Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısını u11 lerde bizde yaptık ve görüldü ki kendi kamerasına göre kumlanmayi bariz şekilde kaldırdı ve bokeh efekti için güzel bir olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtlar için teşekkürler...Hepsiburdan htc sipariş verdim..görüşmek üzere..
  • Lorib L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam hangi renk verdiniz

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler...seramik siyah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddmen

U11+ çift hattı aktif olarak kullanıyorum. 4G ile günlük en az 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Tek hat kullanan kişilerde yaklaşık 7 saat süre ile kullanabiliyor. Kalite ve özellikler olarak OnePlus 5T U11+ rakibi olamaz. Bokeh efekti için telefon istiyorsan 5T alabilirsin bunun haricinde sana verebileceği bir şey olacağını düşünmüyorum. Kaldı ki hoparlör ve kulaklık ses kalitesi olarak U11+ muadil bir telefon bulamazsın.

Sar mevzusu için bir deneyimimden bahsedeyim. Bir ara Xiaomi Mi5S kullanıyordum telefonla konuşurken sanki manyetik bir kuvvet telefon olan kulak tarafıma baskı yapıyor gibiydi. bu durum da beni rahatsız etmişti.

Peki hocam Huawei mate 10 Pro ve HTC U11+ karşılaştırması yaparsak böyle belirgin bi fark var mı? Şarj süresi, kamera, uzun ömürlülük, garanti açısından hangisi öndedir?

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    ikisini karşılaştırma şansım olmadı. youtube da karşılaştırma videoları var sanırım.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Benimde en merak ettiğim konulardan biri ikisini kullanip karşılaştiran biri olsaydı keşke ama şimdiye kadar gözlemlediğime göre pil kamera kısmında pro ses ve hız kısmında plus önde gider gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce u11+ kullanıp daha sonra mate 10 pro aldım. 1 ay sonra u11 plus özledim resmen ve mate 10 proyu satıp tekrar u11+ aldım. Tahmin ettiğiniz gibi batarya performansı ve kamera olarak piyasada mate 10 pronun eline su dökecek cihaz yoktur. Geri kalan herşey için u11+. Emin olun çok çok iyi bi cihaz kullanıyoruz. Keşke resmi olarak da gelseydi türkiyeye.

• Selam herkese ,
    Cihazı bugün teslim aldım ancak sormak istediğim bisey var..ithalatçıdan ilk defa aldığım için pinpirikliyim.Telefonu açtığımda kuruluydu.guncellemeler yapılmamış ancak kurulum yapılmıştı.paketlenmesi filan herşey normal gıbı olsa da azıcık pınpırıklendım.bugune kadar aldığım tüm telefonlarda ilk kurulumu kendım yapardım.şimdi acaba bu telefonun daha evvel kullanılıp kullanılmadığını öğrenmenin bir y9lu var mı acaba bilgisi olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıfırlama yapılıp tekrar paketlenmiş. Eğer isterseniz hepsiburadadan aldıysanız geri iade edin başka satıcıdan sipariş verin. Eğer kozmetik bi sorun yoksa da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz sorun olmaz kanaatindeyim.

• jelatın falan hepsi sıfır gıbıydı...eğer kullanılmıs ıse iade ederim heralde.sim kartı falan da takmadım..Yuzde yetmıs sarjla geldi..wifi ile bağlanıp kurcaladım..içim rahat etmedı dıye sım takmadım..kullanım suresını falan gosteren bı program yok mudur acaba..ben bı saat falan kullandım yuzde kırbes sarjda kapadım..kapalı sarja taktum fulledım koydum kenara...
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Ama şu var hocam eğer ki resmi gelseydi en az 4600-4700 le girerdi ve şimdi kesinlik le 2900 fiyat bandına dusmezdi şahsi fikrim resmiye okadar para vermemek sırf garanti adına fais fiyatla satılıyor iyiki ithalatçı varki uygun fiyatlara telefon kullanıyoruz bu sadece htc için deil Huawei ve samsungda da durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tenturdiot

Önce u11+ kullanıp daha sonra mate 10 pro aldım. 1 ay sonra u11 plus özledim resmen ve mate 10 proyu satıp tekrar u11+ aldım. Tahmin ettiğiniz gibi batarya performansı ve kamera olarak piyasada mate 10 pronun eline su dökecek cihaz yoktur. Geri kalan herşey için u11+. Emin olun çok çok iyi bi cihaz kullanıyoruz. Keşke resmi olarak da gelseydi türkiyeye.

Teşekkür ederim hocam bilgi için

@oddmen anladım hocam sağolun

Bunu öğrenmenin tek yolu htc müşteri hizmetlerini aramak sizin telefonun email adresini bilmediğimiz bakamiyorlar siz iltibata geçip bilgi alabilirsiniz bence göndermeden önce arayıp bilgi alıp ona göre hareket edin

02162821500 htc müşteri hizmetleri iltibat numarası 1 ve 2 yi tuslayinca müşteri hizmetlerine bağlanabilir siniz hayırlı forumlar

• hocam u11 ve U11 plus kullanan varsa dönüştürücü ile ve normal kulaklık ses kalitesi arasında fark var mı yoksa aynı mı, bildiğim kadarıyla yazılımlar herşey aynı dönüştürücü bile ama voltajın u11 de düşük tutulduğu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Hocam gelirse bir yorum bekliyorum sizden

Hocam kılıf ve ekran koruyucu geldi. Şeffaf kılıf gayet güzel, tam oturdu ve orjinal kilifta açıkta kalan kenarları da kapadi.

Ekran koruyucu da çok başarılı. Boydan boya tüm ekranı kapattı, tam ekrana göre. Üst ve alt bölümler karartilmis olduğundan diğer modellerdeki çentik görüntüsü yok. (Üstte kamera ve hoparlör kısımları ayarlanmış)

• S9 vs U11 kamera karşılaştırmasi

https://youtu.be/aASS5ijnCSg

• quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Hocam kılıf ve ekran koruyucu geldi. Şeffaf kılıf gayet güzel, tam oturdu ve orjinal kilifta açıkta kalan kenarları da kapadi.

Ekran koruyucu da çok başarılı. Boydan boya tüm ekranı kapattı, tam ekrana göre. Üst ve alt bölümler karartilmis olduğundan diğer modellerdeki çentik görüntüsü yok. (Üstte kamera ve hoparlör kısımları ayarlanmış)

Hocam güle güle kullanın,peki kılıf spigen in kılıfları gibi kalın silikon mu acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Hocam güle güle kullanın,peki kılıf spigen in kılıfları gibi kalın silikon mu acaba

Orjinal kılıfına göre, kenarları da kapadığı için biraz daha kalın duruyor. Tabi onun gibi sert değil yumuşak bir ürün. Spigen in dediğiniz modelini kullanmadigim için karşılaştırma yapamam, daha önce spigenin sert şeffaf bir modelini kullanmıştım.

• sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt
    Hayret gerçekten plus bariz önde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.