Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hergun şarja takıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Signum

quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

ekranda bi kırmızı bana göz kırpan pikselcik buldum suan :D ayrıca cihazı hic anahtarla falan aynı cebe koymadım ancak ekranda cizik var nası bi gorilla glass a artık bu :D
    pil olayı da böyle devam ederse garantiye göndermeyi dusunuyorum

Telefon kaç aylık?

Bu arada anahtar olması şart değil nelerden nelerden çizilir de haberiniz olmaz, keşke ekran filmi çektirseydiniz.

Son olarak pil ne alemde? Parlaklık, arka plandaki uygulamalar, dikkatli telefon, 3G falan filan pasif durumdayken de mi sorun var?

Tel bir haftalik , 3g wifi kapali oto parlaklikta, telefon ayarlarinda sadece ters cevirme acik oyun falan yok sabah%99 ken yarim saat kilit ekranini kurcaladim sonra yarim dakka arkadasla konustum sonrasinda durum %86 pek normal degil gibi sizde durum nasil

ekran parlaklığını otomatikten orta seviyeye al . Mail senkronizasyonunun sürelerini uzun tut . Oyunlar yada uygulamalar ayarlarında tavsiyeler diye bir ayar olması lazım onu kapat . Ekran döndürmeyi kapatamazsın zaten o sabit. Birde arkadaşın dediği gibi akıllı telefondaki tikleri kaldır. Düşüş hızı önemi değil de 1-1.5 gün bunları yaparsan gitmesi lazım .

bende bunların içinden sadece parlaklık ayarı ortada diğerler hep tersi olarak ayarlı 1 gün civarı gidiyor : ) ama çok konuşuyorum telefonla ve mail ile çok işim oluyor

• Batarya ömrü konusunda bu linkte güzel şeyler yazılmış arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 22 Temmuz 2013; 20:11:20 >
  • Hangi operatoru kullaniyosunuz birde muzik calarda liste yapabiliyormuyuz ben henuz kesfedemedim de haa bide mp3 dosyalarini melodi yapamiyormuyuz acaba , telefondan yaziyorum kusura bakmayin yazim ve noktalama hatalari olabilir anlayamayabilirsiniz :D bu operator olayinida vodafone bildigim kadariyla surekli santral degistiriyor o yuzden fazla sarj yiyor diye bildigimden sorayim dedim , yardimci olan afladaslara cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 18 Temmuz 2013; 21:06:40 >
  • GDR2 güncellemesi geldiği söyleniyor. Ayarlar>Telefon güncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 18 Temmuz 2013; 22:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

GDR2 güncellemesi geldiği söyleniyor. Ayarlar>Telefon güncellemesi

Geldi indiriyorum bakalım

• quote:

Hangi operatoru kullaniyosunuz birde muzik calarda liste yapabiliyormuyuz ben henuz kesfedemedim de haa bide mp3 dosyalarini melodi yapamiyormuyuz acaba , telefondan yaziyorum kusura bakmayin yazim ve noktalama hatalari olabilir anlayamayabilirsiniz :D bu operator olayinida vodafone bildigim kadariyla surekli santral degistiriyor o yuzden fazla sarj yiyor diye bildigimden sorayim dedim , yardimci olan afladaslara cok tesekkurler

Müzik listesini bende denemedim daha ama Windows Media Player dan yapılıyor galiba.

mp3 leri zil sesi yapabilirsin nokiankn zil sesi yaratıcı uygulaması var mağaza da. Kurdum ama denemedim bende daha

• güncellemeden önce bos alan 200 küsür mb iken sonrasında 750 oldu. Aynı zamanda diğer klasörünün şişkinligi gitmis heleşükür halletmisler bu olayı , birde daha fazla alan yarat kısmının içinde geçici dosyaları silmek için dokunun diye bir alan yapmıslar 24 mb dolu görünüyor sil dedigimde silmiyor ancak boş hafıza sürekli artıyor , sd karta uygulama atma henüz gelmemis , benim farkettiklerim simdilik bunlar , bu arada bu xbox müzik magazasına giris yapmayı halen basaramadım hatta magazayı dahi bulamadım , yardımlardaki çözümleri denememe rağmen
  • Güncelleme boyutu kaç mb arkadaşlar?
    Edit: 291 mb'mış. Peki bu güncellemeyi şebeke üzerinden yüklemenin yolu yok mudur? İlla wifi mı kullanmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 19 Temmuz 2013; 3:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Güncelleme boyutu kaç mb arkadaşlar?
    Edit: 291 mb'mış. Peki bu güncellemeyi şebeke üzerinden yüklemenin yolu yok mudur? İlla wifi mı kullanmam gerekiyor?

