Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awerz

quote:

Orijinalden alıntı: trns

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

Orijinalden alıntı: trns

Arkadaşlar bende wp8s kullanıyorum yaklaşık 1haftadır ancak anlayamadığım şeyler var
    ilk olarak başlangıç ekranındakı kutucukların siyah rengını değiştiremiyorum.
    bir de mesaj yazarken klavyenın sesi kısılmıyor mu??

ayarlar-tema dan kutuların ve arka planın rengi değişiyor

klavye sesi kısılmıyor komple kapatılıyor

Ya çok ilginç aynı şekilde yapıyorum ekrandaki kutular siyah

kutularmı siyah diye yakınıyorsun yoksa arka plan siyah diyemi
    arka plan siyah için ayarlar >tema
    kutular siyah diyorsan ayarlar>Erişimkolaylığı< Yüksek Kontrast kapat

Hallettim çok teşekkür ederim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook'ta gördüğümüz bir fotoğrafı nasıl indirebiliriz?

Bir de -sanmıyorum olacağını ama- şu Başlat tuşunun sağındaki büyüteci iptal edebiliyor muyuz? Tek elle kullanırken çarpıp duruyorum Yandex açılıyor.
  • telden memnunum fakat sol ust kosesı soyulmaya basladı durduk yere hıc dusurmedım servise gonderıyımmı

bluetoothla sarkı gonderımı falan olmuyor bilen varsa soylesin

bide guncelleme için yere ihtiyac var diyor bende uygulama face twitter var sadece
  • Güncelleme Yapmadan Önceki Sürüm Bilgileri

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR)

Güncelleme Bilgileri

Güncelleme Yapıldıktan Sonraki Sürüm Bilgileri

Güncelleme tamamlanıp tekrar kapanıp açıldıktan sonra tekrar bir güncelleme daha yaparak açılıştaki HTC yazsının altındaki "quietly brilliant" yazısının kaldırıldığını farkettim. bu yazının htc tarafından birdaha kullanılmayacağını okumuştum demekki tüm telefonlarından da bunu slagonu kaldırmak için kendi güncellemesini yayınladı. güncelleme ile gelen diğer özelliklerde gerçekten mükemmel. arama ses kalitesinde farkedilir artış ve telefona arama gelirken cevaplandığındaki takılma seside giderilmiş. FM radyo mükemmel, birden az da olsa artan hafıza da güzel :) birdahaki güncelleme ile sanırım uygulamaların hafıza kartına yüklenememe sorununu da çözecekler gibi.

İkinci güncellemeyi yaptıktan sonraki en son sürüm bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursayin -- 20 Temmuz 2013; 16:51:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı

Yeterli hafıza olmasına rağmen tekrar tekrar indirmişti zaten şimdi bir de bu saçmalık çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 21 Temmuz 2013; 7:04:54 >
  • Güncelleme sonrası audiotica da muzik dinlerken hata veriyor.Cızırtı ve şarkının yarım saniyelik durması şeklinde.Bu sorunla karşılaşanlar?

• Arkdaşlar buyrun Nokia uygulamaları HTC lere nasıl yüklenir anlatmaya çalıştım.

http://www.windowsphoneturkiye.info/?p=2398
  • Arkadaşlar güncelleme ile radyo geldi sonunda. Satmama az kaldı ama. Su hafıza kartına uygulama kurma sorunu devam ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 21 Temmuz 2013; 21:38:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı

Yeterli hafıza olmasına rağmen tekrar tekrar indirmişti zaten şimdi bir de bu saçmalık çıktı.

Telefonu sıfırladıktan sonra sorun çözülüyor.

