Şimdi Ara

HTC Wildfire şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki hafta önce HTC Wildfire telefon aldım. Gayet şık ve güzel bir telefon özellikleri de çok iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebiliriz. Fakat şarjıyla ilgili büyük sorunlar var. Gece şarj edilip sabaha kadar kapalı kalan, gün içince hiç konuşulmayan ve arada sırada ekranını ve menülerini karıştırdığım telefonun gece saat 12 gibi şarjı bitiyor. Yani bekleme süresinde sabah sekiz akşam oniki şarjı bitiyor. Tüm tasarruf ayarlarını yaptım hatta desire ı olan bi arkadaşımda olaya el atarak çeşitli ince ayarlar yaptı fakat çok bi değişiklik yok. Pil kullanımı değerlerinde şebeke bekleme işleminin ve telefon beklemede işleminin çok büyük pil yediği gözüküyor yaklaşık %45 lerde. Şebeke olarak vodafone kullanıyorum ve aylık cepten internet paketim var. Bu şebeke beklemenin pil yeme olayını ve telefon boşta işleminin pil yeme olayını nasıl çözebilirim? Tecrübeli arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skymanga -- 24 Haziran 2011; 11:16:01 >

• ben de sırf bu yüzden vodafone'a geçemiyorum turkcell'e kazığa devam telefonu kullanmadığın zamanlarda mobil şebeke bağlantısını kapatmanı tavsiye ederim ki bunu da yaptığını varsayarsak vodafone hat kullananların genel şikayeti bu yönde.Benim wf şu anda mobil şebeke günde 15-20 dk açık akşamları ise 15-20 dk wifi gün içinde mesajlaşma konuşma derken rahat 2 gün gidiyor.Bu ara bugün 3. kez ranzadan düşürdüm telefonu geçen günde sandalyede otururken fırladı cebimden allah tan taş gibi bişi olmadı
  • 3g yerine 2 g şebeke kullan baya artar.
  • Yardımlarınız için sağolsun arkadaşlar. Mobil şebeke bağlantısını kapatmamıştım bi de bu şekilde izlemeye alıyım bakalım ne olacak. Bir de telefon boşta işlemi de %45 lerde pil kullanımı gösteriyor peki bu sizde de böyle midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.