Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.105
Cevap
57
Favori
423.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: egemen0807

quote:

Hayırlı olsun konumuz arkadaşlar . İki haftadır kullanıyorum 6 GB ramli versiyonu sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Telefonunuz hayırlı olsun, telefonun kullanım ve detaylarından biraz bahsedermisiniz? Nereden ve kaça aldınız? İthalatçı garantili olarak tavsiye edermisiniz , telefondan şikayet ettiğiniz bir durum var m?

Sony XZ premium ile HTC U11 arasında kaldım , ama HTC daha ağır basıyor gibi.

Merhabalar öncelikle güzel dileğiniz için teşekkür ediyorum

Daha önce HTC kullandıysanız arayüz sade ve standart oldu artık. Her ne kadar kendi galeri ve müzik çalar programını kaldırmalarını eleştirsem de yapacak bir şey yok maalesef. Yeterince akıcı ve hızlı bir menüsü var. Cihazın ele oturuşu ve tek elle kullanımı kolay. Kavisli yapısı olduğundan dolayı tutuş hissi üst düzeyde. Edge sens özelliği enteresan ve kullanışlı olmuş. Tek sıkma İle fotoğraf açma fotoğraf çekme ses kaydı yapma ekran görüntüsü alma uzun sıkma ile favori uygulamanızı açma gibi pratik özellikler gelmiş. HTC' nin açıklamasına göre yeni güncelleme ile çok daha işlevsel özellikler gelecekmiş merakla bekliyorum

Hoparlör sesini önceki serilerde eleştiriyordum olması gereken yükseklikte değildi ama sonunda bunu da halletmişler gerçekten istenen seviyeye gelmiş. Kulaklık ses kalitesi zaten üst düzeydeydi ayrıca noise cancelling ile dışarıdaki seslerin girişi engelleniyor güzel bir ayrıntı olmuş.

Bir önceki şeride şikayetçi olduğum bir diğer nokta da batarya kullanımının yetersiz oluşuydu. Snapdragon 835 ile işlemci verimliliği oldukça iyi olmuş pil ömründen çok memnunum :) Güzel ekran ve bekleme süreleri alıyorum istenirse ilerleyen günlerde detaylı kullanımlar paylaşırım.

Kamera HTC 10da çok iyiydi zaten bu cihazda da fazlasıyla iyi. Video çekiminde çevresel ses desteği özelliği çok enteresan olmuş videoda yakınlaştırdığınız bir yerin sesini ön plana alıp diğerlerini geri planda bırakıyor. Enteresan bir özellik olmuş. Bunda dört mikrofonun payı büyük. Çekimlerde de ses kalitesi muazzam.

Cihazı Sahibinden sitesi üzerinden bir arkadaştan 2850 TL'ye almıştım. Ülkemizdeki garanti ve teknik servis anlayışlarını uzun zamandır tecrübe ettiğim için garanti benim için çok önemli değil. Tabiki bu sizin tercihiniz ama en uygun nasıl temin edebiliyorsanız o şekilde almanızı tavsiye ederim

Şu an şikayetçi olduğum iki durum var. Birincisi arka taraf cam olduğu için biraz fazla parmak izi bırakıyor. İkincisi kulaklık sesi çok çok iyi olmasına rağmen HTC 10 daki ses yüksekliğini bu cihazda bulamamam oldu. Sanırım gürültü engelleyici özellik veya type c ye geçilmesinin bunda etkisi var.

Son olarak XZ Premium için bir yorum yapamayacağım konusuna gidip arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz. Saygılar

Daha iyi bir kulaklıkla daha yüksek ses alırsınız ama o da boomsounda uymuyor. Htc10dan deneyimim bu. Gerçi son sese bence gerek yok. Htc 10a göre ses düşük olsa da zaten son sesten fazlasına bence ihtiyaç yok. Kulaklara zararlı ı kadar yüksek ses. Anca kalitesiz müzik veya yayınlarda sıkıntı olur ki bu teli alan bence tidal hifi üyesi de olmalı yoksabu teli tercih etmenin bir anlamı yok. Görüntü kalitesi daha iyi olan teller var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

U11 için xda da geliştirilen muazzam bi uygulama. Edge sense deneyimini birkaç adım öteye taşımaya başladılar şimdiden. Edge sense plus. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.duong.edgesenseplus

İndirmiyor hocam bu uygulamayı. Acaba apk olarak bulabilir miyiz? Merak ettim şahsen

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Ses kötü değil zaten kesinlikle. Yanlış anlaşılmasın söylediklerim sadece HTC 10'a alıştıktan sonra ses biraz daha az geldi. Sanırım Type-c girişi ve gürültü engelleme özelliği ile alakalı. Ses çıkışı çok kaliteli zaten ona lafım yok . Tidal denemek istiyorum ben de yakın zamanda. O zaman tekrar bir değerlendirme yaparım
  • quote:

quote:

U11 için xda da geliştirilen muazzam bi uygulama. Edge sense deneyimini birkaç adım öteye taşımaya başladılar şimdiden. Edge sense plus.
    play.google.com
    Edge Sense Plus - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.duong.edgesenseplus

İndirmiyor hocam bu uygulamayı. Acaba apk olarak bulabilir miyiz? Merak ettim şahsen

Bu sayfada apk si mevcut.http://www.apkmirror.com/apk/j-to-the-4n/edge-sense-plus/edge-sense-plus-1-0-5-release/edge-sense-plus-1-0-5-android-apk-download/

