Şimdi Ara

HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
25.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhand28

Hocam birkaç önerim daha var.
    Bildirim ekranının alt kısmında yazan Infarom yazısını kaldırabilirsin hiçte hoş görünmüyor.
    HTC ye bildir uyarısının çözümü var. HTC ye bildir uyarısını kapattım artık uyarı vermiyor
    Diğer en büyük problemden birisi de mobil şebekeye bağlanma sorunu. CM7 de de vardı bu problem sizin rom da da var. Mobil şebeke wifi bağlantısından sonra açılmıyor. Açmak için widget falan da kullandım lakin problem yine devam ediyor. Ancak telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.
    Numaralı bildirim olayının çokta zor olacağını sanmıyorum. Bakınız ADWLauncher de notification eklentisi ile Cevapsız arama, mesajlar, mail, gibi uygulamalara bu özellik ekleniyor. Herşeyi baştan kodlamanıza gerek yok, diğer programlardan biraz alıntı yaparak bu eklentileri ekleyebilirsiniz.
    Artı olarak sistemde HTC sense çökmeleri ve kasmalar oluyor. Bunun nedenini harici açılan ext3 formatından kaynaklandığını sanıyorum. Bu yavaşlama ve kasmalar büyük bir olasılıkla hafıza kartının okuma/yazma hızlarından kaynaklanıyor. Aynı sorun CM7 de de vardı çünkü. Telefon bazen kullanılamayacak derece de kasıyor.

Hocam alınmayın ama, romunuza çokta birşeyler hattığınızı düşünmüyorum. Orjinal roma sadece basit bir kaç ekleme yapmışsınız (font değişimi vs.) Bence romunuzun başarılı olabilmesi için biraz farklı şeyler yapmanız şart. Eleştirimi lütfen yanlış anlamayın. Gelen eleştiriler sizi başarıya ulaştıracaktır.

Elestirinizden yanlış anlaşılacak bişey yok, teşekkür ederim bunları bildirdiğiniz için, ROM'u boş kaldıkça yapmaya çalışıyorum ve hatalar olduğunu ve olacağını belirtmiştim, beta sürümü olmasının sebebi de bu tip hatalarla karsilasabileceginiz için zaten. çok kararlı bi sürüm olmadığının ve cok bisey katmadigimin farkındayım inşallah zamanla ilerleyen surumlerde gidereceğim hatalari:)
    o numaralı bildirim olayını var olan uygulamalara eklemek çok kolay bişey değil ama, eğer harici olarak bu desteği sağlayan uygulamalar varsa onunla hallolabilir, ama önceliğim performans üzerine olacak, mobil şebeke sorununu arastiracagim, ben de gayet düzgün çalışıyor suan için. Geri bildiriminiz için tekrar teşekkürler :)

• Rom gayet güzel olmuş, yakında deneyip geri bildirimde bulunurum.

Şu anda m1ndh4x8r'in romunu kullanıyorum gayet güzel ve akıcı.

Rom manager'de romun premium düzeyine alınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorhan83

Rom gayet güzel olmuş, yakında deneyip geri bildirimde bulunurum.

Şu anda m1ndh4x8r'in romunu kullanıyorum gayet güzel ve akıcı.

Rom manager'de romun premium düzeyine alınmış.

ROM manager haftasonları kendi host ettiği ROMları premium kategorisini alıyor, hafta içi tekrar free kategorisine geçecek.
    ROM üzerinde yapılabilecek daha çok şey var, olabildiğince çok şey katmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

quote:

---------------------------

elinde sağlık...WS için rom geliştiren bir Türk ü ilk defa görüyorum...ilk Türkçe custom ROM senin sanırım...yakın zamanda denemeye çalışırım ama data2sd olsaydı kullanabilirdim ama kullanacağımı sanmıyorum...yine de devamını bekliyoruz...:)

edit: XDA'ya koymadın mı...?...ingilizce seçenek ekleyerek oraya koyarsan sana daha çok faydalı olur sanırım...

