Şimdi Ara

HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
25.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

quote:

arkadaşlar wilfire s alcam sizin gibi ama bişi merak ediyorum mesaj yazarken klavye bir türlü yan dönmüyor

Ekran sensör ayarı aöçık ama bir türlü döndüremedim hatta güncelleme kontrol ettim güncelledim gene olmadı ekran mesaj yazarken yana dönmüyor uzun klavye kullanamıyorum

aynısı desire s dede yapıyor nedendir.

böyle bir sorun yok cihazda. aynısını desire s'de de yapıyor demişsin, acaba senin kullanımında mı bir sorun var.

yere dik tutarak yan çevirmeyi dene. g sensörü kalibrasyonu yapmayı da dene.

yok vala sensör ayarınıda yaptım olmadı nedense

bir tek klavye çıktığında mı yan dönmüyor yoksa diğer türlü de hiç mi yan dönmüyor?

klavye yan dönmüyor

• kardeş rom çalişdi saol ellerine sağlik
    bi sorum olacakdı.
    telefonu yeni aldıgımda orjınal rom varken 2 hiç kapatmada yada bataryasını çikarnadan tuş kiliti acmak zor oluyor ve telefon 1 -2dakkıda kasılıyor donuyordu.
    simdi cekme halkasındada aynısı sorun oluyor şimdi bu romdada 3 saat sonra falan yine aynı sorun oluyor
    kasılıyor donuyor 1 dakkida veya 2 dk sonra normal bir şekilde çalişiyor neden oluyor bu sorun bir fikrin varmi
    cpu den dir deye sırasıyla minimun 600 kadar çıkdım max 768mhz getirdim degisen birsey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

güncellemeyi baştan mi yukluyecegiz. verilerimiz silinmeden yükleme şansıniz var mı

Şimdilik baştan yüklemenizi tavsiye ederim, daha sonra onun için napabilrim bakacağım

@anl45
    Hız konusunda takım iyi olabilir ama tek başıma çalışmayı daha çok seviyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ast_sel

kardeş rom çalişdi saol ellerine sağlik
    bi sorum olacakdı.
    telefonu yeni aldıgımda orjınal rom varken 2 hiç kapatmada yada bataryasını çikarnadan tuş kiliti acmak zor oluyor ve telefon 1 -2dakkıda kasılıyor donuyordu.
    simdi cekme halkasındada aynısı sorun oluyor şimdi bu romdada 3 saat sonra falan yine aynı sorun oluyor
    kasılıyor donuyor 1 dakkida veya 2 dk sonra normal bir şekilde çalişiyor neden oluyor bu sorun bir fikrin varmi
    cpu den dir deye sırasıyla minimun 600 kadar çıkdım max 768mhz getirdim degisen birsey olmadı

Hocam bunun tek sebebi işlemcinin bekleme modunda hızının yavaş olması. CPU ayarlarından performans moduna al. ondeamend diye birşey olması lazım onu seçme. Bu sekilde sarj tüketimi biraz artacaktır lakin ben fark hissetmedim

• quote:

kardeş rom çalişdi saol ellerine sağlik
    bi sorum olacakdı.

Aklıma ilk CPU geliyor ama arada bende de oluyor, htc kaynaklı sorun olabilir, sonuçta orijinal rom u baz alarak yapiyorum.

@ ozel_üretim orijinal klavye mi yoksa başka klavye mi kullanıyorsun, bende herhangi bi sorun yok klavyede

• Hocam şu ekran sayısı olayına da bir el atar mısın. 7 ana sayfa çok. Mesaj geldiğinde cihazın uyanmasını istiyorum
    Birde hızlı ekran görüntüsü almak için eklenti yapabilir misin. Power tuşuna basıldıgında açılan menüye ekleyebilirsin. Tam olarak buraya

http://img267.imageshack.us/img267/1462/5power.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 7 Şubat 2012; 1:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Hocam şu ekran sayısı olayına da bir el atar mısın. 7 ana sayfa çok. Mesaj geldiğinde cihazın uyanmasını istiyorum
    Birde hızlı ekran görüntüsü almak için eklenti yapabilir misin. Power tuşuna basıldıgında açılan menüye ekleyebilirsin. Tam olarak buraya

http://img267.imageshack.us/img267/1462/5power.png

Not aldım bunları, neler yapabilecegime bakacağım, mesaj geldiğinde uyanma olayı benim de aklımda vardı.
  • bu romu kurarken türlü sorunla karşılaştım neyse kurdum romu fakat ilk açılıştan sonra bi daha reboot etmek isteyince açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evliya53

bu romu kurarken türlü sorunla karşılaştım neyse kurdum romu fakat ilk açılıştan sonra bi daha reboot etmek isteyince açılmadı.

wipe data factory reset i seçtin mi recovery menüsünden?
  • Ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş, jikantaru rom kullanıyorum, fakat en kısa zamanda bu romu yükleyeceğim. Çalışmalarının devamını bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

bu romu kurarken türlü sorunla karşılaştım neyse kurdum romu fakat ilk açılıştan sonra bi daha reboot etmek isteyince açılmadı.

