Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3200 civariydi hocam Mart'ta iyice dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Sizin durum daha da kötüymüş hocam geçmiş olsun napalım artık önümüzde ki maçlara bakacağız dert etmeye gerek yok bencede.
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    HTC U11 Plus Ocak gibi bir zamanda Türkiye pazarına girdiği için sanırım ki Türk Telekom'dan HTC U11 Plus getirtmek isteseydim baya yüksek bir fiyat biçeceklerdi bana öyle geliyor. HTC U11'in üstünden aylar geçtiği için makul bir fiyata aldım ordan ama HTC U11 Plus getirtmek isteseydim eminim 3,500 , 3,600 civarlarında satacaklardı bana her neyse 2-3 sene HTC U11'le takılırım sonra HTC U12 yada HTC U11 Plus alırım yine, HTC'ye geçtim bırakmayada niyetim yok kalite kokuyor her zaman HTC..
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    En az 5000 le girerdi çünkü ithalatı 3899 la girdi haklısınız bakalım zaman neyi gostercek

• U12 ile giriş yapacak tam olarak HTC öyle gözüküyor

• Kişiler ayarında facebook entegresyonu yok mu bu cihazda? Daha evvel one x plus kullandım.Rehberde faceboook resimlerini rehberdeki kişi için kullanabiliyordum.Ancak bu cihazda ne facebook ne de whatsup resimlerini rehberdeki kişiler ile ilişkilendiremedim.Bağlantı kısmında facebook gorunmuyor whatsup gorunuyor ancak resimler gounmuyor.
    Blink ozelliğinde de facebook da kişi paylaşımlarını göremiyorum sadece facebookda takip ettiim gazete vb. gelmekte. Var mıdır bir çaresi baylar bayanlar? Şimdiden teşekkür ederim
  • hocam 11 ve 11+ kullanıpta usonic kulaklık veya adaptör ile kulaklık kullanan arkadaşlar varsa söyleyebilir mi? bariz bi fark var mı, ikisinde de aynı ses çıkışı var diye biliyorum, hoparlör konusuna plus daha iyi tabi ama yazılımsal kulaklık sesi olarak aynı diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .
  • mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    U sonic le adaptör ile kullanımda ses seviyesi aynı u11 plusta m8in eski kulaklığı ile denedim adaptörü ses tizli ve bass belirgin değil.

• Lorib L kullanıcısına yanıt
    Iliskilendirme var yapıyor. Facebook ta oturum açarken HTC sense e izin ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 3 Nisan 2018; 22:52:33 >
  • electro58 kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam çok merak ediyordum, keşke lg deki gibi quad dac muhabbeti gibi bişey yapabilseydi firma

Hocam benim aklıma takılan sadece hoparlör için HTC U11'den HTC U11 Plus'a geçilir mi? aralarında dağlar kadar fark mı var? @W.Klitschko'nun dediğine göre üst kısımdaki hoparlör sesi iyileştirilmiş. ahım şahım bir fark yok gibi geliyor bana izlediğim testlerde ama pişmanlık hissediyorum 200 300 tl fazla veripte daha iyisini almadım diye.
    Olsa iyi olurdu ama ses yine tatminkar

Fark var ve değer ses u11e göre daha dolgun yukarıda link attım kendi çektiğim video kulaklık takarak dinle dediğimi anlarsın

hocam ufak tasarım değişikliği, batarya harici ve hoparlör dışında bi fark yokki zaten hani daha iyi denicek kadar, haaa bi de u11+ a özel smart screen denen olayı koymuşlar birde o var

HTC U12'de ses daha da iyi olacak diyorlar bekleyip göreceğiz. Ama batarya konusunda yine HTC U11 Plus önde olacak HTC U12'den o açıdan HTC U12 çıktıktan sonra bile alınabilir bir telefon olacaktır bence.
    Anladım hocam cevap için teşekkürler, Sanırım yine bir delilik yapıp kısa zaman içinde telefon değiştireceğim.
    U12ye sakla o değişimi bekle😄😁

Haklısınız hocam. Yani değiştirmeye değmez mi diyorsunuz? Sadece ses için geçeceğim eğer değişirsem..

Geçiş yapacaksan ben senin yerinde olsam u12yi beklerdim u11 plus u hemen aldım bende bekleyecektim. Yedek telefon olsa😊😊 u12yi gör değecek fark varsa al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 4 Nisan 2018; 0:12:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.