xda'ya koymaya henüz vaktim olmadi zaten ıngilizce ve Türkçe yi destekliyor sadece, ilk Türk kullanıcısina sunmak istedim ki amacım türkçe güzel bi ROM yapmak, data2sd güzel bi şekilde çalışıyor ROMda, eve gider gitmez patch olarak koyarım, ROM manager a da yükledm kısa süre içinde ROM managerda da gozukecek, vakit buldukça devamını da getireceğim :)

İnfrablack rica etsem bıze kendını tanıtırmısın ismınle hıtap etmek en ıyısı olucak çunkü benide bundan sonra peşinde bulacaksın neredeyse 2 gunde bır rom denıyorum.data2sd destegı var sanırım yaptıgın romda suanda ındıremıyorum vodafone'un cepnet paketını pc ye bagladım cok yavas ama ındırır ındırmez kurmayı dusunuyorum Türkçe romu gercekten buyk merakla beklıyorduk.Bu arada İsmım Erdem...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

quote:

quote:

quote:

elinde sağlık...WS için rom geliştiren bir Türk ü ilk defa görüyorum...ilk Türkçe custom ROM senin sanırım...yakın zamanda denemeye çalışırım ama data2sd olsaydı kullanabilirdim ama kullanacağımı sanmıyorum...yine de devamını bekliyoruz...:)

edit: XDA'ya koymadın mı...?...ingilizce seçenek ekleyerek oraya koyarsan sana daha çok faydalı olur sanırım...

xda'ya koymaya henüz vaktim olmadi zaten ıngilizce ve Türkçe yi destekliyor sadece, ilk Türk kullanıcısina sunmak istedim ki amacım türkçe güzel bi ROM yapmak, data2sd güzel bi şekilde çalışıyor ROMda, eve gider gitmez patch olarak koyarım, ROM manager a da yükledm kısa süre içinde ROM managerda da gozukecek, vakit buldukça devamını da getireceğim :)

İnfrablack rica etsem bıze kendını tanıtırmısın ismınle hıtap etmek en ıyısı olucak çunkü benide bundan sonra peşinde bulacaksın neredeyse 2 gunde bır rom denıyorum.data2sd destegı var sanırım yaptıgın romda suanda ındıremıyorum vodafone'un cepnet paketını pc ye bagladım cok yavas ama ındırır ındırmez kurmayı dusunuyorum Türkçe romu gercekten buyk merakla beklıyorduk.Bu arada İsmım Erdem...

mustafa ben de. data2sd desteğini ROM u kurduktan sonra diğer patch ile ekleyebiliyorsun kolayca, bu gece biraz daha uğraşmayı düşünüyorum ROM ile, yarın akşama yüklerim büyük ihtimalle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

quote:

quote:

quote:

mustafa ben de. data2sd desteğini ROM u kurduktan sonra diğer patch ile ekleyebiliyorsun kolayca, bu gece biraz daha uğraşmayı düşünüyorum ROM ile, yarın akşama yüklerim büyük ihtimalle.

eyw.M.oldum Mustafa kardes. Data2sd destegı olduktan sonra gerısı kolay zaten...Emeğine Sağlık..

• romu yukledim data2sd destegi olmasi cok guzel bise ama dosya yoneticisi yok bi tane dosya yoneticisi olsa cok guzel olur.birde kullanmadigimiz programlar var hisseler,htclikes flicker haber gibi bide peep var onun yerine twiter in kendi yaptigi pro daha guzel. peep de gereksiz. bu gibi greksiz uygulamalar kalkarsa tadindan yenmez... ama dosya yoneticisi sart.
  • Arkadaşım yardım istedik bizie bakmadin 4 kez kurdum her kurdugumda yine dondu . Bide kermel olayını anlamadım şimdi bu romu kuruncami 600 yerine 800 demi çalışacak yok sonradan biz seçiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten 806 mhz ayarli degistirmek istersen nofrillcpu programina gir ordan kac istiosan ona ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ast_sel

