Şimdi Ara

HTC U11 mercek altında: Yeni amiral gemisini Türkiye'de ilk defa kullandık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 7 Kullanıyorum Samsung s8 beni bu kadar heyecanlandırmadı. Android cihaz alacak olsam kesinlikle bu cihazı alırdım.

• Mi Mix , G6 ve S8 de gördüğümüz itici, ergonomiden uzak ekranlar yerine böyle olması bence daha güzel olmuş. Ama yine de bu çerçevelerin biraz daha ince yapılamayacağı anlamına gelmez. HTC 10 başarılı bir telefondu, U11 ile çıtayı daha da yükseğe çekmişler.

Fiyat olarak zaten dolar kuru ve vergiler sağ olsun yine benim alamayacağım seviyelerde olacak. HTC 10 da da olduğu gibi yine HTC kullanamayacak olmanın vereceği bir hüzün yok değil

Yıllardır HTC'yi batırmaya çalışan Samsung ajanları yine iş başında
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam estetik deyince ne anlıyor sunuz merak ettim ben bizzat gidip s8 plusu da inceledim ama baktım yok ergonomik değil uzunlamasına uzun yapmışlar..

Ben HTC 10 kullanıcısıyım ve Android dünyasının en sorunsuz markası HTC dır.. Bana her tarafı ekran yapsan ne olacak ki duvara asmayacagim sonuçta cebimde ve elimde taşıyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10 dan buna geçiş yapmaya değecek bir durum yok ortada.en az S8 kadar ince çerçeve olmalıydı

• Telefon aslında güzel ama HTC'nin ülkemizdeki fiyat politakasını göz önünde bulundurursak Galaxy S8 ile aynı fiyata çıkartırlar ve yarışa 1-0 geride başlarlar eğer bu telefonu gerçekten satmak gibi bir niyetleri varsa en fazla 3500 TL fiyat ile piyasaya sürmeliler 3500'ün ne kadar aşağında olursa da o kadar iyi olur. (Ama benim tanıdığım HTC bunu asla yapmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InViSiBLePLaYeR -- 18 Mayıs 2017; 14:53:0 >
  • Aslında pazarlama, satış, fiyatlandırma tarafında hızlı ve akıllı davranabilse firma, piyasada yer edinecek ama, herşey güzel derken AT yüküyle para isteyince heba ediyor kendini HTC...

• Düzgün bir fiyattan çıkarsınlar alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto Pheles -- 18 Mayıs 2017; 15:8:31 >
  • mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Sony ile birlikte en sorunsuz markasıdır diye ekleme yapalım hocam. U serisiyle de umarım istenen satış düzeyini elde eder HTC.

• Bu arada fiyat babında ise agresif bir politika izleyecek duydum. İnşallah 3500 bandında çıkar da tekrardan iyi bir ivme yakalarlar.

• Nz9 kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlara ne anlatsaniz boş bakınız Samsung s1,s2,s3,s7 serisi en baştan en Sona ön yüz aynı o da yetmedi Samsung un 500 tl satılan telin ön yüzüde aynı.

Apple 2007 deki halen aynı arayüzü ve tasarımı kullanıyor kimse bişey demez HtC bişey yapmaya çalıştı mi vay Efendim hele bak kesin batacak batması lazım bu daha batmadi mi diyorlar.. .

Hocam o değilde demin yanlardan HTC 10 mu sıkıyor dum valla HTC u11 el ve kol kasları içinde faydalı olacak gibi

• HTC. Help This Company.

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: Piddy

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: Piddy

HTC bu gidişle yakında piyasadan silinir

Çok düşündünüz mü bu yorumu yazarken yoksa artı alırım baya düşüncesiyle popülizm mi yapıyorsunuz? Ya hadi tasarımı görecelidir ona laf söyleyebilirsiniz ama 360 derece ses kaydı yapıyor bu cihaz, kameralar efsane olmuş en yüksek puanı almış detay seviyeleri üst seviyede, ses konusunda zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir firma adamlar daha da üstüne koyup gürültü engelleyici kulaklık koyuyorlar kutu içeriğine. Farklı bir deneyim yaratabilmek amacıyla sıkılabilen bir kasa ile çalışan cihaz yapmışlar. En azından yenilik deniyorlar uğraşıyorlar. Ne çok severiz basit ve kötü yorum yapmayı...

Bana bak önce adabını bil. Nasıl yorum yapacağımı sana soracak değilim senin beğendiğin bir şeyi ben beğenmek zorunda değilim. Benim için telefonda önce tasarım gelir ve bana göre bu telefonun tasarımı çok çirkin. Diğer özellikler ise üst seviye telefonlarda birbirine yakın seyreder zaten. Son olarak benim popülizmle artı almayla falan hiç işim olmaz öyle bir çabamda olmaz hayatım boyunca da olmadı. Benim yaşım 36 belki buradaki genç arkadaşlar hoşlanabilir yapabilir öyle şeyler ama o işler bana göre değil. O yüzden bundan sonra tanımadığın insanlara kafana göre yorumlar yapma yaptığın takdirde basit ve kötü duruma düşen sen olursun.

