Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efe_yakub

merhabalar

20 dk üzeri görüşmelerde telefon ısınıyor mu ?

Kulağı rahatsız edecek derecede hatta kulağınızdan bir iki santim uzak tutmanızı gerektirecek şekilde ısınma sorunu var mı

hafif bir ısınma oluyor her telefonda olduğu gibi ama öyle kulaktan uzaklaştıracak kadar ısınma olması normal değil .
  • bende telefonumdan cok memnunum aslında renk atma olayını artık gectım yanı hıc umursamıyorum ama şu bellek olayı çok canımı sıkıyor tek ıstedıgım bunu çözmelerı su anlık başka bı sıkıntım yok cok sukur
  • aynen bellek büyük sıkıntı. markete navigasyon uygulaması geldi 600 mb datası var diye kuramıyorum
  • facebook un beta versıyonu cıkmıs ben ındırdım eskısıne gore daha güzel :)
  • Neyseki şu sosyal uygulamaların hiç birini kullanmıyorum , oyunda oynamıyorum telefon hayli hayli yetiyor bana : ) tek eksik whatsapp güncellemesi o da eli kulağında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Neyseki şu sosyal uygulamaların hiç birini kullanmıyorum , oyunda oynamıyorum telefon hayli hayli yetiyor bana : ) tek eksik whatsapp güncellemesi o da eli kulağında .

whatsappta ne sıkıntısı var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Neyseki şu sosyal uygulamaların hiç birini kullanmıyorum , oyunda oynamıyorum telefon hayli hayli yetiyor bana : ) tek eksik whatsapp güncellemesi o da eli kulağında .

whatsappta ne sıkıntısı var hocam

Hocam ufak tefek buglar var. Pop up larda sıkıntı oluyor bazen , bir kaç tanede görsel sorun var . Ama whatsapp büyük bir güncelleme yapacağını kendi açıkladı
  • telefonda artık kılobayatlara kadar dusen yer kaldı bende mecbur telefonu sıfırladım arkadaşlar su an durumu şu

uygulamalar 83.42 mb
    diğer 281.16 mb
    boş alan 1.23 gb

telefonu sıfırladım arkadaşlar sadece hotmaıl ve facebook hesapları tekrar açıp esıtledım kendısı otomatık olarak yaptı sagolsun

diğer kısmı 364 mb
    boş alan 1.15 gb şu anlık

gerekli uygulamarı sd karta atıp yuklıcem bakalım nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakary_ali -- 21 Haziran 2013; 19:22:24 >
  • nedense bazı uygulamaları sd kartta uyumlu olarak gormedı cokda basıt uygulamalardı oysa onları mecbur mağazadan ındırcem

sd kartta atıp yukledıgım uygulamalar

35 mm
    adobe reader
    ae basketball
    backgammon
    facebook beta
    foursquare
    rail maze
    solitaire
    twitter
    yandex haritalar

mağazadan ındırdıgım uygulamalar

ae gun ball
    connectivity tiles
    forest run 3d
    habertürk
    namaz vakitleri
    spider soliteri
    unblock red
    whats up
    yandex arama
    youtube

şuan telefonumda kalan alan 450 mb :) çok şükür diyorum bu kadarıda uzun sure yeter
  • Aldım ve harika bir telefon... ve herkeze öneririm :) o kadar telefondan sonra gerçekten baya bir üst kademe geldi...
  • Su ana kadar tek sorunum whatsapp bıldırımler gelmiyor uygulamayı açman lazım görmek ıcın ama bazense geluyor kafasına göre bıde sd karta uygulama atabıldıkmı tamamdır sımdı ıkı sorum olucsk

1 whatsappı bu kere kurdum güncelleme almıştı dırek sımdı sıkıp tekrar kurdum bıldırımım olmamasına rağmen 55 tane gözüküyor ve bıldırım gelmıyor uygulama açmam lazım nerden guncelleyebılırım bıde temmuz ortası güncellemede whatsapp gıbı uygulamaların bıldırım sotirunları ve sd kart uygulama sorunu gıderıl elmı kesın

2 zıl seseiını ıstedıgımız gıbı secemıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakary_ali

nedense bazı uygulamaları sd kartta uyumlu olarak gormedı cokda basıt uygulamalardı oysa onları mecbur mağazadan ındırcem

sd kartta atıp yukledıgım uygulamalar

35 mm
    adobe reader
    ae basketball
    backgammon
    facebook beta
    foursquare
    rail maze
    solitaire
    twitter
    yandex haritalar

mağazadan ındırdıgım uygulamalar

ae gun ball
    connectivity tiles
    forest run 3d
    habertürk
    namaz vakitleri
    spider soliteri
    unblock red
    whats up
    yandex arama
    youtube

şuan telefonumda kalan alan 450 mb :) çok şükür diyorum bu kadarıda uzun sure yeter

Bu kadar uygulama ve kalan 450 mb ..

