Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: version53

bu telefondan almayı düşünüyorum ama 8s de dahili amfi varmı 8x de olduğu gibi benim için tercih sebebi olacak bir detay çünkü

8x ile aynı
  • Arkadaşlar mavi renk tertemiz 8s'imi 500 tl'ye satıyorum. Bilginize.
  • evet bende ilk aldıgımdan beri takılıyor
  • maalesef arkadaşlar acınızı paylaşıyorum ilk günden bu yana belirttiğim bu sıkıntılar maalesef yakın zamanda giderileceğe benzemiyor maalesef hepimiz yani windowsphone 8 telefonları tercih edenler kısa zamanda çok fazla zarar ettik başta ben maalesef darty den 999 tl ye aldım şimdi satmak isteyen arkadaşların düşündüğü fiyatlara bakıyorum içim cız ediyor microsoft bizi fena faka bastırdı şahsen ben htc yi baz alacak karar verdim bu telefonu almaya uzun zamandır birçok modelini kullandım ve her defasında memnun kalmıştım hatta daha eskilere gidecek olursak microsoft un mobile alanda yerlerde gezdiği zaman htc touch diamond modeline hayran kalmıştım sonrasında htc nin işin içinde olması ve lanse edilirken htc nin microsoft ile birlikte çalışması beni bu telefonu almaya iten yegane neden oldu arkadaşlar.biliyorum bazı arkadaşlar diyecek yok efendim araştırsaydın yok efendim şöyle yapsaydın böyle yapsaydın ancak maalesef burada herkez farklı yönlerden telefondan şikayetçi forumların hepsindede aynı hemen hemen ben kendi adıma konuşmak gerekirse oyun ile pek işim olmaz ancak şu piyasada 1000 tl verip ısınan , kendi orjinak şarj aletini tanımayan :), whatshap, facebook,youtube gibi ufak boyutlu birkaç uygulama yükledikten sonra herseferinde hafızada yer açın uyarısı almak emin sadece benim değil kimsenin hoşuna gitmiyordur sonuç olarak aldım birkere ve şahsen telefonumu sık değiştiren biri değilim ve en az 1 yıl kullanıcam ancak sonraki sefer için bana iyi bir ders oldu bu arada unutmadan önceki paylaşımlarda yanlış anlaşılmışım olumsuz yorumlarım sadece microsoft için kişisel olarak kimseye değil arkadaşlar sürçü lisan ettiysek affola.

• arkadaşlar bugun telefonun kenarlarında acayıp derece fazla ölü piksel gordum ne zaman oldu bılmıyorum arka planı hep beyaz kullandığım ıcın bı kere sıyah yapayım dedım ben yseıl yesıl bı suru nokta gordum bu nedır ya var mı benım gıbı derdı olan garantiye versek bıcozumu olurmu yoksa kullanıcı hatası dıyıp gerımı gonderırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakary_ali

arkadaşlar bugun telefonun kenarlarında acayıp derece fazla ölü piksel gordum ne zaman oldu bılmıyorum arka planı hep beyaz kullandığım ıcın bı kere sıyah yapayım dedım ben yseıl yesıl bı suru nokta gordum bu nedır ya var mı benım gıbı derdı olan garantiye versek bıcozumu olurmu yoksa kullanıcı hatası dıyıp gerımı gonderırler

Bir kaç kişide daha var bu ölü pixel sorunu . servisten başka çözümü yok onun büyük ihtimal değişim yaparlar
  • arkadaslar htc 8s almaya karar verdim hafıza sorunu bende olmıyacagını düsünüyorum sarkı ve twitterdan baska birsey yapmayı düsünmüyorum telefonu resmen tasarımı icin alıcam fakat su renk solması aklımı felaket karıstırmıs durumda ne yapmalıyım herkesde oluyormu bu renk solması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: changaver

arkadaslar htc 8s almaya karar verdim hafıza sorunu bende olmıyacagını düsünüyorum sarkı ve twitterdan baska birsey yapmayı düsünmüyorum telefonu resmen tasarımı icin alıcam fakat su renk solması aklımı felaket karıstırmıs durumda ne yapmalıyım herkesde oluyormu bu renk solması ?

En basta bende korktumda 1 ay oldu nerdeyse hic sotun yok sanirim sorun yasayan arkadaslarin sansina oldu renk problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırsam renk problemı telefonu cebe sokup çıkarırken kenarlarının surtmesınden kaynaklanıyo eger dar bır cebımız varsa bu kararmayı kolaslastırıyo ama dar olmayan genıs bır pantol gıyıyosak bu problem olmaz bayanlarda hele hıc olmaz çantalarını var nasıl olsa :)
  • quote:

sanırsam renk problemı telefonu cebe sokup çıkarırken kenarlarının surtmesınden kaynaklanıyo eger dar bır cebımız varsa bu kararmayı kolaslastırıyo ama dar olmayan genıs bır pantol gıyıyosak bu problem olmaz bayanlarda hele hıc olmaz çantalarını var nasıl olsa :)

