Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayı düşünüyorum ama endişelerim yok da değil hani kullananlar memnunmu acaba ve ölü pixsel benimde başıma gelirmi yani krınik bir sorunmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

almayı düşünüyorum ama endişelerim yok da değil hani kullananlar memnunmu acaba ve ölü pixsel benimde başıma gelirmi yani krınik bir sorunmudur

kronik sorun değil biraz şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

almayı düşünüyorum ama endişelerim yok da değil hani kullananlar memnunmu acaba ve ölü pixsel benimde başıma gelirmi yani krınik bir sorunmudur

kronik sorun değil biraz şans işi

almayı düşünüyorum ama ihtiyacımı karşılarmı bilemiyorum hiç wp8 kullanmadım oyun performansı çok iyi olmasada olur biraz ramı düşük

• telefonu ne amaçla kullanacağınıza bağlı bırazda oyun oynamayı sevıyorsanız ben uzak durun derım
    raminin dusuk olduğuna bakmayın ağzına kadar dolu olsa yavaşlama yapmıyor
    ara sıra haberlere bakarım facebook twıter foursquare whats up kullanırım dıyorsanız uygun
    sımdılık hafıza kartına yükleme olayı olmadığını ıcın kendı hafızası pek alan vermıyor o yüzden cok uygulama kullanıyorsanızda önermem
    şekil şemal olarak ekran boyutu ses kalıtesı ve kullanılan malzeme kalıtesı olarak güzel bır telefon su ana kadar gozlemlerım bunlar
  • Arkadaşa katılıyorum . Ram sıkıntı değil , arayüzün yapısı gereği fazla rame ihtiyaç yok. Yani bir android telefon gibi düşünmemek lazım wp ler çok farklı. Uygulama sıkıntısı da yok bir dünya işe yarar uygulama var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakary_ali

telefonu ne amaçla kullanacağınıza bağlı bırazda oyun oynamayı sevıyorsanız ben uzak durun derım
    raminin dusuk olduğuna bakmayın ağzına kadar dolu olsa yavaşlama yapmıyor
    ara sıra haberlere bakarım facebook twıter foursquare whats up kullanırım dıyorsanız uygun
    sımdılık hafıza kartına yükleme olayı olmadığını ıcın kendı hafızası pek alan vermıyor o yüzden cok uygulama kullanıyorsanızda önermem
    şekil şemal olarak ekran boyutu ses kalıtesı ve kullanılan malzeme kalıtesı olarak güzel bır telefon su ana kadar gozlemlerım bunlar

oynuyacağım oyunlar belli zaten 2 3 tane birşey temple run da gelmiş zaten pek gerek yok ekran kalitesi olsun telefonun tipi olsun çok güzel almayı düşünüyorum yarın veya pazartesi günü alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sakary_ali

quote:

Orijinalden alıntı: adakaya1994

Ben de yeni aldım cihazı fakat sorunlarım var maalesef cihaz %98'e kadar şarj olup hemen yiyor saatler içinde bitmiş oluyor pil. Isınması da cabası. Hard reset denedim RUU yükledim sonuç yok sanırım servise götürmek zorunda kalacağım..

geçmiş olsun bu tarz şeyler ınsanın gerçekten canını sıkıyo bataryada sorun var gıbı ilk şarjlarını en az 12 saat yaptınızmı bataryayı tamamen bıtırıp

Teşekkürler fakat tekrar RUU yükleyip (RUU_RIO_U_APO_00_HTC_Europe_1.04.401.03_1.11b.3054.25_10.13.30_RETAIL_ENC_RELEASE_3.exe) yedekten geri yüklemedim oyunların ve muzik+videoların xbox bağlantılarını kapattım sorunum çözüldü normal haline döndü cihaz. RUU dosyasını da konuya ekleyebilirsiniz dilerseniz; "http://bugsylawson.com/files/file/1039-ruu-rio-u-apo-00-htc-europe-10440103-111b305425-101330-retail-enc-releaseexe/ "

• Herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Bu telefonu almasam aynı paraya HTC Desire X veya üç beş daha koyup Galaxy S3 alacaktım, iyi ki almamışım diyorum. Gerçi S3'te gözüm kalmadı değil.

Telefon için söylenecek çok şey yok, yağ gibi akıyor mübarek. Donanımına göre performansının gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Mağazası bir App Store veya Google Play Store olmasa da aranıp da bulunamayan şeyler gitgide azalıyor bence.

