Şimdi Ara

HTC Wildfire S ile Bilgisayardan İnternete Nasıl Bağlanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİLDFİRE S modem gibi kullanmak istiyorum bunun için telefonu pc ye bagladığım Bilgisayara bağlan ekranında, İnternet Geçişi öğesini seçip, Bitti diyorum ama İNTERNET GEÇİSİ İLE İNTERNET'E BAĞLANAMAZSINIZ.PC GÜVENLİK DUVARI AYARLARINIZIN BU TÜR BİR BAĞLANTIYA İZİN VERDİĞİNDEN EMİN OLUN.PC'NİZ İNTERNETE PPP ÜZERİNDEN(ÖR. ÇEVİRMELİ AĞ,XDSL VEYA VPN) BAĞLANIYORSA,İNTERNET GEÇİSİ YALNIZCA TCP BAĞLANTILARINI DESTEKLER. " yazısı çıkıyor.

• bende baktım o konuyada. htc nin sitesinde bu yazıyı buldum

HTC Wildfire S cihazınızı bir bilgisayar aracılığıyla İnternet'e bağlama (İnternet Geçişi)

HTC Wildfire S cihazınız için bir veri tarifeniz bulunmuyorsa veya bir kablosuz ağa erişiminiz yoksa, bilgisayarınızın İnternet bağlantısını kullanarak HTC Wildfire S cihazınızla çevrimiçi olabilirsiniz.
    Önemli: Bilgisayarınızı modem olarak kullanmadan önce bilgisayarınıza HTC Sync yüklediğinizden emin olun.

Bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olduğundan emin olun.
    Not: Bilgisayarınızın İnternet bağlantısı için kontrol edilecek iki nokta vardır. Öncelikle, yerel ağınızın güvenlik duvarını kapatmanız gerekebilir. İkincisi, bilgisayarınız İnternet'e PPP aracılığıyla bağlanıyorsa (örn. Çevirmeli, xDSL ya da VPN), İnternet Geçişi yalnızca TCP protokolünü destekleyecektir.
    Verilen USB kablosunu kullanarak HTC Wildfire S cihazınızı bilgisayara bağlayın.
    Bilgisayara bağlan ekranında, İnternet Geçişi öğesini seçip, Bitti öğesine dokunun.

• Hocam bendede aynı sorun var. HTC chacha bendeki telefon. hard reset bile attım düzelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.