Şimdi Ara

HTC U11, yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC U11, yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olacak

HTC U11 kullanıcıları yakında Bluetooth 5.0'ın avantajlarından yararlanabilecek. Federal İletişim Komisyonu (FCC) başvurusuna göre HTC, "Bluetooth 5.0'ı herhangi bir donanım değişikliği olmaksızın yazılımla etkinleştirmeyi" planlıyor.

HTC U11, Bluetooth 5.0 özellikli ilk akıllı telefonlardan biri olmasına rağmen, etkin olmadığı için kullanıcılar bu özellikten faydalanamıyordu. Yeni yazılım güncellemesiyle HTC U11'in halihazırda var olan Bluetooth 5.0 teknolojisi etkinleştirilecek.

Ayrıca Bkz.Honolulu'da akıllı telefonlarına bakarak yürüyen yayalara ceza kesilecek
    HTC U11'deki Bluetooth 5.0 aktif hale getirildikten sonra mesafe, aktarım hızı ve bant genişliği gibi özellikler daha gelişmiş hale gelecek. Pil ömrünün de daha düşük güç tüketimiyle daha uzun süreceğini belirtelim. Şu an itibariyle, HTC'nin ne zaman güncelleme yayınlayacağı belli değil. Ancak, Tayvanlı üretici tarafından gerekli adımlar atıldığından bunun çok uzun sürmemesi bekleniyor.

• HTC U11, yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olacak

HTC???

• Yazılımla oluyorsa baştan neden verilmedi acaba?

-Bluetooth 5.0 ı verelim mi la?

-Yok hacı htc 12 ye saklayalım..

Bir kaç hafta sonra

-Ovv satışlar berbat. Daya 5.0 ı daya daya... Htc malının arkasında desinler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bir olayı nokia n9'la ben yaşamıştım vakti zamanında. wifi'de n modu yazılım ile (resmi olmayan şekilde) aktif edilebiliyordu ve bariz hız artışı yaşanıyordu, indirme yapılırken. ona benziyor kıyısından köşesinden. ancak, madem vardı da böyle bir özellik neden koymadılar başında anlayabilmiş değilim.
  • Her şey İyi güzelde adamlar fiyat politikası yüzünden kendi başlarını yiyecekler.Xiaomi, oneplus gibi markaların politikalarını biraz örnek alan kazanıyor.Kaç yıllık firmalar deneyim tecrübe ve politika üretmekte sorun yaşamamaları lazım ama aksine durum kötüleşiyor.Resmen tüketiciye ben bunu yaptım fiyatı bu keyfin bilir diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yazılımla oluyorsa baştan neden verilmedi acaba?

-Bluetooth 5.0 ı verelim mi la?

-Yok hacı htc 12 ye saklayalım..

Bir kaç hafta sonra

-Ovv satışlar berbat. Daya 5.0 ı daya daya... Htc malının arkasında desinler..

Normalde yorumlarına pek katılmam ama bu sefer katılıyorum.

• gençler bol keseden sallamayın bluetooth 5 in yayılma tarihine bakın adamlar nasılsa yazılımla açarız diye çalışmasa dahi bluetooth 5 vermiş sonra yazılımla açıyor beğenmiyorsunuz. adam diyor ki bu telefonu 3 4 sene kullanırsınız demiş kısacası ama size iphone samsung şart!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Mustafa haklısın kardeşim.

• seglopsi kullanıcısına yanıt
    N9 aşktır <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir n9 gelmedi, gelmeyecek. kullandığım en efsane telefondur, herşeyi ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.