Edit: Ne diye kendimi alıntıladıysam, çift kişilikli miyim neyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 23 Temmuz 2013; 4:24:19 >

• 600 TL ye general mobile discovery adında bi telefon çıkarttı. Eğer 8s i almamış olsaydım kesinlikle bahsettiğim telefonu alırdım. Telefonda nerdeyse hiç uygulama yok, oyun yok güncelleme yaparken ikide bir alan yetersiz hatası verdi. Sinir etti beni sinir. Satsam 500 TL etmiyo 900 TL ye aldım. Halil sezai den PİŞMANNNNNN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 21 Temmuz 2013; 23:54:01 >
  • Ya güncelleme için bütün uygulamaları sildim arkadaşlar yıne yetersiz diyor şimdi tekrar güncellemeleri de yukleyemıyorum telefonu sıfırlasam faydası olur? Birde telefon kapalı halde şarj olmuyor mu şarja taktığımda açılıyor

• 8S telefonumu uygun fiyata vereceğim. Kutu hariç tüm aksesuarları full eksiksizdir. Turkcellden faturaya ek olarak alınmıştır. Kullanılmadı boş yere yatıyor değerlendirmek istiyorum fiyatını uygun tutacağım bilginize.
  • Muzikler telefonda ikiser ucer gorunuyor ama sd kartta normal bunun cozumunu bilen varmi ? Sd karta format atmayi denedim olmadi mesela bi muzigi sildikten sonra tekrar atinca iki tane gorunuyo tekrar denersen uc , valla cok sinir bozucu bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Signum

Muzikler telefonda ikiser ucer gorunuyor ama sd kartta normal bunun cozumunu bilen varmi ? Sd karta format atmayi denedim olmadi mesela bi muzigi sildikten sonra tekrar atinca iki tane gorunuyo tekrar denersen uc , valla cok sinir bozucu bi durum

Onun çözümü m.xicep te vardı birileri yazmıştı oradan bulabilirsen çözersin sorunu
  • Haritalar uygulamasında ki 200 mb lık çevrimdışı harita paketini kuran oldu mu ?
  • quote:

Haritalar uygulamasında ki 200 mb lık çevrimdışı harita paketini kuran oldu mu ?

Ben kurdum turkiye paketini

• quote:

quote:

Haritalar uygulamasında ki 200 mb lık çevrimdışı harita paketini kuran oldu mu ?

çevrimdışı kullandırmaktan başka bir işe yaramıyor dimi ? birde htc nin navigasyonu tam bir rezalet zamanla ortaya çıktı adam akıllı adres bulamıyor . geçen gün here maps i kurdum avm lerin katlarında ki mağazalara kadar gösteri ama nedense bu uygulama data oluşturuyor ve hafızadan yiyor. Bu 200 mb lık paketi yükleyince sorun olmaz dediler ama denemek lazım
  • quote:

quote:

quote:

çevrimdışı kullandırmaktan başka bir işe yaramıyor dimi ? birde htc nin navigasyonu tam bir rezalet zamanla ortaya çıktı adam akıllı adres bulamıyor . geçen gün here maps i kurdum avm lerin katlarında ki mağazalara kadar gösteri ama nedense bu uygulama data oluşturuyor ve hafızadan yiyor. Bu 200 mb lık paketi yükleyince sorun olmaz dediler ama denemek lazım

Cevrimdisi kullanabiliyorsun zaten baska ne yapabilirki:) bu arada muzik hatasi icin sadece sifirlama yapiliyormus , her problem icin sifirlama yapacaksak hakkaten isimiz var demek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevrimdisi kullanabiliyorsun zaten baska ne yapabilirki:) bu arada muzik hatasi icin sadece sifirlama yapiliyormus , her problem icin sifirlama yapacaksak hakkaten isimiz var demek

yok bir kere yapsan yeter . bu arada sen navigasyonu kullandığında azar azar hafızadan yiyor dimi kb olarak yani

• evet yiyor cok ilginc :D bu arada muzik sorununu hallettim cozumu yazayımda belki lazım olur birine , müzikler çift çift gorunmeye basladıgında sd karttan veya telefonu bilgisayara baglayıp muzik atmayın önce telefondaki tüm müzikleri tek tek elle silin sildikten sonra geri dönün bi daha silin , sürekli boş şekilde çıkar çıkmayana kadar silin , en son pc ye baglayın müzkleri atın , bu ikiser gorunmeninn sebebi telefonun müziklerin albüm bilgilerini saklaması sen sd karttan gidip sildiginde o müzik hala orda gorunmeye devam ediyor , sıkıntı bu :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.