• quote:

quote:

quote:

U11 için xda da geliştirilen muazzam bi uygulama. Edge sense deneyimini birkaç adım öteye taşımaya başladılar şimdiden. Edge sense plus. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.duong.edgesenseplus

Bu sayfada apk si mevcut.http://www.apkmirror.com/apk/j-to-the-4n/edge-sense-plus/edge-sense-plus-1-0-5-release/edge-sense-plus-1-0-5-android-apk-download/

Çok teşekkür ediyorum kurup deneyeceğim

• Htc U11 Edge Sense'yi Coşturan Uygulama! -

http://www.haberler.com/htc-u11-edge-sense-yi-costuran-uygulama-9862034-haberi/

Konuya bu mesaj ile hayırlı olsun da demek istiyorum iyi forumlar arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Htc U11 Edge Sense'yi Coşturan Uygulama! -

http://www.haberler.com/htc-u11-edge-sense-yi-costuran-uygulama-9862034-haberi/

Konuya bu mesaj ile hayırlı olsun da demek istiyorum iyi forumlar arkadaşlar.

Eyvallah hocam. Bikaç mesaj önce hem Google play hem de apk linkini verdim zaten.

• Alinacak telefon olmus ama ses kalitesinin iyi olmasi beni uzdu bu yuzunden almayacagim.10 yildir telefondan bir kere bile muzik dinlemedim.o ozellige niye fazladan para vereyim ki..

• kulaklık testini yaptım ve şunu söylemek isterim gerçekten oldukça güzel kulaklık performansı vermekte htc 10 ile aralarında pek fark göremedim.
  • Hocam sizin cihaz çift hatlı diye söylemiştiniz.. çift sim ile şarj performansı bir günü çıkarıyormu?

Çift whatsapp vs kullanmak için bir menü varmı cihazda.
    Huawei ikiz uygulama, ya da Samsung güvenli klasör gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistic34 -- 23 Temmuz 2017; 18:30:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U11 için s off çıktı galiba sonunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efe80

Alinacak telefon olmus ama ses kalitesinin iyi olmasi beni uzdu bu yuzunden almayacagim.10 yildir telefondan bir kere bile muzik dinlemedim.o ozellige niye fazladan para vereyim ki..

Hocam nasıl bir yorum yapmışsıniz hem güzel telefon olmuş diyorsunuz hem de müzik dinlemediğiniz için ben bu telefonu almam demişsiniz,

Çok komik gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

quote:

Orijinalden alıntı: efe80

Alinacak telefon olmus ama ses kalitesinin iyi olmasi beni uzdu bu yuzunden almayacagim.10 yildir telefondan bir kere bile muzik dinlemedim.o ozellige niye fazladan para vereyim ki..

Hocam nasıl bir yorum yapmışsıniz hem güzel telefon olmuş diyorsunuz hem de müzik dinlemediğiniz için ben bu telefonu almam demişsiniz,

Çok komik gerçekten.

Doğru bir bakış açısı bence. Adam telle youtubeda videı izlemek ve internete girmek dışında hiç bir şey yapmıyor, bir bakıyorsun iphone ya da android amiral gemilere dünya para bayılıyor. Benim için kulak içi kulaklık ile kaliteli müzik dinlemek önemli o yüzden htc 10 almıştım. Hiç müzik dinlemeyen ya da telden maç veya film-dizi izlemeyen birinin amiral gemi almasına bence gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 23 Temmuz 2017; 20:26:9 >

• htc türkiye otursun yerinde paraleller daha önce geldi ülkeye

• quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

Hocam sizin cihaz çift hatlı diye söylemiştiniz.. çift sim ile şarj performansı bir günü çıkarıyormu?

Çift whatsapp vs kullanmak için bir menü varmı cihazda.
    Huawei ikiz uygulama, ya da Samsung güvenli klasör gibi..

Merhaba hocam evet cihazım çift hatlı fakat tek hat olarak kullanıyorum ikinci bir hattım yok maalesef. Pil performansından çok memnunum çift hat kullanımında da sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

O tarz bir menüye rastlamadım maalesef ama tekrar bakarım iyice.
  • Pil durumunu merak edenler için ;

*****HTC U11 Kulübü*****

• quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki

Arkadaşlar Arabistan cihazları 2700 e bulunuyor Türkiye de. Ben u11 den önce 10 kullandım ki hala da duruyor ben de, Türkiye'den alınan cihazların sorunlarının hicbirini yaşamadım. Siyah renk üstelik. Şimdi u11 i de oradan aldım. iyi ki de almışım. Süper cihaz olmuş

Merhaba

Arabistan telefonları 2700 e bulunuyor Türkiyede demişsiniz, nerede bulunuyor siz nereden aldınız garanti şartları nasıl oluyor daha açık yazarmısınız?
  • Arkadaslar, Htc U11 ile gelen kulakligi nereden temin edebiliriz? Goren duyan yada bilgisi olan varmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Arkadaslar, Htc U11 ile gelen kulakligi nereden temin edebiliriz? Goren duyan yada bilgisi olan varmi acaba?

bırakın kulaklığı telefonu temin etmek bile zor gibi görünüyor. büyük teknoloji marketlerinden ziyade operatör bazlı satılacak galiba u11...
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam tesekkurler. Mi6 kullandigim icin telefonla ilgilenmiyorum da

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.