Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhand28

Sense 3.5 Türkçe ROM da Facebook çalışmıyor. 1.6 eski sürümde bile. Anasayfa yada haber kaynağı goruntulenemiyor. Birde t9 calismiyor nalet olasıca

Bazı siteler değişik ve eksik görüntüleniyor.. Tarayıcısında da problem var.
  • 2.3.5 tr rom yüklü s-off yapmak için ayrı bir işlem yapmam gerekirmi
    m1ndh4x8r sense 3.5 rom yüklemeyi düşünüyorum kullanan varmı
  • arkadaşlar orjinal 2.5 türkçe rom'u nereden indirebilirim.
    telefonu satacağım o yüzden orjinal rom ile teslim etmem gerekiyor.
    INCREDIBLE S satın alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Orijinalden alıntı: stargazer68

Ben cihazı HTC dev ile unlock ettim.custom recovery yükledim.Orjinal rom un yedeğini aldım.ve mevcut romları teker teker yükleyip denedim.Her seferinde de aynı sorunla karşılaştım ve bir türlü çözemedim.Marketten uygulama indiriyorum ve kurma esnasında cihaz hep resetliyor.USB ile bilgisayara bağladığımda da sürekli resetliyor.Aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar varsa yardımını bekliyorum.
    Şuan orjinal romu ve link2sd kullnıyorum.

link2sd de dahili hafıza o ayırdığımız bölüm olmuyor mu?yani telefonun ayarlarından uygulama kısmına girdiğimizde o bölüm gözükmüyormu.ben yaptım ama hala telefonun hafızası gözüküyor.

bu sorunu benden başka kimse yaşamıyor anlaşılan. O zaman ben yanlış bir şeyler yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 333

wildfire s ile root yetkisi aldım link2sd için alan yarattım.
    uygulamaları link2sd ile hafıza kartına taşıyıp mı linklemem gerekiyor yoksa sadece link yarattığımda işlem tamam mı ?
    bu ikisi arasındaki farkı biri anlatabilir mi acaba ?

hafıza kartına taşımadan sadece linkleyin o zaten kendisi hafıza kartına taşıyor onu.
  • Dün gece CynogenMod 7.2 Nightly yi kurdum,oldukça hızlı çalışıyor.Data2sd yi de kurunca dahili hafıza 1024MB çıktı.Tek bir sorun var mesaj yazarken Türkçe karakter kullanınca karakter adedi hızla düşüyor.Birde ona çare bulabilirsem.Çok mutlu olacağım.
  • konummuzz olmusss
  • yeni aldığım telefonda arama geldiğinde ekranın gitmesi ve telefonu eski hale getirmenin çözümünün sadece batarya çıkarmak olduğu, okuduğum kadar ile de bir çoklarının yaşadığı problemden muzdaribim.. var mı çözüm önerisi olan ?

bastan söyliyim çok farklı sim kartları ile de aynı hatayı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stargazer68

Dün gece CynogenMod 7.2 Nightly yi kurdum,oldukça hızlı çalışıyor.Data2sd yi de kurunca dahili hafıza 1024MB çıktı.Tek bir sorun var mesaj yazarken Türkçe karakter kullanınca karakter adedi hızla düşüyor.Birde ona çare bulabilirsem.Çok mutlu olacağım.

Android Marketten "Touchpal Keyboard" birde Touchpal Keyboard Turkish Pack indirebilirsiniz. Android klavyesinden daha iyi.
  • ne kadar alternatif o kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka61 -- 8 Mart 2012; 3:30:24 >
  • Cm7 kullanıyorum Allah için güzel rom. Ancak hangi romu denesem de 2g (E) ile internete bağlanamıyorum tamamen işkence. 3g de fazla şarj yiyor 2g ile hiç giremiyorum internete bunun çözümünü de bulamadım acaba var mıdır?
  • Arkadaşlar ben dahili hafızayı 1 gb a çıkartmak istiyorum.. Bunun için en kısa yol nedir ? İlk mesajı okudum ama kafam karıştı.. Ben rom u falan değiştirmek istemiyorum.. Bunu yapmadan yapamaz mıyım ?

