Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera performansı içinse P20 pro hoparlör ve kulaklık performansı U12 plus fakat pilden sıkıntı uzun gitmiyor şikayeti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 18 Haziran 2018; 17:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu soruyu burada sorsan u12 çıkar Huawei forumunda sorsan p20 pro çıkar :)

• yanıtınız için teşekkürler

ben u12 plus veya s9 plus dan yanayım..

u12 plus 4500 lira civarında çıkarda o zaman alabilirim ..

bu arada gsmarena sitesine göre HTC U12 PLUS satışa çıkmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    Bende u12 plustan yanayım ama bir telefona en fazla 2500 gibi bir mevla verebileceğim.icin hepsi bize çok uzak :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Bence gitmiştir su geçirmezliği hocam denemedim bile hiç cesaret edemedim. Satmak istiyorum.

• Mate 8 kulaklık girişinde arıza ve hoparlöründeki deli eden cızırtısı yüzünden uzun süredir merak ettiğim htcye bu cihazla geçtim., gözüme çarpan genel noktalar, ekran uzunluğu iyi ama genişliği dar geldi, beklemiyordum açıkçası. ben hep dizi,filmleri telefondan izleyen biri olarak şaşırdım açıkçası. Uzun dar cihazları bir türlü sevemedim. Kamerası kaliteli ama renkler soluk gibi geldi ama Ben anlamadığım için yorum yapamıyorum fakat kamera puanı oldukça yüksek bir cihaz. Her şeyden öte Sesi hoparlörü mükemmel, dış kaplaması da çok kaliteli. Görüntüsü: kılıfsız, silikonsuz mükemmele yakın. WiFi çekimi oldukça iyi, sar değeri oldukça düşük. Hızı çok iyi. Ekran parlaklığı ve renkleri çok iyi, eleştiriler çok abartılı geldi YouTubedaki.

• Bende youtubda karşılaştırma izledim s9la bu cihazın resmen tokatlamış her alanda fikrimi değiştirdim s9 alacakken bunu aldım daha hala kargoda mate 10 var elimde ikisini karşılaştırmada yapacam inşallah memnun kalırım.

• Valla hayırlı olsun şimdiden ben daha önce htc kullanmış olsaydım mate alırdım. Ama htc çok içimde kaldı.

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende HTC u11 mi satıp gecmeyi düşünüyorum bu cihaza sesi beni çok etkiledi ben güç tasarrufu ile u11 de 9 saat normal kapattigim zamanda 7.30 saat ekran süresi alıyorum acaba u11 plusta bu durum nedir merak etmiyor deilim sonuçta 3930 mah bataryası var u11 den daha fazla aliyordur diye umuyorum

• Hocam 2 cihazda elinizde olduğu için en çok merak ettiğim.karssilastirmalardan biri artık gelsinde sizde karşılaştırın bizde merakla bekliyoruz 😊😊

• Htc facebookta bu telefonu satışa sunma çalışmalarımız devam ediyor demiş. Htc u12+ çıktı bize hala u11+ getirmeye çalışıyorlar. Getirsinler güzel telefon ama 4000 lira fiyat çekerler kimse almaz :)

• Telefon ulaştı elime mate 10la Yan yana duruyorlar =)

• 4 binmi 5 bin de hocam korkma 😊😊

• Gözünüz aydın hocam ilk dikkatinizi ceken sey ekran lar arasındaki renkler ve parlaklık mi oldu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Telefon ulaştı elime mate 10la Yan yana duruyorlar =)
    Hocam sizi Allah gönderdi müsait bir zamanınızda 2 telefonu karsilastirirsaniz çok sevinirim

• Mate 10 u11 plus karşılaştırma

u11 plus Artıları ses ekran ram işlemci

eksileri pil kamera kızılötesi

• Hocam hayırlı olsun

• Bunu u11 forumunda söylemiştim herkes cephe almıştı ben mate9 la karsilastirdim mate 9 bariz üstündu ekran u11 den çok çok iyiydi ve mate 9 resmen 10-11 saat ekran süresi alıyordu ozamabda söyledim ben burada ne bir markanın reklamını yapıyorum nede bir markayı kotuluyorum sadece bende iki cihazı karsilastirgimda bunları görmüştüm

• quote:

Telefon ulaştı elime mate 10la Yan yana duruyorlar =)
    ss atta görelim o Zaman telefonu aldım diyorsun burda bu kadar insan merak ediyor bakalım nasıl cihaz?
    Yoksa telefonu aldığını nereden bileceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serserim06 -- 23 Haziran 2018; 9:44:10 >
  • quote:

Mate 10 u11 plus karşılaştırma

u11 plus Artıları ses ekran ram işlemci

eksileri pil kamera kızılötesi
    Hocam yalnız kamerada detaylı bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim, u11 plus ın kamerasının mate 10 dan çok geri olduğunu zannetmiyorum. Aslında tek şikayetim ekran parlaklığı çok düşük onun dışında sıkıntısı yok. Pilinde mate 10 pro da daha çok gitmesini fhd ekranı olmasına bağlıyorum. Mate 10 pro da nasıl bilmiyorum ama telefonu kullanmadığım zaman pil kullanımı çok iyi, geceden sabaha %2 ancak gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 23 Haziran 2018; 11:15:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.