Şimdi Ara

*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
8
Favori
37.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güç tasarrufu full 4.5 g oyun yok parlaklık %50 de ben bukadar alıyorum u11 le bazı konustugum.arkadaslar 7 saati gecemiyoruz diyorlar eğer öyleyse bende u11+ geçip fantazi aramaya gerek yok dedim kendimce acaba diğer arkadaşlar da durum nedir merak ediyorum genel olarak yazılımsal bir sorun var deniyor 3000 mahla biz bunu aliyorsak 4000 mah la bence daha iyi sonuçlar alması gerekmiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran büyük onu hesaba katın.

• Yarım inç var 1000 mah var omu yani hesap yapmayın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Yarım inç var 1000 mah var omu yani hesap yapmayın hocam
    Hocam u11 de ortalama 5-6 saat ekran süresi alıyordum, plusta 7 saati rahat geçiyor

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ne hocam ben 6 saat alıyom anca en iyi oda

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Ayarlar ne hocam ben 6 saat alıyom anca en iyi oda
    Parlaklık yarıda, hesaplar eşitleme kapalı, Facebook ve instagram uygulamaları devre dışı, az kullandığım için tarayıcıdan giriyorum. Chrome değil samsung İnternet tarayıcısı kullanıyorum. Uygulama ayarlarından uygulamaların arka plan verilerini ve bildirimlerini kapattım, bazılarının gereksiz izinlerini kapattım. Kullanımımın çoğu İnternet tarayıcısı kullanımı. Üstelik 2 güne varıyor kullanım sürem, en kötü 1.5 gün.. Ha birde greenify kullanıyorum

Senkronizasyonuda yaptım bakalı. Fark edecekmi

Hocam full oyunla güç tasarrufu olmadan 6 saat alıyorum doğru ama oyun olmadan güç tasarrufu açık parlaklık yüzde 50 de 8-9 saat buluyor

• *****HTC U11+ Plus Kulübü*****

*****HTC U11+ Plus Kulübü*****

Ve şunu anladimki bir istikrarsızlık var bugün tanıştığım.u11+ kullanan arkadaşın anlık olarak gönderdiği ekran görüntüsü göründüğü gibi en çok pil tüketen uygulamaları olduğu halde güç tasarrufu açık olduğu halde aldığı ekran süresi ben 9-10 saatten aşağı almıyorum diyor nasıl oluyor anlamiyorum

• quote:

Senkronizasyonuda yaptım bakalı. Fark edecekmi
    Hocam bir de söylemeyi unuttum ;telefonu ilk aldığım yazılımda. Hiç güncelleme yapmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Ve şunu anladimki bir istikrarsızlık var bugün tanıştığım.u11+ kullanan arkadaşın anlık olarak gönderdiği ekran görüntüsü göründüğü gibi en çok pil tüketen uygulamaları olduğu halde güç tasarrufu açık olduğu halde aldığı ekran süresi ben 9-10 saatten aşağı almıyorum diyor nasıl oluyor anlamiyorum
    Hocam çok etken var;herkese göre değişkenlik gösteren kullanım,farklı ülke yazılımları, şebekenin iyi veya kötü çekmesi, ekran parlaklığı, hava sıcaklığı... Say say bitmez yani. Ha şu var benim aynı kullnımımla birbirine çok yakın süreler görüyorum. Daha önce kullandığım s7 edge çok istikrarsızdı o yönden

Zaten güncelleme ile kötüleşmiş şarj ama tekrar güncelleme gelmemiş sağolsun htc. Xdada yazıyor sakın güncellemeyin

• Hocam bişey soracağım dh ilk defa kullanıyorum ben beceremedim belkide. İnstagram da milletin hikayesine bakarken erkran bir tık büyüyor ve kenardaki kelimelerin başlarını göremiyorum. Karikayürdeki yazıların başı ve sonu gibi nedendir aceba sizde de oluyor mu??????

• Gsdenizgs G kullanıcısına yanıt
    Ben hiç anlamam o işlerden.Belki yardımcı olacak arkadaş çıkar.
  • quote:

Zaten güncelleme ile kötüleşmiş şarj ama tekrar güncelleme gelmemiş sağolsun htc. Xdada yazıyor sakın güncellemeyin
    Zamanında güncellemelerden çok çektim pil yönünden , her marka telefon için geçerli bu durum ;herşey iyi giderken bir anda gelen güncelleme ile bozulabiliyor pil ömrü. son bir kaç yıldır çok temkinliyim güncelleme konusunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 29 Haziran 2018; 12:0:5 >
  • Portre ve selfie efsane kaliteli telefonda bide müzik dinlerken işte bu diyor insan 😁

• Telefon doğal olarak süper renkleri var ama keskin değil detaya bakarsak. Portrede number one 😁👍her foto yu portre çekesim var 😁

• Youtubede s9la karşılaştırmaları var bizim telefon daha güzel çekmiş her fotoğrafı

• quote:

Telefon doğal olarak süper renkleri var ama keskin değil detaya bakarsak. Portrede number one 😁👍her foto yu portre çekesim var 😁
    Evet, benim telefonu alma sebebim portre fotoğrafları çok iyi çekiyor :)

• Dünkü pil sürem, 4g-wifi karışık, ekran parlaklığı yarıda

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.