Bunlar ortalıkta bilip bilmeden hatta daha ne kullandığını bilmeden konuşan tiplere gereken cevaptır. Hatta yanılmıyorsam bunların arasında oyunlar var ..

Edit: Şunu da es geçmemek lazım . Kalan 450 mb çoğu kişiye göre az gelebilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken nokta telefon hafızasında 450 mb lık yer bile kalsa herhangi bir kasma yada zorlanma yaşanmaması .. Buda wp yi wp yapan unsurlardan biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 22 Haziran 2013; 12:47:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

Su ana kadar tek sorunum whatsapp bıldırımler gelmiyor uygulamayı açman lazım görmek ıcın ama bazense geluyor kafasına göre bıde sd karta uygulama atabıldıkmı tamamdır sımdı ıkı sorum olucsk

1 whatsappı bu kere kurdum güncelleme almıştı dırek sımdı sıkıp tekrar kurdum bıldırımım olmamasına rağmen 55 tane gözüküyor ve bıldırım gelmıyor uygulama açmam lazım nerden guncelleyebılırım bıde temmuz ortası güncellemede whatsapp gıbı uygulamaların bıldırım sotirunları ve sd kart uygulama sorunu gıderıl elmı kesın

2 zıl seseiını ıstedıgımız gıbı secemıyoruz

Whatsapp da şuanlık bildirim sorunu var . Herkes güncellemeyi bekliyor az kaldı ..

Zil sesi yapması biraz karışık onu m.axicep ten bulabilirsin. ( . yı kaldırıp yaz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 22 Haziran 2013; 12:48:49 >
  • Bugun cihazım geldi 2.telefon olarak kullanıcam gayet şık tasarımı var internet hızı çok başarılı görüntü kaliteside iyi kamera çekimi pek iyi olmasada orta seviyede uygulama sıkıntısıda yaşamıyorum bana gerekli tüm uygulamalar var yalnız internet tarayıcısında bişe farkettim yazı fontundan kaynaklı yazılar net değil gibi kesiklik var gibi geliyor gözüme
  • belki diğer kullandığınız telefona gozunuz alıştığı ıcın degısık geliyordur :)
  •  HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

Beyler kamerasını açınca böyle bir uyarı ile karşılaşan var mı ?
  • Arkadaşlar bu akşam telefonum servisten geldi. Ekranda bol miktarda ölü piksel vardı ve garanti kapsamında KVK ya gönderdim. Telefonumum ekranını değiştirmişler. Herhangi bir terslik yok. Ekranda ölü piksel olan bir kaç arkadaş daha vardı onlarda baksın bence icabına. Ben vatan PC aracılığı ile gönderdim o yüzden 1 ayı buldu. Ama doğrudan KVK ya verirseniz 20 gün içinde cihaz elinizde olur. HTC 8S ime kavuştum tekrar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

Arkadaşlar bu akşam telefonum servisten geldi. Ekranda bol miktarda ölü piksel vardı ve garanti kapsamında KVK ya gönderdim. Telefonumum ekranını değiştirmişler. Herhangi bir terslik yok. Ekranda ölü piksel olan bir kaç arkadaş daha vardı onlarda baksın bence icabına. Ben vatan PC aracılığı ile gönderdim o yüzden 1 ayı buldu. Ama doğrudan KVK ya verirseniz 20 gün içinde cihaz elinizde olur. HTC 8S ime kavuştum tekrar :))

Hayırlı olsun tekrar. Benim de ekranın sağ tarafında boydan boya ölü piksellerden oluşan bir şerit var. Yedek telefon bulup yakın zamanda vermeyi düşünüyorum ben de. Sıkıntı çıkarmadan değiştirdiklerini duymak iyi oldu.
  • arkadaşlar bu hafıza kartına uygulama yüklemesini nasıl yapıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.