şebekeden yapma zaten ne olur ne olmaz bağlantı kopar falan güncelleme yarıda kalır sorun çıkar . baya uzun sürüyor
  • beyler bu arada benim telefon düştü yere sağ üst köşeden ezildi . köşe ezilince esneme yaptı ekran ile kasanın birleştiği yerden de hafif açılma yaptı belli olmuyor ama benim gözüme battı. acaba bu arka kapağı satın alsam dışarıda taktırsam nasıl olur varmı bu işlerden anlayan biri ? videolardan izlediğim kadarıyla arka kapağı çıkarmak içim baya parça sökülmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

beyler bu arada benim telefon düştü yere sağ üst köşeden ezildi . köşe ezilince esneme yaptı ekran ile kasanın birleştiği yerden de hafif açılma yaptı belli olmuyor ama benim gözüme battı. acaba bu arka kapağı satın alsam dışarıda taktırsam nasıl olur varmı bu işlerden anlayan biri ? videolardan izlediğim kadarıyla arka kapağı çıkarmak içim baya parça sökülmesi lazım

Gecmis olsun koruyucu bi kap taksan belli olmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 19 Temmuz 2013; 11:49:30 >
  • quote:

beyler bu arada benim telefon düştü yere sağ üst köşeden ezildi . köşe ezilince esneme yaptı ekran ile kasanın birleştiği yerden de hafif açılma yaptı belli olmuyor ama benim gözüme battı. acaba bu arka kapağı satın alsam dışarıda taktırsam nasıl olur varmı bu işlerden anlayan biri ? videolardan izlediğim kadarıyla arka kapağı çıkarmak içim baya parça sökülmesi lazım

Teknik Servise mail atıp ücretini öğrenebilirsiniz değiştirmenin.

• quote:

quote:

Gecmis olsun koruyucu bi kap taksan belli olmaz bence

o silikon kılıflardan nefret ediyorum ya kapak gibi olan kılıflardan vardı onun köşesi ezilince telefonunda köşesi ezilmiş korumamış yani : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

quote:

Teknik Servise mail atıp ücretini öğrenebilirsiniz değiştirmenin.

aslında 80 liraya internette satıyorlar . hatta alt mavi kapağı da oradan aldım da takması biraz karışık gibi içerideki bütün parçaları arka kapağa sabitlemiş adamlar o kötü oldu ben yinede mail atayım

• gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı
  • Arkadaşlar bende wp8s kullanıyorum yaklaşık 1haftadır ancak anlayamadığım şeyler var
    ilk olarak başlangıç ekranındakı kutucukların siyah rengını değiştiremiyorum.
    bir de mesaj yazarken klavyenın sesi kısılmıyor mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: trns

Arkadaşlar bende wp8s kullanıyorum yaklaşık 1haftadır ancak anlayamadığım şeyler var

ayarlar-tema dan kutuların ve arka planın rengi değişiyor

klavye sesi kısılmıyor komple kapatılıyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende wp8s kullanıyorum yaklaşık 1haftadır ancak anlayamadığım şeyler var

Ya çok ilginç aynı şekilde yapıyorum ekrandaki kutular siyah

• quote:

quote:

quote:

Ya çok ilginç aynı şekilde yapıyorum ekrandaki kutular siyah

kutularmı siyah diye yakınıyorsun yoksa arka plan siyah diyemi
    arka plan siyah için ayarlar >tema
    kutular siyah diyorsan ayarlar>Erişimkolaylığı< Yüksek Kontrast kapat

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.