Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses olayı ni merak ediyorum zaten u11 le arasında uçurum yok ama iyileştirilmiş yerleri var ekran süresi olayında ilerleyen zamanlarda izlenimlerinizi öğrenmek isteriz dediğiniz zamanla oturacaktır klavye kismindada katılıyorum ben gboard kullanıyorum çokta memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Seste 11le fark var plus ta daha yüksek bass daha dolgun aslında video çektim sesle alakalı ama pek belli olmuyor

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Müzik konusunda belli sanırım u11 de alttan ses yüksek geliyor üstten çok az plusta bu olay alttanda usttende eşit seviyede gelmesi alttaki kısayollarda baya ise yarıyor incelemede görmüştüm

https://youtu.be/Tk_DNAItdxM

https://youtu.be/PAmDSdTU-Dg

Buda hoparlör testleri

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Şuan piyasada hiçbir telefonda olmayan hoporler koymuşlar tam fiyatlar düşüyor derken kur dalgalanması yüzünden tekrar çıkmaya basladi

Aynen öyle

• Sanki U11'le arasında pek ses farkı yok gibi duruyor YouTube'da ki U11 ve U11 Plus testlerinde hep U11 Plus için yüksek denmiş ama ben pek fark göremedim aralarında ki farklar bana göre batarya ve daha yüksek ekran süreleri alınabilmesidir.
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    iki katı na yakın ses var desek abes olmaz u11 de okadar yok hocam

• Herkse merhabalar ,

Hepsiburada.com üzerinden ithalatçı garantili aldım.Cihaza hard format atarsam türkçe dilinin kaybolma ihtimali var mıdır sizce?
  • Lorib L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öyle bişey olmaz hocam

Peki hocam U11 Plus müzik dinlerken bu farkı hissettiriyor mu? Örneğin YouTube'dan. Normalde telefona müzik atıp dinleme taraftarı değilim YouTube'da takılırım hep. Dediğiniz gibi sadece üst tarafta ki hoparlör sesi mi yüksek U11'e göre yoksa aşağıda ki de mi değişmiş daha yüksek ses veriyor? Sadece ses için geçilir mi sizce daha yeni aldım U11'i 2-3 ayda telefon değiştirmek bana göre abes kaçıyor. Neyse bir sorum daha var hocam U12 çıktığında U11 Plus'tan daha mı yüksek ses deneyimi verecek bilginiz var mı?
    Öncelikle merhaba hocam ben u11 kullanıyorum plus deil ama plusu incelediğimde keşke plus alsaymisim diyenlerdenim sadece ses için geçilmez tabi banada abes kaçıyor u11 varken u11 plusa geçmek ha imkan meselesidir geçilir benim okadar yok :) olsaydı u11 aldım demez plusa hemen gecerdim sadece ses farkı yok tabi YouTube'dan incelemelerde ufak tefekte olsa değişik özellikler var ben şahsen u11 çıkmasını bekleyip u11 plusun düşmesini bekliycem :))

Hocam benim asıl merak ettiğim HTC'nin her yeni telefonunda daha yüksek hoparlör sesi mi oluyor? HTC U11 Plus bu kadar düşmeseydi keşke bekleseydim diyorum 1 ay daha HTC U11 almadan yazık oldu. 14 Şubat 2018'de aldım ben hocam o tarihte HTC U11 Plus fiyatı kaç lira civarlarındaydı biliyor musunuz acaba?
    Tabiki her yeni telefonda güzel ses oluyor HTC 12 de bence daha güzel olacaktır ama çokta pahalı olacaktır 12 Şubat'ı pek hatırlamıyorum ama şu dolar yükselmeden önce 2800 e geliyordu n11 de

Şubat 2018 fiyatlarını merak ediyorum HTC U11 Plus'ın onu alabilirdim 3,300 , 3,200 fiyat aralığında olsaydı.

3 Şubat 3 Mart arasında görüldüğü gibi tam 750 tl oynuyor

Şubat boyunca aynı fiyat devam ediyor mu hocam 3,700 TL? Kendimi hata yapmış gibi hissetmek istemiyorum da.
    Hocam hiç aklıma gelmezdi HTC U11 Plus'ın fiyatının bu kadar düşeceği, bilseydim 1 ay daha beklerdim gelde sinirlenme şimdi.
    Bende hiç beklemezdim hoş bukadar dussede almazdim kendime bir kota koymuştum u11 de çok uygun aldigimdan yinede vermezdim nereden bilecektinizki kimse bilemezdi pişman olmaniza gerek yok ben geçen 2. Elini 2300 e kaçırdım ona pişman olunur işte 😀😀😀

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.