Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pixel 2 kamerası ile U11+ kamerası( Google kamera uygulaması ile) karşılaştırılmış.
    U11+ fotoğraf konusunda başabaş gitse de video kısmında Pixel 2 ciddi derecede daha iyi. Bir de videoda yine ıspatlanan şey, U11 ve 11+'ta OIS yeterli değil. Ön kameradaki EIS te keza yetersiz. Bun udediğimde linç ediliyorum ama Sony'de OIS olmamasına rağmen kullandığı EIS, HTC'nin OIS'inden daha iyi sonuç veriyor. Hele One Plus 5T'deki EIS muazzam. Keşke HTC ekibi şunu yazılımsal olarak düzeltebilse.

• Midgardian kullanıcısına yanıt
    Benimde dikkatimi çeken şu oldu arkadaşın mate 9 la yanyana getirdik ovdugun kamera bumuydu dedi bişey diyemedim çünkü harbiden adamın telefon efsane fotoğraf çekiyordu ses kısmında stereo var ve bastırıyor şarj desen 10-11 saat alıyor bı sar ve kulaklikta önde olduğunu gördüm objektif olarak bakınca ilk gözüme çarpan bunlar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 23 Mart 2018; 8:25:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Benimde dikkatimi çeken şu oldu arkadaşın mate 9 la yanyana getirdik ovdugun kamera bumuydu dedi bişey diyemedim çünkü harbiden adamın telefon efsane fotoğraf çekiyordu ses kısmında stereo var ve bastırıyor şarj desen 10-11 saat alıyor bı sar ve kulaklikta önde olduğunu gördüm objektif olarak bakınca ilk gözüme çarpan bunlar oldu

Bende tam tersine mate 9 pronun kamera kalitesini beğenmemiştim

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Belkide u11 ile yanyana koyulsa ozaman farkedilir aynı anda elde olmayınca onu kullanıp bunu kullanınca unutulmuş olabilir u11 forumunda vesselam Günışığı çekimlerinde mate 9 daha iyi demişti sanırım hoş düşük ışıkta kumlanma olayida baya fazla bizde

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Huawei telefon ekranında gösterirken otomatik keskinleşitrme ve renk ayarı yapıyor, bu da Samsung kullanıcıları gibi beğeniliyor, hatta galeriye başka makinede çekilmiş fotoğraf ekleyin otomatik ona da uyguluyormuş. Karşılaştırmayı bilgisayar ekranında yapmak lazım, gerçek kalite orada kendini belli ediyor :)
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Ses olarak öteki cihaz mı daha iyi yanii oysa HTC nin hoparlörü üzerine çok reklam yapıyorlar

• Hocam u11 plusu bastiramaz ama u11 bastırıyor ne yazikki üstteki hoporlerden az ses geliyor u11 plusta o olay duzeltilmis zaten u11 almasam hiç düşünmeden plusa gecerdim

• Hayır aslında gündüz gün ışığında mate 10 proyla ciddi manada kapışabilecek kadar güzel kareler yakalayabiliyorum. Fakat az bişey ışık düştüğünde çok kötü çekmeye başlıyo. Mate 10 pro da farkını burada belli ediyo.

• *****HTC U11+ Plus Kulübü*****

yeni güncelleme geldi bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Arkadaslar sizlerde ekran sararmasi alt tarafta var mı

Bende de yok dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Pixel 2 kamerası ile U11+ kamerası( Google kamera uygulaması ile) karşılaştırılmış.
    U11+ fotoğraf konusunda başabaş gitse de video kısmında Pixel 2 ciddi derecede daha iyi. Bir de videoda yine ıspatlanan şey, U11 ve 11+'ta OIS yeterli değil. Ön kameradaki EIS te keza yetersiz. Bun udediğimde linç ediliyorum ama Sony'de OIS olmamasına rağmen kullandığı EIS, HTC'nin OIS'inden daha iyi sonuç veriyor. Hele One Plus 5T'deki EIS muazzam. Keşke HTC ekibi şunu yazılımsal olarak düzeltebilse.

Hocam zaten pixel 2 nin camerasi dxomarks da da 1. Ben bu adamın videolarini takip ediyorum, birkaç ay önce pixel 2- u11 plus (stok kamera) karşılaştırmasi yapmıştı. İlk videoya göre pixel camera app ile fark biraz daha kapanmış. Youtube da çok fazla camera karşılaştırma videosu izledim, kimini çok detaylı izledim ama top 5 telefon kameraları arasında gözün ayirabilecegi fark göremedim. Paylaştığınız bu videonun altındaki ilk yoruma editör şu yanıtı vermiş "you definitely get more value when you buy htc u11+ over pixel 2".

• Şeffaf siyah siparişi verdim hepsiburadadan. Silver bekledim gelmedi hala inşallah gelir değişim yaparım cihazı açmadan. Gelince izlenimlerimi aktarırım :)
  • electro58 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Cihaz geldi gayel ses kamera ekran biraz daha parlak olsaydı iyi olurdu. Klavye çok kötü yazamıyorum.Kullanan arkadaşlardan ricam var ekran alt kısımda ekranda ledlerin biraz belli gibi sizde var mı aynı durum

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın demekki parlaklık olayı plusta da aynı u11 de de aynı durum var alttaki ledler nasıl orasını anlamadım hocam

Ekran alt kısımda yukarıdan ekrana bakıldığında dalgalanma gibi siyahlık var

Tahminim ekran ledleri

Hocam o dediğiniz bütün lcd panellerde olan bişey siz ilk aldığınız için fazla dikkat etmissiniz sıkıntı yok yani

O zaman sorun yok

İlk izleminiz ne yönde acaba

Beklediğim gibi hoparlör muhteşem. Pil tatmin etmedi bu pil 2 günü çıkarması gerekiyor. Ilerde açılır herhalde. M8 kullanırken bi kaç ay sonra 2 günü zorluyordu

Ekran güneşte görünmesi zorlaşıyor ilk telefonu kullanmaya başladığımda fakat son güncellemede Max parlaklık arttı gibi eskisi gibi değil. Kamera gayet güzel. Çift kamera Vs övüyorlar ama gerek yok. Kulaklık performansi gayet güzel. M8in iyileştirilmis hali olmuş :). Ekran büyük geldi. 6 inç ilk cihazım alisacaz. En sevmediğim olay klavyesi. Üzerinde gelen klavye çok saçma olmuş. Yazılmıyor. Yazı yazarken boşluk bırakamıyorum. Bu kadar saçma klavye görmedim. Sense 6 klavye kurdum. M8 klavyesi :-)) Sense klavyeye geri dönerler inşallah. En son Şeffaf renk değil amazing silver alacaktım Iyı ki almadım. Gayet güzel rengi. Ilk izlenimler bunlar. Daha sonra ne olacak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 29 Mart 2018; 18:16:17 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.