Bildirim
*****HTC U11+ Plus Kulübü***** (23. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran büyük onu hesaba katın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarım inç var 1000 mah var omu yani hesap yapmayın hocam
Hocam u11 de ortalama 5-6 saat ekran süresi alıyordum, plusta 7 saati rahat geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: W.Klitschko
Yarım inç var 1000 mah var omu yani hesap yapmayın hocam
Ayarlar ne hocam ben 6 saat alıyom anca en iyi oda
Parlaklık yarıda, hesaplar eşitleme kapalı, Facebook ve instagram uygulamaları devre dışı, az kullandığım için tarayıcıdan giriyorum. Chrome değil samsung İnternet tarayıcısı kullanıyorum. Uygulama ayarlarından uygulamaların arka plan verilerini ve bildirimlerini kapattım, bazılarının gereksiz izinlerini kapattım. Kullanımımın çoğu İnternet tarayıcısı kullanımı. Üstelik 2 güne varıyor kullanım sürem, en kötü 1.5 gün.. Ha birde greenify kullanıyorumquote:
Orijinalden alıntı: glumerna
Ayarlar ne hocam ben 6 saat alıyom anca en iyi oda
Senkronizasyonuda yaptım bakalı. Fark edecekmi
Hocam full oyunla güç tasarrufu olmadan 6 saat alıyorum doğru ama oyun olmadan güç tasarrufu açık parlaklık yüzde 50 de 8-9 saat buluyor
-
Hocam bir de söylemeyi unuttum ;telefonu ilk aldığım yazılımda. Hiç güncelleme yapmadımquote:
Senkronizasyonuda yaptım bakalı. Fark edecekmi
Hocam çok etken var;herkese göre değişkenlik gösteren kullanım,farklı ülke yazılımları, şebekenin iyi veya kötü çekmesi, ekran parlaklığı, hava sıcaklığı... Say say bitmez yani. Ha şu var benim aynı kullnımımla birbirine çok yakın süreler görüyorum. Daha önce kullandığım s7 edge çok istikrarsızdı o yöndenquote:
Orijinalden alıntı: W.Klitschko
Ve şunu anladimki bir istikrarsızlık var bugün tanıştığım.u11+ kullanan arkadaşın anlık olarak gönderdiği ekran görüntüsü göründüğü gibi en çok pil tüketen uygulamaları olduğu halde güç tasarrufu açık olduğu halde aldığı ekran süresi ben 9-10 saatten aşağı almıyorum diyor nasıl oluyor anlamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten güncelleme ile kötüleşmiş şarj ama tekrar güncelleme gelmemiş sağolsun htc. Xdada yazıyor sakın güncellemeyin
Hocam bişey soracağım dh ilk defa kullanıyorum ben beceremedim belkide. İnstagram da milletin hikayesine bakarken erkran bir tık büyüyor ve kenardaki kelimelerin başlarını göremiyorum. Karikayürdeki yazıların başı ve sonu gibi nedendir aceba sizde de oluyor mu??????
Ben hiç anlamam o işlerden.Belki yardımcı olacak arkadaş çıkar. -
Zamanında güncellemelerden çok çektim pil yönünden , her marka telefon için geçerli bu durum ;herşey iyi giderken bir anda gelen güncelleme ile bozulabiliyor pil ömrü. son bir kaç yıldır çok temkinliyim güncelleme konusunda :)quote:
Zaten güncelleme ile kötüleşmiş şarj ama tekrar güncelleme gelmemiş sağolsun htc. Xdada yazıyor sakın güncellemeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 29 Haziran 2018; 12:0:5 >
Portre ve selfie efsane kaliteli telefonda bide müzik dinlerken işte bu diyor insan 😁
Telefon doğal olarak süper renkleri var ama keskin değil detaya bakarsak. Portrede number one 😁👍her foto yu portre çekesim var 😁
Youtubede s9la karşılaştırmaları var bizim telefon daha güzel çekmiş her fotoğrafı
Evet, benim telefonu alma sebebim portre fotoğrafları çok iyi çekiyor :)quote:
Telefon doğal olarak süper renkleri var ama keskin değil detaya bakarsak. Portrede number one 😁👍her foto yu portre çekesim var 😁
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X