Gelelim şarj konusuna. Dün aldığımda kurcaladım bayağı, sonra şarja taktım ve acemilikten dolayı şarj eriyip gitti gözlerimin önünde. Daha sonra şu sitede gördüğüm adımlardan şunları uyguladım:

- Parlaklığı düşürdüm.

- Wi-fi'yi kullandığımda açıyorum, bilgi gönderme maddesi kapalı.

- 3G kapalı.

- "Batarya koruma seçeneğini pasif hale getirin." demiş bu ne anlamadım, pil tasarrufum açık ama.

- HTC uygulamasını ve dikkatli telefon maddelerindeki tikleri kaldırdım.

Bu haliyle bazı kullanıcıların karşılaştığı 10 dakika bekleme modunda beklerken şarjın %10 azalması veya bir gece boşta beklendiğinde %10'lara kadar düşmesi sorunlarıyla karşılaşmadım. Linkteki maddeleri uygulamasaydım başıma gelecekti belki bilmiyorum.

Fakaaat!

Wi-fi'yi açıp Mağaza'da veya internette gezindiğimde, atıyorum biraz Temple Run oynadığımda falan anında %1'er %1'er azalıyor. Normal midir bu? Normalse nerede kaldı bu telefonun şarj avantajı?

ekşi sözlük'teki bir kullanıcı şöyle bir görüntü almış, hem de yoğun kullandığını söylüyor. Sizce inandırıcı mı bu? Ben o kadar yoğun kullanmadım. Yoksa bende mi bir sorun var?

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

Bu görüntü de benim telefonumdan:
     HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

Şarjda bir sorun yoksa insan gibi bir internet tarayıcı kurma şansımız yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 2 Temmuz 2013; 20:41:48 >

• Şöyle söyleyeyim pil ömrü kişiden kişiye göre değişir . Sağda solda yazılanları fazla dikkate almamak lazım. Bende telefonun şarjını sömürecek ne varsa aktif halde ortalama 1 gün gidiyor ( oyun oynamıyorum ). Yani telefonu telefon gibi kullandığınızda normal süre 1-1.5 gün. Olması gereken bu .

Kısaca baz almanız gereken süre 1-1.5 gündür . Telefon daha yeni olduğu için batarya kendine gelmemiştir . Bir süre sonra tam performans ile çalışmaya başlar .

Şu anda ie den başka elle tutulur bir browser yok. Ama Uc browser yeni güncelleme yapacakmış ve baya iyi olacakmış .
  • quote:

Şöyle söyleyeyim pil ömrü kişiden kişiye göre değişir . Sağda solda yazılanları fazla dikkate almamak lazım. Bende telefonun şarjını sömürecek ne varsa aktif halde ortalama 1 gün gidiyor ( oyun oynamıyorum ). Yani telefonu telefon gibi kullandığınızda normal süre 1-1.5 gün. Olması gereken bu .

Kısaca baz almanız gereken süre 1-1.5 gündür . Telefon daha yeni olduğu için batarya kendine gelmemiştir . Bir süre sonra tam performans ile çalışmaya başlar .

Şu anda ie den başka elle tutulur bir browser yok. Ama Uc browser yeni güncelleme yapacakmış ve baya iyi olacakmış .

Tamamdır hocam teşekkürler.

• quote:

Şöyle söyleyeyim pil ömrü kişiden kişiye göre değişir . Sağda solda yazılanları fazla dikkate almamak lazım. Bende telefonun şarjını sömürecek ne varsa aktif halde ortalama 1 gün gidiyor ( oyun oynamıyorum ). Yani telefonu telefon gibi kullandığınızda normal süre 1-1.5 gün. Olması gereken bu .

ben hala karar veremedim ya :(

8s mi yoksa lumia 520 mi.

8s in fotograflarında çok fazla noise var gibi geldi birde 4gb hafıza olayına takıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

8s in fotograflarında çok fazla noise var gibi geldi birde 4gb hafıza olayına takıldım.

Valla ben bilmem hocam : ) 520 yi pek incelemedim sadece teknosada 10 dakika kurcaladim ekrani hosuma gitmedi yansima yapiyordu. Here uygulamalari tam degil , flas yok, malzeme tatmin etmedi daha ne diyim : ) 8s ile 720 desen anlarimda, 520 nin de fiyati cezbetti seni sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Valla ben bilmem hocam : ) 520 yi pek incelemedim sadece teknosada 10 dakika kurcaladim ekrani hosuma gitmedi yansima yapiyordu. Here uygulamalari tam degil , flas yok, malzeme tatmin etmedi daha ne diyim : ) 8s ile 720 desen anlarimda, 520 nin de fiyati cezbetti seni sanirim

aslında ikisinide ucuz alıyorum fiyat sıkıntım yok ama 8s in 4 gb hafızasıyla ilgili çok şikayet var.