Arkadaşım yardım istedik bizie bakmadin 4 kez kurdum her kurdugumda yine dondu . Bide kermel olayını anlamadım şimdi bu romu kuruncami 600 yerine 800 demi çalışacak yok sonradan biz seçiyoruz

Gözümden kaçmış mesajin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, rom u kurarken "wipe data reset seçeneğini uyguladin mi bi de rom default olarak 806 da çalışıyor, o bazı cihazlarda sorun çıkarabiliyor, onun için bu gece yukleyecegim sürümde ayarı 700 e çekeceğim sonradan istediğiniz gibi degistirebiliyosunuz zaten, her rom yuklemeden önce wipe data seçmeyi unutma, ve bunun henüz beta da olup bazen sorun çıkabileceğini gözönüne al. Zamanla gelişecek bu rom, çok boş vaktim olmadığı için adam akıllı ugrasamiyorum.

• beta v0.2 yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infrablack -- 6 Şubat 2012; 0:19:13 >
  • cevap verdigin icin teşekkür ederi kardeş
    ben işlemcinin 800 calişdigini düşündügümden dolayı sormuşdum düzeltdigin iyi olmuş şimdi birdaha
    deneyecegim çalişip çalişmadigini yarın yazım kardeş.
    bide yeni güncellemelerini nasıl alacagız her seferinde yenidenmi yükleyecegiz?
    bide kardeş flash la ilgili bir çalişman varmi?
  • başarılarının devamını dilerim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ast_sel

cevap verdigin icin teşekkür ederi kardeş
    ben işlemcinin 800 calişdigini düşündügümden dolayı sormuşdum düzeltdigin iyi olmuş şimdi birdaha
    deneyecegim çalişip çalişmadigini yarın yazım kardeş.
    bide yeni güncellemelerini nasıl alacagız her seferinde yenidenmi yükleyecegiz?
    bide kardeş flash la ilgili bir çalişman varmi?

Umarım çalışır bu sefer, sonraki guncellemeleri ufak patchler halinde yapabilirim.
    Flash derken neyi kastettiğini anlamadım, flash player desteği var rom un.

@kokoci
    Teşekkür ederim
  • aslında bir team oluştursan güzel olur gibime geliyo. yani xda da öyle diye biliyorum hem sana fazla yük binmez hemencecik bitiverir rom
  • güncellemeyi baştan mi yukluyecegiz. verilerimiz silinmeden yükleme şansıniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wilfire s alcam sizin gibi ama bişi merak ediyorum mesaj yazarken klavye bir türlü yan dönmüyor

Ekran sensör ayarı aöçık ama bir türlü döndüremedim hatta güncelleme kontrol ettim güncelledim gene olmadı ekran mesaj yazarken yana dönmüyor uzun klavye kullanamıyorum

aynısı desire s dede yapıyor nedendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

arkadaşlar wilfire s alcam sizin gibi ama bişi merak ediyorum mesaj yazarken klavye bir türlü yan dönmüyor

Ekran sensör ayarı aöçık ama bir türlü döndüremedim hatta güncelleme kontrol ettim güncelledim gene olmadı ekran mesaj yazarken yana dönmüyor uzun klavye kullanamıyorum

böyle bir sorun yok cihazda. aynısını desire s'de de yapıyor demişsin, acaba senin kullanımında mı bir sorun var.

yere dik tutarak yan çevirmeyi dene. g sensörü kalibrasyonu yapmayı da dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

arkadaşlar wilfire s alcam sizin gibi ama bişi merak ediyorum mesaj yazarken klavye bir türlü yan dönmüyor

böyle bir sorun yok cihazda. aynısını desire s'de de yapıyor demişsin, acaba senin kullanımında mı bir sorun var.

yok vala sensör ayarınıda yaptım olmadı nedense

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

yok vala sensör ayarınıda yaptım olmadı nedense

bir tek klavye çıktığında mı yan dönmüyor yoksa diğer türlü de hiç mi yan dönmüyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.