Valla cebe gore telefon alacaksak yandık : ) ben moshi nin koruyucu kapagini kullaniyorum alt kapakla temasi engelliyor hemde telefonu kaba gostermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler nasıl güncelleme yapıcam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap-gorkem

Ya beyler nasıl güncelleme yapıcam ya

Ayarlar - Telefon Güncellemesi -Güncellemeleri Denetle butonuna bastığında güncelleme olup olmadığını kontrol eder. Wi-fi üzerinden bağlanarak güncelleme kontrollerini yaparsan daha sağlıklı ve hızlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

quote:

Orijinalden alıntı: rap-gorkem

Ya beyler nasıl güncelleme yapıcam ya

Ayarlar - Telefon Güncellemesi -Güncellemeleri Denetle butonuna bastığında güncelleme olup olmadığını kontrol eder. Wi-fi üzerinden bağlanarak güncelleme kontrollerini yaparsan daha sağlıklı ve hızlı olur.

Teşekkürler
  • iyi günler telefonu alıcamda akakceden baktıgımda nerden alsam guvenlı olur fıkır verebılırmısınız alanlar nerden aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

iyi günler telefonu alıcamda akakceden baktıgımda nerden alsam guvenlı olur fıkır verebılırmısınız alanlar nerden aldı

en sağlıklısı marketlerden almak . ( teknosa vs ) . akakçe gibi sitelerin satış sonrası desteği ne kadar güvenilir bilinmez ayrıca benim bildiğim bunların sattıkları grey ürünler . ama oralardan alıp yıllarca sorunsuz da kullanabilirsin ve ucuza alırsın biraz da şans işi
  • kendim 8s kullanıcısı olarak 8s almamanı tavsiye ederim
    nedeni ise artık şu depolama olayından bıkmış olmam onun dışında durus gorunus ve sistem olarak on numara bı telefon
    su an tek sıkıntım bu eger güncelleme ıle cozulmezse buyuk ıhtımal lumıa 720 ye gecıs yapıcam
    eger cok fazla uygulama kurmam bı ıkı program yuklerım dersen alabılırsın
  • arkadaşlar onumuzdekı aylarda gelecek olan buyuk guncellemedekı beklentılerınız neler baslık cok agır gerçekten lumıa 620 baslıgı almış basını gıtmıs bız pek konuşmuyoruz eger güncelleme ıle .......... sıkıntılar gıderılmezse telefonu degıstırırım ios veya androıde donerım dıyen var mı aranızda
  • quote:

arkadaşlar onumuzdekı aylarda gelecek olan buyuk guncellemedekı beklentılerınız neler baslık cok agır gerçekten lumıa 620 baslıgı almış basını gıtmıs bız pek konuşmuyoruz eger güncelleme ıle .......... sıkıntılar gıderılmezse telefonu degıstırırım ios veya androıde donerım dıyen var mı aranızda

Telefonumu değiştirme gibi bir düşüncem yok ancak
    -Ekran kilidi
    -Zil sesi ve uygulamaların sesini ayrı ayrı ayarlayabilme
    -Tarayıcı için pop-up desteği
    -Bildirim merkezi
    -Şarkıları süre çubuğunu kullanarak ileri-geri sarabilme
    -Hafıza kartından herhangi bir müziği zil sesi yapabilme... gibi özelliklerin eklenmesini bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar onumuzdekı aylarda gelecek olan buyuk guncellemedekı beklentılerınız neler baslık cok agır gerçekten lumıa 620 baslıgı almış basını gıtmıs bız pek konuşmuyoruz eger güncelleme ıle .......... sıkıntılar gıderılmezse telefonu degıstırırım ios veya androıde donerım dıyen var mı aranızda

620 nin kullanıcı sayısı fazla : ) nokia wp için çok reklam yaptı ve 620 yi ucuza sattı. Ama 620 bana göre wp ler arasındaki en çirkin telefon fiyatına bakıp alan çoktur büyük ihtimal. Bizden farklı bir şey konuşacaklarını da sanmıyorum çünkü nokia nın kendisine ait bir kaç uygulamasından başka işletim sistemi olarak bizden farkları yok . Tabi bu bütün wp cihazları için geçerli .

Bunun dışında güncelleme ile herkesin değişik beklentileri var ve köklü değişiklikler geleceği kesin. İnsanlar sabırsız olduğu için isyan ediyor ama yakın zamanda gelecek güncelleme . Benim beklentilerim medya ve arayüz de değişiklikler yapılması . Bildirim ekranı kesinleşti zaten .

Ama güncelleme gelmese bile wp den vazgeçmem neden diye sorarsan wp de beni cezbeden kutucuk olayı bence çok şık ve farklı birde canlı kutucuklar olunca daha da güzelleşiyor. ama asla androide geri dönmem . Ios alternatif olabilir .

• merhabalar

20 dk üzeri görüşmelerde telefon ısınıyor mu ?

Kulağı rahatsız edecek derecede hatta kulağınızdan bir iki santim uzak tutmanızı gerektirecek şekilde ısınma sorunu var mı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.