Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Matematik 10 programı yüksek verip u 11 plus aldım. Mate 10 programı da çok iyi ama dış hoparlör sesi fiyasko.Ekran iyi pil ömrü iyi pil iyi ancak söz konusu müzik olunca HTC bin eline kimse su dökemez.Bokeh olayınıda Google pixel 2 cam APK ile çözdüm.Karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zen Z kullanıcısına yanıt
    U11+ pilde mate 10 dan iyidir gibime geliyor

• Bu telefonun yurtdışı fiyatlari hakkında bilgisi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zen

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Şiddetle tavsiye ediyorum Google pixel2 kamera.
    Hocam Arnova's v7 Beta9 versiyonunu mu kullanıyorsunuz?

• sho-ryu-ken kullanıcısına yanıt
    Pixel2Mod-Arnova8G2-MinimalSettings-Tolyan009-v4.1.apk

tavsiye ederim. Kulanıyorum, tüm özellikler sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar iPhone 6s kullanıyorum htc u11 plus ile note fe arasında kararsız kaldım iphoneden sıkıldım önerir misinizhangisini almalıyım

• bigOver55 kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama da u11 plus önde örneğin pil. Ama ekran olayı bakımından güneşli havalarda u11 plus zayıf kalabilir

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Vallaha bakıyorum iPhone bırakmak istiyorum. Kararsız kaldık ya htc çok seviyorum fakat note hayatımda hiç kullanmadım bir ilk olsun istiyorum kararsızım ya

Valla bu 2. HTC telefonum m8 vardı servis adam akıllı tamiri yapsaydı hala kullanırdım. HTC diğer androidlerden farklı geliyor ben hayatta Samsung almam telefonda ama tvsini aldım.

Vallahi düşün düşün dur bunaldım :)

İçine hangisi siniyorsa onu al 😄

Kıyaslama yaptığımız zaman özellik ve donanım bakımından htc u11 plus önde diyecek söz yok lakin hiç note kullanmadığım için de note fe kullanmakta istiyorum bu da bi şey ama ama ama kafam oldu davul htc ye diyecek söz yok arayüzü performancesı ses kalitesi herşeyi muazzam :) şöyle bir durumda söz konusu bitiş ithalat diğeri orijinal garanti uleeeeeennnn bir beni durdursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigOver55 -- 8 Mayıs 2018; 7:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigOver55

Kıyaslama yaptığımız zaman özellik ve donanım bakımından htc u11 plus önde diyecek söz yok lakin hiç note kullanmadığım için de note fe kullanmakta istiyorum bu da bi şey ama ama ama kafam oldu davul htc ye diyecek söz yok arayüzü performancesı ses kalitesi herşeyi muazzam :) şöyle bir durumda söz konusu bitiş ithalat diğeri orijinal garanti uleeeeeennnn bir beni durdursun
    Usta ben de s9 ile u11+ parasında kalmış durumdayım. Lakin u11+ fiyatları gayet güzel uygun geliyor. Buradaki arkadaşlar aydınlatsa ekran parlaklığı çok mu az , yani gün ışığı önemli değil ama.

• yudevil kullanıcısına yanıt
    Gün ışığında özellikle öğle saatlerinde Max parlaklıkta ekran görüntüsü Samsung kadar parlak değil

Hocam gün ışığında ne yazikki HTC ler sınıfta kalmış durumda o konuda Samsung ve Huawei in hakkını yiyemem egerki gün ışığı önemliyse bence mate 10 pro inceleyebilir sin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Hayır olsun şimdiden güle güle kullanın
    s8+ dan gecilirmi acaba ekran parlaklıgı nasıldır htc u ultra ve htc 10 kullanmış birisiyim zamanında m7 de kullanmış biriyim u ultranın sesini begenmemiştim acaba bunda nasıldır öncelik keran parlaklıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Hocam gün ışığında ne yazikki HTC ler sınıfta kalmış durumda o konuda Samsung ve Huawei in hakkını yiyemem egerki gün ışığı önemliyse bence mate 10 pro inceleyebilir sin
    Hocam oradaki showroomdan mıdır bilemiyorum ama incelediğim huawei mate10 pro cihazın ekranı samsungtan sonra çok kötü geldi. Görevliye sorduğumda demo cihaz ondan falan dedi ama bilemiyorum.

Samsung ekranı Huawei den daha canlı ve nettir. Gün ışığında ise u11+ çok kötü değil ekranı görüyor ve mesajları okuyabiliyorsunuz. Bende u11+ kullanıyorum bu zamana kadar bir şikayetim olmadı.

Huawei nin ekranları Samsung gibi iyi değil satış danışmanı sallamış demo cihaz normal ile aynı sadece kapalı olursa hat kapalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Huawei nin ekranları Samsung gibi iyi değil satış danışmanı sallamış demo cihaz normal ile aynı sadece kapalı olursa hat kapalıdır
    Bana da öyle geldi hocam ama güzel değildi ya , benim için ekran güzelliği çok önemli galiba s9 alacağım :/

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.