Programları sd karta taşıma olayını yaptım zaten orjinal romda.. Ama tabiki yine yeterli gelmiyor alan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar ben dahili hafızayı 1 gb a çıkartmak istiyorum.. Bunun için en kısa yol nedir ? İlk mesajı okudum ama kafam karıştı.. Ben rom u falan değiştirmek istemiyorum.. Bunu yapmadan yapamaz mıyım ?

Programları sd karta taşıma olayını yaptım zaten orjinal romda.. Ama tabiki yine yeterli gelmiyor alan..

Romu değiştirmeden bunu yapmak pek mümkün değil gibi.Ben bir çok yol denedim orjinal rom sadece ext2 destekliyor.Link2SD ile dahili hafıza yükseltilmiyor ancak kurduğunuz uygulamalar sd karta linkleniyor,fakat yine de dahili hafızadan bir miktar götürüyor.Siz SD karta yükledikçe dahili hafıza da link atıyor,çok olmasa da hafıza yetersizliği ile karşılaşabiliyorsun. O nedenle custom rom kullanıp rahat rahat istediğin uygulamayı kurabilirsin. Ben C7.2 ile 2GB dahili hafıza kullanıyorum. Kolay gelsin.

• Şu an acil lazım olabilecek biri var mı ?
  • Data2sd hakkinda bi sorum yardimci olursaniz sevinirim.

Simdi romu yükleyip ilk acilistan sonra hicbisey yapmadan kapatip recoveryden data2sd yi yüklemenin gerektigi yaziliyor okudugum kadariyla.
    Ben romu yükledim ama markete felan giris yaptim bir iki program yükledim, genede data2sd yi yüklesem sorun olurmu acaba?
    Kullandigim romhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1503162
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Data2sd hakkinda bi sorum yardimci olursaniz sevinirim.

Simdi romu yükleyip ilk acilistan sonra hicbisey yapmadan kapatip recoveryden data2sd yi yüklemenin gerektigi yaziliyor okudugum kadariyla.
    Ben romu yükledim ama markete felan giris yaptim bir iki program yükledim, genede data2sd yi yüklesem sorun olurmu acaba?

Hayır olmaz. Önemli olan sadece yeni rom yüklendikten sonra tam olarak açılması gerekiyor. Telefon açılmadan yapılan çoklu yüklemelerde sorun çıkar ve son yüklenmeye çalışılanlar yüklenmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

Hayır olmaz. Önemli olan sadece yeni rom yüklendikten sonra tam olarak açılması gerekiyor. Telefon açılmadan yapılan çoklu yüklemelerde sorun çıkar ve son yüklenmeye çalışılanlar yüklenmez...

simdi ozaman önce sd karti verilen talimatlara göre bölüp sonra romu yükleyip sense acilana kadar bekliycez. hicbisey yapmadan kapatip recovery moduna gecip data2sd yi mi yuklemem gerekiyor, dogrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

simdi ozaman önce sd karti verilen talimatlara göre bölüp sonra romu yükleyip sense acilana kadar bekliycez. hicbisey yapmadan kapatip recovery moduna gecip data2sd yi mi yuklemem gerekiyor, dogrumu?

Evet rom yükledikten sonra açıp bekleyin. Daha sonra istediğiniz zaman Data2Sd'ye geçebilirsiniz, yüklediğiniz uygulamalar silinmez yada etkilenmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet rom yükledikten sonra açıp bekleyin. Daha sonra istediğiniz zaman Data2Sd'ye geçebilirsiniz, yüklediğiniz uygulamalar silinmez yada etkilenmez

istedigim zaman derken? ben zaten onu kastetmistim uygulama yukledim data2sd ye gecis sorun olurmu diyede olmaxmis diyosunuz. neyse deneyip gorucez su kart okuyucu gelsinde. tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 15 Mart 2012; 0:26:35 >

• Arkadaşlar daha önce bir kaç rom deneyip tekrar orjinale dönmüştüm.Yaklaşık 1 aydırda orjinalde kullanıyorum.Ancak Gps ile ilgili sorunum var.Gps i açıyorum,navigasyon,google haritalar veya gps kullanan herhangi bir programı da açıyorum ama gps işareti çıkmıyor üst barda.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.