< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Aralık 2017; 11:15:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Aralık 2017; 11:15:54 > |
Ben de 1 hafta önce Dubai'den aldım 6gb/128gb versiyonunu şimdilik çok memnunum. Çevremdekiler telefonu görünce çok garip diyaloglar ortaya çıkıyor ama.
-Aaa hayırlı olsun yeni telefon almışsın ne kadara aldın modeli ne? -Teşekkürler, Htc U11 700 dolara aldım şöyle böyle özellikleri var. -Fiyatı çokmuş Htc'ye o para verilir mi, zaten tipi de iPhone'a benziyor niye iPhone almadın ki? Sonra yarım saat niye iPhone sevmediğimi anlatmaya çalılıyorum. |
Hocam dikkatimi çekti. Sürekli U11 i en iyi, ezer geçer gibi tabirlerle ön plana çıkarıyorsunuz. Bence çokta objektif değil bu tarz yaklaşımlarınız. Her cihazın kendine özgü güzel yanları mevcut. Tüm cihazları kullanmış biri olarak U11 in çok iyi bir cihaz olduğu konusunda hemfikiriz ama "ezip geçme" tarzı yorumlar kanımca çokta objektif değil. Kulaklık sesinde çok iyi, kendini kanıtlamış bir firma HTC ama hoparlör kısmında 7 Plus tan kötü. Kamera çok güzel çekiyor ama Google pixel in kamerası daha iyiydi. Tasarımını çok beğeniyor olabilirsiniz ama S8, G6, mi mix, gibi tasarımları çok beğenen birçok insan var.
Yani demek istediğim her cihazın kendine has güzel yanları var ama hiçbiri diğerine fark atacak büyük özelliklere sahip değil totalde.. Saygılarımla |
"Kamera olarak htc 10 çok kötüydü."
bu yazılandan sonrasını okumadım. Gerek duymadım. |
kardeşim iyisin hoşsun da şu ''Facebook:Htc U11 Kullanıcıları Türkiye'' saçmalığını bıraksak artık diyorum! yeteri kadar reklamını yaptın zaten; her mesajın başına sonuna ekleyip duruyorsun. insanların telefonla ilgili forumda bulamayıp da senin sayfanda bulabileceği bişey olduğuna inansam ben de ekliycem senin sayfayı her mesajın başına ya da sonuna ama yok yani; sanmıyorum. lütfen; istirham ediyorum!...
|
Telefonda iz kalmasa da bir yerlerde kalır. Bence eşinizin bilmesini istemediğiniz şeyi her neyse yapmayın.
|
Kendisi bile anlayamıyor eğik mi değil mi. Ama eğik diye iade edecek.
Birde bakanlar var resimlere, onlarda emin değil ama iade et diyor. Ne yiyip içiyorsunuz bilmiyorum ki. Biri de 3 kez almış 3 kez aynı sorundan iade etmiş. İade almaları "evet sorunu kabul ediyoruz" demek değil. Zaten hiçbir sorun olmasa dahi alacaklar, haklarınız ve yapabileceğiniz olumsuz yorumdan ötürü. Zaten o ürünü başkasına satıyorlar ve alan adam büyük ihtimalle farketmiyor bile. Bıktırdınız artık yamuktu değildi muhabbetinden. |
Genel bir platformda mesajinizin bulunmasi yoruma acik olmasi demek
Eger burada fiyat paylasilmissa elestirilerede acik olmalisin Ben size zararina satin diye bir sey demedim Sadece netten daha muhattabli bir yoldan alinan fiyattan daha yuksek sattiginizi betimledim Dogruyu soylemek icin eski uye olmaya gerek yok Dogruluk uyelikle yada mesaj sayisiyla orantili bir olgu degildir Delta garantisi hic olmamasindan cook daha iyidir Ayrica sizin verdiginiz fiyat kayit ucreti haric Bir seyleri yazarken insanlari asagilayip dusunmeden yazmaktansa biraz arastirilmali Sonra malesef insan istemedigi konuma dusebiliyor |
Sineğin yağı misali , arkadaş çok abartmıyor musunuz bu batarya olayını bu kadar takıntılı olmayın . Benim anlamadığım neden herkes telefonundan aynı saat dakika batarya performansı bekliyor böyle bir şey sizce mümkün olabilir mi ? Akıl var mantık var herkesin telefonundaki uygulamalardan tutunda kullanım detaylarına kadar her şey farklı , daha nasıl karşılaştırma yapılıyor , diyeceksiniz ki karşılaştırılmaz mı ? Karşılaştırılır tabi ki ama şu şekilde, 2 adet htc u 11 elinde olur telefonları sıfırlar kurarsın aynı anda aynı şeyleri yapar kontrolünü sağlarsın 1-2 dakika +/- olur hepsi bu . Bırakın benim bataryam şöyle böyleyi ,yazıp duruyorsunuz millet kendine pay çıkartıyor telefonunu sorunlu sanıyor kıyaslama yapıyor
|
Ben HTC ye ayrı su insanlara ayrı üzülüyorum bir yandan diyorum ki insanların suçu yok tamamen HTC nin kendi reklam ve pazarlaması yüzünden ama bir yandan da diyorum ki araştırın kardeşim marka bakmayın her şey marka reklam değil, araştırın ve alın. HTC u11 ı ikinci el aldım 9 ay daha garantisi var ve 1800 lira gibi bir paraya aldım. Telefonu aldığımda mediamarkt teki çalışan bile dalga geçti ve bizimkiler benimle ayrı dalga geçti ama 2 aydır kullanıyorum bu paraya bu telefonu aldığıma şimdi inanmıyorlar. Hatta iPhone kullanan yengem bile şu an 2. El HTC alacak sırf kamerası yüzünden. İPhone ve muadili telefonlar daha kötü özellikle 4000 liralardayken bu telefonun 2000 lira olup insanların bu kadar kör olmasını aklım almıyor ama yine söylüyorum yüzde 70 HTC nin tamamen kendini geri çekmesi ve reklam yapmaması yüzünden oluyor bu. Bakın Huawei pazara nasıl girdi resmen gözümüze sokuyorlar reklamlarını. Biraz fiyat inceltmesi ve biraz reklam çoğalması bu işi götürür Bu telefon firmasının göz göre göre bu hale gelmesini aklım almıyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 21 Temmuz 2017; 15:46:43 > |
|
|