var ama ben denemedim.

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/htc-music/

apk mirordan indirdim paket bozuk diyor.daha önce htc nin uygulama marketi yokmuydu

• quote:

Şarjı en çok hangi uygulamalar kullanıyor? News republic çok tüketiyor şikayeti var, ben de alır almaz devre dışı bıraktım.

Lüzumsuz herşey devre dışı en çok ekran tüketiyor ama onuda pil tasarrufuna aldım.
    *****HTC U11 Kulübü*****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 11 Ağustos 2017; 18:38:53 >

• Yeni güncelleme ile ilgili detaylı haber
    Webtekno
    HTC U11 60 FPS Video Güncellemesini Almaya Başladı
    http://www.webtekno.com/htc-u11-60-fps-video-guncellemesini-almaya-basladi-h32304.html

Sanırım sense 9 için olanı bulmak gerekiyor, bulursam link veririm.

• Normal görünüyor, ekran parlaklığı nasıl ayarlı? Ben %50'de 6 saat civarı ekran süresi alıyorum 24 saat kullanımda. Çift hat aktif ve 24 saat çalışan vpn uygulaması var.

• quote:

Normal görünüyor, ekran parlaklığı nasıl ayarlı? Ben %50'de 6 saat civarı ekran süresi alıyorum 24 saat kullanımda. Çift hat aktif ve 24 saat çalışan vpn uygulaması var.

Ekran %70 lerde, %50 de mümkün değil ekranı göremem 😂

• quote:

Sanırım sense 9 için olanı bulmak gerekiyor, bulursam link veririm.

Hocam siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz müzik icin?Telefon gerçekten güzel.Yalniz birşey canımi sıktı hafıza kartını takınca bozuk dedi.Birkac kez taktım çıkardım olması telefon kartı biçimlendirmeye yönlendirdiği için 70 küsür gb i bilgisayar a yedeklerim ve yedeğini bicimlendirdigim karta kopyaluyorum sü anda.Gereksiz yere yordu beni:)

Samsung internet beta yi kurup chrome u devre dışı bıraktım.Quick pic indirdim albüm için.Navigasyon tuşlarının titreşimini kapatacagim ayarı varmi

• %50 bana ofiste olduğumda fazla bile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Göğüsten

Facebook grubu :Htc U11 Kullanıcıları Turkiye

Htc nin galeri uygulamasını özleyenler için buyrun indirme linki

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/gallery-htc-corporation/gallery-htc-corporation-9-51-755029-release/htc-gallery-9-51-755029-android-apk-download/

Bir hevesle inirdim ancak uzun süredir güncelleme almayan bir uygulama sanırım WhatsApp vs medya görüntülerken ön izlemeler hep flu oluyor. Galeriyi kaldırdım düzeldi, boşuna indirmeyin

• quote:

%50 bana ofiste olduğumda fazla bile geliyor.

Yaş 45 değil sanırım, yakını hala iyi gorebiliyorsun

• Merhaba arkadaşlar,cihazı dün aldım.İphone 7 plus dan geçiş yaptım.Daha önceden belli bir müddet HTC 10 da kullanmış biri olarak şunu söylemek isterim ki; Bu sefer gerçekten olmuş.Htc 10 da dış hoparlör sesini hiç beğenmiyordum.İphone 7 plus bu konuda çok iyiydi.U11 ise mükemmel diyebilirim.Ayrıca ilk gün pil performansı da fena sayılmaz.Disarida sürekli 4.5 g açık kullandım.Konum ayarlarım yüksek dogrulukdaydi.Ekran parlaklığı otomatik.

*****HTC U11 Kulübü*****

Ben yüklü gelen Google music uygulamasını kullanıyorum, klavye titreşimini kapatınca kapanıyor sanırım. Benimki kapalı ve ilk yaptığım şeylerden biri klavye titreşimini kapatmaktır.

• Yaş tam 45 ama gözler iyi.

Xda'da music için linkteki HTC uygulamasını paylaşmışlar.

• sercos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir bakayım

• Bende hiçbir sorun olmadı.Bununla aç dediği videoları video gmrüntüleyici ile deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Orijinalden alıntı: Onur Göğüsten

Facebook grubu :Htc U11 Kullanıcıları Turkiye

Htc nin galeri uygulamasını özleyenler için buyrun indirme linki

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/gallery-htc-corporation/gallery-htc-corporation-9-51-755029-release/htc-gallery-9-51-755029-android-apk-download/

Bir hevesle inirdim ancak uzun süredir güncelleme almayan bir uygulama sanırım WhatsApp vs medya görüntülerken ön izlemeler hep flu oluyor. Galeriyi kaldırdım düzeldi, boşuna indirmeyin

Hiçbir sıkıntı yok.Kullanmak isteyen indirebilir.ben çatır çatır kullanıyorum.

Facebook:Htc U11 Kullanıcıları Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Göğüsten -- 11 Ağustos 2017; 22:29:22 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.