Şimdi Ara

HTC Wildfire mı? GM Ultimate Slim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. arkadaşlar uygun fiyatlı android işlemcili bir cep telefonu almayı düşünüyorum. şu ana kadar yaptığım araştırmalarda iki model, başlıktada yazdığım gibi HTC wildfire ile GM ultimate slim arasında kaldım. HTC ikinci el olarak 300-350 tl arasında, GM ise sıfırı hızlıal.com da şu an 370 tl'ye satılmakta. sizin düşünceleriniz karar vermemde etkili olacak. ayrıca bu fiyat aralığında önerebileceğiniz android işletim sistemli telefonlar varsa bunlarıda belirtmeniz benim için çok iyi olur. düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• merhaba arkadaşım .. HTC telefonu fonksiyon olarak GM ULTİMATE daha üstün ve uygulamaları orjinal...
    ayrıca gm nin tüm telefonları yazılımsal olarak androite sağladığı katkı yok..HTC den şaşma derim.. pişman olmazsın...
  • tavsiye için teşekkürler. gm ultimate darty'de deneme fırsatım oldu dediğin gibi pek ısınamadım. şu an listem htc wildfire vs htc explorer şeklinde değişti. en kısa zamanda karar verebilmeyi umuyorum yoksa telefon yüzünden deliricem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapotec03 -- 5 Haziran 2012; 15:08:24 >
  • hocam gm ultimate slim performans telefonudur. ben kullanıyorum gerçektende memlunum, root yapıcaksan kesinlikle ultimate slim derim, bende alırken tereddüt ettim fakat mmemlunum. bu yazıyıda benim gibi için yazdım birazda ben araştırdığımda kimse deneyimini paylaşmamıştı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.