Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar burda da hayırlı olsun hocam :) ne yazikki Türkiye'de hiç yok haklısın arkadaş aşağıda linklerini vermiş yurtdışından sipariş etmen gerekecek zaten içinden bitane çıkacak kılıf gelene kadar onla idare etmen gerekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Tekrar burda da hayırlı olsun hocam :) ne yazikki Türkiye'de hiç yok haklısın arkadaş aşağıda linklerini vermiş yurtdışından sipariş etmen gerekecek zaten içinden bitane çıkacak kılıf gelene kadar onla idare etmen gerekecek

Sağolasın hocam,aynen dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 11 Mart 2018; 12:33:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt
    Hocam gelirse bir yorum bekliyorum sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 11 Mart 2018; 12:35:24 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-plus-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-rz-332953705

Kirilmazida bu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-plus-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-rz-332953705

Kirilmazida bu hocam

Bu nasıl acaba,kullanan var mı?Bir keresinde u11 e almıştım ekran koruyucu,ortasında güdük gibi kalmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 11 Mart 2018; 13:56:23 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Satıcıya sorun bence yinede

• sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt
    Sadece kılıfa 23 lira kargo koydu hocam,siz bir kampanya dan mı yararlandınız

• Kargo ücretsizdi hocam , yalnız 3 haftayı bulacak belirttikleri tarihte gelse bile. Hızlı kargo da vardı ama o çok pahalıydı acaba siz onu mu seçtiniz

• Mecbur kaldım hiç koruyucu yok plus için. Bir de htc one m7 için zamanında 50 tl ye spigen kılıf almıştım ilk darbede paramparça oldu sonra 10 tl ye markasiz şeffaf kılıf aldım 3 sene kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Kargo ücretsizdi hocam , yalnız 3 haftayı bulacak belirttikleri tarihte gelse bile. Hızlı kargo da vardı ama o çok pahalıydı acaba siz onu mu seçtiniz

Bilemiyorum, hızlı değil standart kargo 23 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 11 Mart 2018; 23:22:36 >
  • PRO KAMERA nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar ,

Bir kac sorum olacaktı cevap verırsenız sevinirim.

1.One plus 5 t ile Htc u 11 plus karar veremıyorum.Fikriniz nedir?
    2.Pil suresı htc de nasıldır acaba..Bir de belli bır kullanım sonrası orneğin bir sene sonra pil ömrü çok kötüleşir mi?HTC pilleri için belli bır kullanım sonrası cok kotu oluyor deniyor..Sizin fıkrınız nedir?
    3.Htc ithalatcı garantili nerden almayı tavsiye edersiniz?Hepsiburda? n11?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler..
  • Cihazı kullanan arkadaşlar 4k video u11 deki gibi sınırlı mı çekiyor?
  • Lorib L kullanıcısına yanıt
    Aluykumselam hocam 5t ye sırf sar değeri için girmezdim şuan piyasada ki en yüksek sar değerine sahip telefonlardan biri ben u11 le 7.30-8 saat alıyorum plusta 9 saat alır gibi geliyor pil kısmında da kullanıp gorcez ama 1 senede pil bitmez yavaş şarjla kullanırsan tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

Herkese selamlar ,

Bir kac sorum olacaktı cevap verırsenız sevinirim.

1.One plus 5 t ile Htc u 11 plus karar veremıyorum.Fikriniz nedir?
    2.Pil suresı htc de nasıldır acaba..Bir de belli bır kullanım sonrası orneğin bir sene sonra pil ömrü çok kötüleşir mi?HTC pilleri için belli bır kullanım sonrası cok kotu oluyor deniyor..Sizin fıkrınız nedir?
    3.Htc ithalatcı garantili nerden almayı tavsiye edersiniz?Hepsiburda? n11?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler..

One Plus 5T deneyimim oldu hocam. Çok çok iyi bir cihaz... Yalnız hTC U11+ bir başka. Arayüzü ve malzeme kalitesi One Plus 5T den çok daha iyi. Ayrıca bokeh efekti takıntınız yoksa kamera olarak hTC U11+ One Plus 5T ye göre çok daha iyi sonuçlar veriyor. One Plus 5T deki SAR değeri konusu ise biraz sıkıntılı. Gerçi onaylı bir cihaz ama insanın bazen kafasını karıştırmiyor değil hani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 14 Mart 2018; 7:52:13 >

• Lorib L kullanıcısına yanıt
    U11+ çift hattı aktif olarak kullanıyorum. 4G ile günlük en az 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Tek hat kullanan kişilerde yaklaşık 7 saat süre ile kullanabiliyor. Kalite ve özellikler olarak OnePlus 5T U11+ rakibi olamaz. Bokeh efekti için telefon istiyorsan 5T alabilirsin bunun haricinde sana verebileceği bir şey olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki hoparlör ve kulaklık ses kalitesi olarak U11+ muadil bir telefon bulamazsın.

Sar mevzusu için bir deneyimimden bahsedeyim. Bir ara Xiaomi Mi5S kullanıyordum telefonla konuşurken sanki manyetik bir kuvvet telefon olan kulak tarafıma baskı yapıyor gibiydi. bu durum da beni rahatsız etmişti.
  • Bokeh için Gcam kullanmanız yeterli.
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Sizde mi u11 plus kullandınız hocam?Bende 3 gündürlü geçtim gayet memnunum.Kamera olarak s9 plus ka karşılaştırmanızı istesem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Sizde mi u11 plus kullandınız hocam?Bende 3 gündürlü geçtim gayet memnunum.Kamera olarak s9 plus ka karşılaştırmanızı istesem:)

Birkac gün kullandım :) Kamera olarak ise bokeh hariç arada fazla fark yok. S9+ bir adım önde bana göre..

• https://youtu.be/i4BVGuOhYts

Google Pixel 2 XL camera uygulamasını Htc Ü11 plus a yüklemiş eleman. Düşük ışıkta daha iyi sonuçlar almış, 11 plus in orjinal camera uygulamasına göre.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.