evet ilk açılışta sıkıntı yoktu da ikinci kez açılmadı bende başka rom yükledim.Bir şey sormak istiyorum swap destekleyen romlarda diyelim ki ben 512 mb lık swap alanı açtım telefonun rami 512 mb artıyor mu ? bunu nasıl anlarız ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar wilfire s alcam sizin gibi ama bişi merak ediyorum mesaj yazarken klavye bir türlü yan dönmüyor

Ekran sensör ayarı aöçık ama bir türlü döndüremedim hatta güncelleme kontrol ettim güncelledim gene olmadı ekran mesaj yazarken yana dönmüyor uzun klavye kullanamıyorum

aynısı desire s dede yapıyor nedendir.

böyle bir sorun yok cihazda. aynısını desire s'de de yapıyor demişsin, acaba senin kullanımında mı bir sorun var.

yere dik tutarak yan çevirmeyi dene. g sensörü kalibrasyonu yapmayı da dene.

yok vala sensör ayarınıda yaptım olmadı nedense

bir tek klavye çıktığında mı yan dönmüyor yoksa diğer türlü de hiç mi yan dönmüyor?

klavye yan dönmüyor

Kardesm ayarlar/ekran/kalibrasyon ayarlarini yenile o bozulmus.duz bi zemine koy ayarini yqp duZelir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infrablack

quote:

evet ilk açılışta sıkıntı yoktu da ikinci kez açılmadı bende başka rom yükledim.Bir şey sormak istiyorum swap destekleyen romlarda diyelim ki ben 512 mb lık swap alanı açtım telefonun rami 512 mb artıyor mu ? bunu nasıl anlarız ?

Anladığım kadarıyla bu ROM adamakilli bi bende çalışıyor :D Yavaş yavaş adam olacak ama :)

Swap alanı tam olarak hafızanın yerine geçmiyor, yani RAMde bir artış göremezsin, swap sadece arkaplanda uzun süre açık kalan program yenisine yer açmak için kullanılır, yani inaktif program dosyaları taşınır, kendi RAM i olarak kullanmaz ama RAM dolduğunda son çare olarak kullanır, swap in çalışıp çalışmadığını anlamak için terminal emulatorunde önce su yazın enter a basın daha sonra free komutunu yazınca ciktisinda swap olarak bi bölüm görüyorsa kullanıyor demektir.

• Arkadaşlar Wildfire S ler için costum rom merkezi xda mıdır? Tavsiye edebileceğiniz stabil rom hangisidir. Custom romlarda flash player desteği geliyor mu? Bende huawei x5 cihaz var. Arkadaşımda htc ws var ve custom romların avantajlarından etkilenen arkadaşımın cihaza cwm yükledim ancak custom rom bulamadık. Htc WS romlarının Stock roma göre ne gibi artıları var
  • @infrablack, uygulama olarak goSMS kurduğumuz zaman türkçe karakter kullandığımız zaman karakter sayacı 70'le sınırlıyordu kendini. onu düzeltebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvado

@infrablack, uygulama olarak goSMS kurduğumuz zaman türkçe karakter kullandığımız zaman karakter sayacı 70'le sınırlıyordu kendini. onu düzeltebilir misin?

Onu programın yapımcısı halledebilir onunla iletişime gecseniz daha iyi olur.

@zupervisor ana konuda sorunla ilgili msjlar var onlara bakabilirsin, ama benim ROM um henüz stabil değil tam olarak.
  • Ayhand28 kardeşim teşekkürlr dediğini yapsın düzeldi
    infrablack kardes ROM um dikkat ettim 5 veya 6 saat de bir reset atilmzsa stabil çalışmıyor .resetden sonra hiç sorun cikarmiyor sabahdan öğlen sonuna kadar norman ondan sonra ya donuyor yada kendilinden reset atıyor beta 3 ne zaman geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa abı bızım romda calısırmı bılmıyorum ama  HTC Wildfire S 2.3.5 Türkçe ROM infraROM beta v0.3 Sensation XL saatını koyabılırmyız widget lara ?
  • quote:

Ayhand28 kardeşim teşekkürlr dediğini yapsın düzeldi
    infrablack kardes ROM um dikkat ettim 5 veya 6 saat de bir reset atilmzsa stabil çalışmıyor .resetden sonra hiç sorun cikarmiyor sabahdan öğlen sonuna kadar norman ondan sonra ya donuyor yada kendilinden reset atıyor beta 3 ne zaman geliyor?

Beta 3 için hafta içini düşünüyorum, bu aralar okul, projeler derken hafta sonum bile doldu.

@ekalayy

bi baktımda sense 3.5 widget'ı o, henüz indirip denemedim ama gerek sense 3.5 olmasından gerekse sensation XL'in ekran boyutunun büyük olmasından dolayı widget bizde çalışmaz.
  • beta v0.1 ile devam. Ayar yapmaya üşendiğim için v0.2 ye geçmedim. Zaten aşırı bir değişiklikte yok. Şu ekran görüntüsü alma kısayolunu ve mesaj geldiğinde uyanma muhabbetini halledebilirsen süper olacak. Tabi birde HTC nin programlarını kaldırabilirsel iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.