Bana göre tasarımı olmamış bir amiral gemisine yakışmamış gibi bir yorum yapmak yerine HTC yakında piyasadan silinir gibi yine tekrarlıyorum içi boş sığ bir yorum yıllardır yapılıyor zaten bu forumda. Haddini bil diyebileceğin bir şey yazmadım ben oraya. O yüzden bu kadar sert çıkmanın gerektirecek bir durum yok. Yaş muhabbettine girmenin hiç alemi yok. Bir cihazı sadece tasarımından dolayı bu marka yatar ya bu marka piyasadan silinir ya gibi yorumlarla bitirmek o kadar da kolay olmasa gerek. İyi günler

Bak sana anlatayım piyasada tutunabilmek kalıcı olabilmek için ürettiğin ürünlerin talep görmesi gerekir satabilmen gerekir. Eğer hem üretip hem satamıyorsan zarar edersin ve nihayetinde gün gelir o zararın altından kalkamazsın piyasadan silinir gidersin işin özeti bu. Ben orada kısadan geçtim anlayan anladı yazdığımı sen anlamamakta direttiysen o senin sorunun. HTC ve diğer markaları da aynı şekilde babanızın firması gibi savunmaktan vazgeçin onların hepsinin gözü sizin cebinizde. Beni tanımıyosun her kişiyle aynı kefeye koyup yorumuna katamazsın bu hadsizliktir. Hadi sanada şimdi iyi günler

• M serisi on numara idi....

• Amiral gemisi telefon alıncaksa belli ki banka hesapları boşaltılacak. E madem bütün para gidiyor o zaman en iyisini ister insan. Bu telefonda da yok yok ama ön taraf fiyasko. Çok büyük bir eksi değil ama eksi işte. Ha sen daha ucuz yaparsın telefonu bende o eksiyi görmezden gelirim ama öyle bir şey olmayacak. Sen ön tarafı mükemmel telefonlarla aynı fiyattan gireceksin ve bizden o telefonu almamızı bekleyeceksin. Çok beklersin.

• Ön tasarım olmamış, sıradan. Ekran/kasa oranı çok düşük, Samsung s8'in neredeyse çerçevesiz ekran tasarımıyla kıyaslanamaz bile. Şimdiden geçmişler olsun.

• Cihaz donanımsal anlamda harika olmuş lakin tasarımsal anlamda hiç hoş değil...ne o öyle parlak parlak kadınların janjanli kiliflariyla kaplanmış gibi...!

• 10 yıl önceki telefonu çıkartmışlar

tasarım çöp

sahte olanını çinliler bile üretmez bu telefonda zarar eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Mayıs 2017; 19:7:46 >
  • Teknik özellikler ust düzey telefonda olması gerekenler.Tasarım kötü,edge sense özelliği de kullanışlı değil.Bu telefona 600 700 dolar verilmez.

Phonearena editörü doğruları yazmış bence burda full türkçe çevirisi var

HTC'nin akıllı telefon tasarımlarının bu ayrılmaların her birinden sonra giderek genel ve çirkin hale nasıl geldiğini görebilirsiniz. HTC'nin en iyi cihazları One M7'den sonra U11'e kadar giderek sıkıcı şekilde değişti.

http://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2017/05/18/htc-u11in-tasarimi-facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 18 Mayıs 2017; 19:30:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

Teknik özellikler ust düzey telefonda olması gerekenler.Tasarım kötü,edge sense özelliği de kullanışlı değil.Bu telefona 600 700 dolar verilmez.

Phonearena editörü doğruları yazmış bence burda full türkçe çevirisi var

HTC'nin akıllı telefon tasarımlarının bu ayrılmaların her birinden sonra giderek genel ve çirkin hale nasıl geldiğini görebilirsiniz. HTC'nin en iyi cihazları One M7'den sonra U11'e kadar giderek sıkıcı şekilde değişti.

http://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2017/05/18/htc-u11in-tasarimi-facia

Evet tasarım genel olarak beğenilmedi, hayır bu telefonu leş, çöp, satılmayacak yapmaz. Telefon alan herkes estetik/görünüş için alıyor gibi bir algı oluşmuş bunun sebebi de gördüğüm kadarıyla gerek bu yazı da gerek diğer yerlerde artık teknik özelliklerin doyum noktasına ulaştı denmesi. Yok öyle bir doyum noktası; aksine doyumsuzluk var. İnsanlar eskisine göre daha çok araştırıyor sadece bakıp bu olsun diyen kullanıcı sayısı eskide kaldı. Çoğu insan artık iyi kötü karşılaştırma yapabiliyor, kamera ve ses konusunda şu an zirvede eger ki telefonun kronik bir sorunu da çıkmaz ise şu an tasarımı beğenmediğiniz için bir tek bu telefonu tercih etmezsiniz. Ön yüz evet düzeltilemez ama arka tarafı beğenmeyen kişi de şayet (evet ekstra oluyor) kılıf kullana bilir. Kaç kişi kılıfsız telefon kullaniyor zaten? Kısaca tasarım önemlidir ama tasarım da ilahi bir etken değil. LG G4 tasarım olarak bence çok güzel bir telefondu ama telefonun sorunlarını saymakla bitmiyor ve LG firmasına duyulan güven yerlerde. HTC güncelleme ve tasarım olarak eleştiri alıyor, tasarım dediğim gibi değişir. Güncelleme işine bir sey diyemem onu zaman göstericek sense özelliğini bu yüzden yorum için bana kalırsa erken. Zaman göstericek.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    "Dogru degil, soyle boyle bla bla bla" diye bir cevap verememissnin ama. Diyemedigine gore.......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.