Bildirim
HTC U11 mercek altında: Yeni amiral gemisini Türkiye'de ilk defa kullandık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Htc yi htc yapan tasarımıydı onuda bozmuşlar.
-
Fiyatı belli mi? Durunnnnn, duymak istemiyorummm! :-) -
Tasarım harika olmuş. E donanım desen eksiksiz. Eleştirilecek tek şey fiyat ama batı ülkelerine bakarsanız elin adamı gidiyor bizim ekonomik durumumuza oranlarsak 700 liraya almış oluyor bu telefonu bizse gidip 4000 lira veriyoruz. Sonra niye pahalı diyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HTC bu gidişle yakında piyasadan silinir
-
Telefon müthiş. Dayanıklılık testlerini de görmek lazım... -
Bildiğin takoz -
IP 67 sertifikasına da sahip telefon. Es geçilmiş sanırım.
-
Büyük ihtimal Fiyatı el yakacak gibi :) Genel olarak beğendim ..hayırlısı olsun..Video için Teşekkürler..
-
3900 lira olucak buyuk ihtimal s8 en ustunw cikmamali g6 danda ucuz olmiyacaktir gonul isterdi 3000 lira 3200 lira covari olsun iphone 8 icin 1000dolar konusuluyor. -
Başlarda tasarıma ben de alışamamıştım ama bence gayet güzel olmuş. Genel paket olarak da iyi telefon.
Ama yine de aluminyum tercihim olurdu
-
Bunun gibi bir sürü telefonu böyle iştahlı iştahlı konuşup uzun süreli kullanımdan sonra hayal kırıklığı yaşadılar...
son zamanlarda beni heyecanlandıran tek mobil gelişme note 7 lerin patlamalarıydı :) kapalıyken bile patlayan telefon gerçek inovosyondur.
-
Bunu alacağıma patlayan note7 yi tercih ederim bundan da ha guzel daha kibar ekrani daha buyuk
http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8630&idPhone2=8683 -
quote:
Orijinalden alıntı: Piddy
Çok düşündünüz mü bu yorumu yazarken yoksa artı alırım baya düşüncesiyle popülizm mi yapıyorsunuz? Ya hadi tasarımı görecelidir ona laf söyleyebilirsiniz ama 360 derece ses kaydı yapıyor bu cihaz, kameralar efsane olmuş en yüksek puanı almış detay seviyeleri üst seviyede, ses konusunda zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir firma adamlar daha da üstüne koyup gürültü engelleyici kulaklık koyuyorlar kutu içeriğine. Farklı bir deneyim yaratabilmek amacıyla sıkılabilen bir kasa ile çalışan cihaz yapmışlar. En azından yenilik deniyorlar uğraşıyorlar. Ne çok severiz basit ve kötü yorum yapmayı...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu rengini çok beğendim.
-
Adamlar bi ton yenilik yapmış hala 1cmlik boşluğun muhabbeti dönüyor şaka gibi... Şık olcak diye ergonomi özürlü telefon üretmek zorunda değil her firma... -
Telefonu toplam paket olarak başarılı buldum ben. Fakat video ile alakalı bir kaç şikayetim olacak.
HTC 10 incelemesi yaparken kulaklık, ses çıkışı ve hem ön hem arka kamerayı çok beğenmiştiniz. Bu videoda sanki HTC 10 bu konularda kötüymüşte HTC bunları düzeltmiş gibi anlatmışsınız biraz özellikle kamerada. Bir HTC 10 kullanıcısı olarak çıktığı zamanıda göz önünde bulundurduğumuzda HTC 10 bu konularda yine en iyi telefonlardan biriydi ki en azından bu telefon kadar iddialıydı incelemeler ve test sonuçları da bunu doğrular nitelikte.
Bu telefon ile HTC 10'nun üzerine bişeyler koymuşlar mı? Evet koymuşlar fakat HTC 10 da çıktığı dönemde neredeyse her anlamda (ekran, donanım, ses, kamera, pil ömrü) çoğu insanın beklentilerini karşılayacak düzeydeydi. Yani HTC 10 alan keşke almasaydım dedirtecek bşr bir telefon değildi.
Firma yenilik peşinde bişeyler deniyor M7'den beri umarım hak ettiği değeri bulur. En azından uzun süre daha telefon piyasasında görmek isteyeceğim bir marka. M7 ile çift hoparlör sundular, M8 ile çift kamera, kutu içinden çıkan çok iyi kulaklıklar, hızlı stabil telefonlar, HTC 10 ile iyi kamera ve kapasitif tuşlara dönüş yine bu telefonla baskıya duyarlı sensörler vs telefon sektörüne yenilik sunan bir firma. Fiyatlar ülkemiz için yüksek kalıyor ama sundukları ve diğer telefon fiyatlarını göz önünde bulundurunca diğerlerinden 300 lira ucuz olmasını beklemekte yanlış olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2017 yılında bu tasarımı bir amiral gemisine layık gören mühendisler acaba ne kadar maaş alıyor?
Son kullanıcının bir telefon aldığında baktığı ilk şey tasarımıdır. Hiç estetikden anlamayan bir insan bile, bir mağazada bu telefonu ve s8'i yanyana görünce ne düşünecek? Daha fazla yorum yapmaya bile değmez, rezalet tasarım.
Neyse HTC'ninde sonuna geldik, buraya kadarmış, M7 modeliyle hafızalarımızda yaşayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Mayıs 2017; 4:11:0 >
-
quote:
Hadi ya yıllardır batacak diyorsunuz adamların elinde onlarca patent vs varken batmaz ayrıca kullanıcı dostu özellikler getiriyor hep Samsung gibi hiç kullanmayacağın saçma sapan özellikler sunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chevanton
quote:
Çok düşündünüz mü bu yorumu yazarken yoksa artı alırım baya düşüncesiyle popülizm mi yapıyorsunuz? Ya hadi tasarımı görecelidir ona laf söyleyebilirsiniz ama 360 derece ses kaydı yapıyor bu cihaz, kameralar efsane olmuş en yüksek puanı almış detay seviyeleri üst seviyede, ses konusunda zaten yıllardır kendini kanıtlamış bir firma adamlar daha da üstüne koyup gürültü engelleyici kulaklık koyuyorlar kutu içeriğine. Farklı bir deneyim yaratabilmek amacıyla sıkılabilen bir kasa ile çalışan cihaz yapmışlar. En azından yenilik deniyorlar uğraşıyorlar. Ne çok severiz basit ve kötü yorum yapmayı...
Bana bak önce adabını bil. Nasıl yorum yapacağımı sana soracak değilim senin beğendiğin bir şeyi ben beğenmek zorunda değilim. Benim için telefonda önce tasarım gelir ve bana göre bu telefonun tasarımı çok çirkin. Diğer özellikler ise üst seviye telefonlarda birbirine yakın seyreder zaten. Son olarak benim popülizmle artı almayla falan hiç işim olmaz öyle bir çabamda olmaz hayatım boyunca da olmadı. Benim yaşım 36 belki buradaki genç arkadaşlar hoşlanabilir yapabilir öyle şeyler ama o işler bana göre değil. O yüzden bundan sonra tanımadığın insanlara kafana göre yorumlar yapma yaptığın takdirde basit ve kötü duruma düşen sen olursun.
Benzer içerikler
- truecaller nedir
- twitter video indirme nasıl olur
- whatsapp görüntülü not
- whatsapp kullanıcı adı
- whatsapp numara gizleme var mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X