480mb güncellemeyi bile yükleyemedim devamlı telefon hata veriyor alan açın diye yazanlar şikayet edenler olmuş ona çok takıldım :( yoksa telefon gerçekden çok şık ve videolarda gördüğüm kadarıyla nedense lumialardan daha hızlı çalışıyor gibi. aynı donanım olmasına rağmen. bide normal çekimlerde 8s sanki daha noiseli çekim yapıyor gibiydi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında ikisinide ucuz alıyorum fiyat sıkıntım yok ama 8s in 4 gb hafızasıyla ilgili çok şikayet var.

480mb güncellemeyi bile yükleyemedim devamlı telefon hata veriyor alan açın diye yazanlar şikayet edenler olmuş ona çok takıldım :( yoksa telefon gerçekden çok şık ve videolarda gördüğüm kadarıyla nedense lumialardan daha hızlı çalışıyor gibi. aynı donanım olmasına rağmen. bide normal çekimlerde 8s sanki daha noiseli çekim yapıyor gibiydi...

Evet o 480 mb guncellemeyi kuramadim diyen biri vardi ama kimdi unuttum ama yok oyle bisey artik ne kurduysa telefonuna yer birakmamis yoksa hepimiz o guncellemeyi yaptik bisey olsa bizdede olurdu : ) dedigim gibi 3 tane datasi olan oyun kursan yerin kalmaz oyle hesapla .. Bende 23 tane uygulama oldu baya yerim var hala.. Ama 4 gb az tabi aksi idda edilemez .

nokianin kameralari hep iyidir o bir gercek ama hiz olarak aynidir hatta 512 ile 1 gb lar arasindada hiz olarak oyle buyuk farklar yok

• ..SD CARD INSTALLATION WINDOWS PHONE APPLICATIONS...

WİNDOWS PHONE UYGULAMALARI SD KARTA YÜKLEME
    PC DEN İNTERNET SAYFASINDAN WİNDOWSPHONE.COM GİRİP HESABINIZI GİRİN
    ÜYE GİRİŞİNDEN. VE RESİMLERİ İZLEYEREK OKUYARAK TAKİP EDİN.

1. ADIM
    http://o1307.hizliresim.com/1c/h/qbh5w.jpg

2. ADIM
    http://u1307.hizliresim.com/1c/h/qbh7x.jpg

3. ADIM
    http://o1307.hizliresim.com/1c/h/qbh8r.jpg

4. ADIM
    http://u1307.hizliresim.com/1c/h/qbhb0.jpg

• Konuda belirtildi mi bilmiyorum ama "Power Tool" isimli cillob gibi bir uygulama var. Uygulamayla wifi data lokasyon uçuş modu bluetooth kısayolları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2g de internete girmiyor 3g de giriyor turkcell

• Yakında htc bir güncellemeye yayınlayacak 8s ler için. Bu güncelleme telefon hafızası için olacak. Htc nin dediğine göre uygulamaları sd karta kurma özelliği eklenecek . Daha geniş bilgi olarak htc 8s lere gelen güncelleme ile kullanıcıya dahili hafızada daha geniş alan yaratılacak denildi . Buda uygulamaların karta kurulabileceği anlamına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcomer

..SD CARD INSTALLATION WINDOWS PHONE APPLICATIONS...

WİNDOWS PHONE UYGULAMALARI SD KARTA YÜKLEME
    PC DEN İNTERNET SAYFASINDAN WİNDOWSPHONE.COM GİRİP HESABINIZI GİRİN
    ÜYE GİRİŞİNDEN. VE RESİMLERİ İZLEYEREK OKUYARAK TAKİP EDİN.

1. ADIM
    http://o1307.hizliresim.com/1c/h/qbh5w.jpg

2. ADIM
    http://u1307.hizliresim.com/1c/h/qbh7x.jpg

3. ADIM
    http://o1307.hizliresim.com/1c/h/qbh8r.jpg

4. ADIM
    http://u1307.hizliresim.com/1c/h/qbhb0.jpg

bu ne ya sd kartı çıkar tak sonra kur oraya tıkla buraya tıkla : ) şu anlık uygulama yada oyunları sd karta kurma özelliği hiç bir wp de yok . güncelleme ile bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: halog

Konuda belirtildi mi bilmiyorum ama "Power Tool" isimli cillob gibi bir uygulama var. Uygulamayla wifi data lokasyon uçuş modu bluetooth kısayolları var.

quick settings tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.