Bildirim
HTC Vive kutusundan çıkıyor ön inceleme videosu 'BSC Özel'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Monitör mü bu mu alınır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth61 -- 10 Haziran 2016; 15:12:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde poşet açım videosu gerekecek.
-
gökhandan gene bir sağ kroşe:D
-
Fiyat boşuna yüksek değil. Kutudan o kadar çok şey çıktı ki şaşırdım. Bir gözlük kablo sanıyordum.
-
Reserve.
Edit , ofisi botanik bahçesi içine mi kurdunuz arkadaş ne yaptınız ?
iki adım atsan balta girmemiş ormana girecekmişsin gibi bir hava var.Hatta gençlerin arkasından goril falan çıkacak diye baya baya diken üstünde izledim onları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 9 Haziran 2016; 22:44:16 > -
Dünya Kablo Örgütü
-
bir elektirikci cagirinda kamera ve kabloları dosesin bari -
Aaaa biliydim böyle olacağını :D
-
Bu nedir yahu.Bir dünya malzeme çıktı içinden.Bir an önce ucuzlasada bizde alsak :D
-
Sayın editörler incelemede mutlaka detaylara yer verin. Hangi oyunlarla oynayabiliyoruz, halihazırdaki pc oyunlarda kullanabiliyormuyuz The Witcher 3 gibi yarış oyunları gibi, euro truck simulator gibi, evetse nasıl kurulum yapılıyor, kullanabiliyorsak görüntüyü sinema ekranında izler gibimi, yoksa oyunun içindeymiş gibimi. Umarım soru işareti bırakmayacak bir inceleme olur. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Parasını sonuna kadar hak ediyor da bu kabloların azaltılması lazım .
-
Mesut Abi Bunu Çok severdi
-
daha berbat bir inceleme yapılamazdı gerçekten ,
birincisi , uzaktan bakınca çok nası diyim görmemiş duruyosunuz , ahhh üstündeki jelatini çıkardım , offf plastik kokusu falan garip yani , kutudan malzemeleri çıkarmak için sabırsızlanmalar faln
ikincisi , poşetleri açta görelim biz de neyin ne olduğunu , bu budur heralde , galiba şu işe yarıyor , sanırım şuraya takılcak vs.
anlıyorum , her şeyin kutu açılımı zevklidir , hele htc olunca , herkes yapmak ister bunu , ama siz bir sürü şey açmışsınızdır bugüne kadar , hala hurrrra dalıyosunuz pakede , rahatsız oldum açıkçası
bu inceleme 17 dakika ,
https://www.youtube.com/watch?v=gequT32wbyA
burda arkadaş 6 dakikada daha güzel bir açılım yapmış
-
Kutudan çıkar çıkar bitemedi. Oculus Rift'e fark atacağı kesin.
-
Cihazdan isteyenler YouTube ( tekno kaptan ) kanalima bakabilir
https://youtu.be/PJXkCzSYCvU
-
kutuyu gökhan açıyor bırakmıyorki tunahan birazda ellesin, cimri gördüm seni gökhan parasını verdiysen eyvallah'da eğer bsc için şirket almışsa veya inceleme için gönderilmişse yarı yarıya kutuyu açıcaktınız, bari vr kaskı verseydin arkadaşa izlerken daral bastı vallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 10 Haziran 2016; 4:44:28 >
-
Evet arkadaşlar, hayatımızda ilk defa kutu açıyoruz! Olağanüstü heyecanımızı lütfen mâruz görün! -
Bu "Bölüm Sonu Canavarı" ekibinin kendi internet sitesi yok mu? Donanımhaber'de çok sık yer alıyorlar. Yoksa Donanımhaber'in alt şirketi falan mı?
-
18 beğeni alan yorum neden en beğenilen yorumlar içinde değil anlamadım. Editörlerin beğendiği yorumlar mı üstte oluyor.
Benzer içerikler
- afk nedir
- netflix şifre paylaşma
- samsung mesaj uygulaması
- instagram önbellek temizleme ios
- iphone zil sesi yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X