Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,diğer klasörü çok şişti,hemen hemen hiç uygulama kalmadı telefon da bu yüzden hep sildim,ne yapmam gerek ?Shirink storage da fayda etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirage06

Arkadaşlar,diğer klasörü çok şişti,hemen hemen hiç uygulama kalmadı telefon da bu yüzden hep sildim,ne yapmam gerek ?Shirink storage da fayda etmiyor

telefonu sıfılarsan diğer klasörü kendine geliyor. shrink storage uygulaması bende 4-5 günde 1 uygulayınca olumlu sonuç veriyor
  • 6ayda 3. Sıfırlama olacak.E nerede kaldı stabilite:(Büyük güncelleme ne zaman gelecek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Yakında htc bir güncellemeye yayınlayacak 8s ler için. Bu güncelleme telefon hafızası için olacak. Htc nin dediğine göre uygulamaları sd karta kurma özelliği eklenecek . Daha geniş bilgi olarak htc 8s lere gelen güncelleme ile kullanıcıya dahili hafızada daha geniş alan yaratılacak denildi . Buda uygulamaların karta kurulabileceği anlamına geliyor

Daha detaylı bilgi için link, kaynak varsa söyleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Yakında htc bir güncellemeye yayınlayacak 8s ler için. Bu güncelleme telefon hafızası için olacak. Htc nin dediğine göre uygulamaları sd karta kurma özelliği eklenecek . Daha geniş bilgi olarak htc 8s lere gelen güncelleme ile kullanıcıya dahili hafızada daha geniş alan yaratılacak denildi . Buda uygulamaların karta kurulabileceği anlamına geliyor

Daha detaylı bilgi için link, kaynak varsa söyleyebilir misin?

Iki kere htc destek ile gorustum aksam laptopa gecince ss koyabilirim simdi mobilim

• quote:

6ayda 3. Sıfırlama olacak.E nerede kaldı stabilite:(Büyük güncelleme ne zaman gelecek acaba?

8s in de problemi hafiza ne yazikki .. Guncelleme ile brseyler yaparlar umarimda bunlarla ugrastirmazlar bizi.. Ama diger klasorunun sismesi butum wp lerin ortak sorunu.

• NERDEN ALALIM BU HTC MODELLERİNİ .HANGİ YERLER UYGUN
  • En pahalısı Teknosa hiç yanaşma derim ama vatan da genelde ucuz oluyor

• heryerde 1000 lirayken ben teknosadan 850 ye aldım : ) ama turuncu indirim varmış şansıma

hoş şimdi çoğu yerde indirimde 850 lira falan
  • quote:

heryerde 1000 lirayken ben teknosadan 850 ye aldım : ) ama turuncu indirim varmış şansıma

Teknosa dan 950 ye aldım,çıkar çıkmaz aldım,evvet ben kerizim:(

• quote:

quote:

heryerde 1000 lirayken ben teknosadan 850 ye aldım : ) ama turuncu indirim varmış şansıma

Teknosa dan 950 ye aldım,çıkar çıkmaz aldım,evvet ben kerizim:(

boşver 100 liranın lafı olmaz : ) Bende başka bir şey bakmaya girmiştim teknosa ya çıkarken gördüm telefonu öyle aldım. adam turuncu indirimin bitmesine 1 saat kaldı sonra yine 1000 lira olacak diyince daha bir çekti telefon beni kendine : ))

• Bu arada equalizer ayarı ile ilgili Bi gelişme olacak mı ki? Hiç Bi forumda göremedim...

• quote:

Bu arada equalizer ayarı ile ilgili Bi gelişme olacak mı ki? Hiç Bi forumda göremedim...

ms yada htc eq hakkında bir açıklama yapmadı diye biliyorum ama güncellemeden sonra geliştiriciler eq için uygulama yazarlar diye düşünüyorum
  • arkadaslar sizde de sarj olurken %99 da 1 saat bekledikten sonra mı yeşil yanıp %100 oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Signum

arkadaslar sizde de sarj olurken %99 da 1 saat bekledikten sonra mı yeşil yanıp %100 oluyor ?

ona hiç dikkat etmedim ama şarjdan çekince 2 dakika içinde 99 a düşüyor bende .
  • ekranda bi kırmızı bana göz kırpan pikselcik buldum suan :D ayrıca cihazı hic anahtarla falan aynı cebe koymadım ancak ekranda cizik var nası bi gorilla glass a artık bu :D
    pil olayı da böyle devam ederse garantiye göndermeyi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 18 Temmuz 2013; 13:39:07 >
  • quote:

ekranda bi kırmızı bana göz kırpan pikselcik buldum suan :D ayrıca cihazı hic anahtarla falan aynı cebe koymadım ancak ekranda cizik var nası bi gorilla glass a artık bu :D

Telefon kaç aylık?

Bu arada anahtar olması şart değil nelerden nelerden çizilir de haberiniz olmaz, keşke ekran filmi çektirseydiniz.

Son olarak pil ne alemde? Parlaklık, arka plandaki uygulamalar, dikkatli telefon, 3G falan filan pasif durumdayken de mi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

ekranda bi kırmızı bana göz kırpan pikselcik buldum suan :D ayrıca cihazı hic anahtarla falan aynı cebe koymadım ancak ekranda cizik var nası bi gorilla glass a artık bu :D

Telefon kaç aylık?

Bu arada anahtar olması şart değil nelerden nelerden çizilir de haberiniz olmaz, keşke ekran filmi çektirseydiniz.

Son olarak pil ne alemde? Parlaklık, arka plandaki uygulamalar, dikkatli telefon, 3G falan filan pasif durumdayken de mi sorun var?

Aynen gorilla glass olması çizilmez anlamına gelmiyor . arkadaşın da dediği gibi ekranı temizlerken bile çizilir yada cepten çıkarırken sürtünmeyle çizilir . ben aldığım günden beri koruyucu ile kullanıyorum sadece 1 hafta koruyucusuz kullandım güneş altında bakınca ufak ufak bir sürü kılcal çizik var : )

• Bende de ekran hafiften çizildi,hemen koruyucu kapladım.ölü piksel değiilde ekranın alt tarafında ışık huzmesi şeklinde Bi farklılık görülmekte telefonumda sizde de var mı arkadaşlar bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Telefon kaç aylık?

Tel bir haftalik , 3g wifi kapali oto parlaklikta, telefon ayarlarinda sadece ters cevirme acik oyun falan yok sabah%99 ken yarim saat kilit ekranini kurcaladim sonra yarim dakka arkadasla konustum sonrasinda durum %86 pek normal degil gibi sizde durum nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Signum -- 18 Temmuz 2013; 16:45:44 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.