Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: surfergs

sd karta yükleme yapılmıyor. sd kart üzerinden yükleme yapılıyor yani uygulamaları her sekilde telefon hafızasına kaydediyor.

evet bu nokta önemli, uygulamaları SD Card'a kaydetmekte sorun yoktur ama sonuçta uygulamayı kur dediğinde kuracağı yer dahili birimdir, böyle olması gerekiyor. Bilgisayarda da böyledir. bir uygulamayı istediğiniz disk ya da ortama kaydedersiniz fakat kur dediğinizde C:'ye kurulur yani C: hafızası dolar, güncellemeler vs de C: hafızasında yer tutar, bu nokta önemli. ben merak ediyorum acaba çok yer kaplayacak güncellemeler olur mu bu telefonda? mesela Lumia 920 konusunda 200-300 mb'lık harita güncellemelerinden bahsediyorlardı. gene aynı şekilde çok yer kaplayan oyunlar var.
  • mesela Need for Speed Hot Pursuite indirsen 113 MB, Asphalt-5 111 MB, Assassin's Creed 147 MB, 21 Aralıkta bir harita güncellemesi çıktı 286 MB idi. Bütün bunları düşününce hafızası çok az.
  • HTC 8S i ilk tanıtıldığından beri takip ediyorum tam benlik diyebilirim. Müzik dinleyip, mesajlaşmak için ideal olsun yeter. Program ,oyun vs. pek işim olmuyor. Ürünün müzik ve kulaklık performansı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bir de telefonun yanında hangi kulaklık geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

Arkadaşlar kullanan varsa aletin browser ve pil performansları hakkında yorum yapabilir mi ?
    4gb hafızaya sd kart takılmaması kötü olmuş yoksa tasarım olarak piyasanın açık ara en iyisi bu alet.

galaxy nexus kullanıcısıyım kendime düşünmüyorum almak için ama pil-internet-hotspot-kamera performansları önemli alacak kişi için.

Düzeltme yapmam lazım 4gb hafıza + SDcard desteği mevcut. Ama zannedersem şu andaki sorun uygulamaların sdcarda yüklenememesi galiba. HTC 8X ile ilgili pil performansını vereyim günde 8 saat wi-fi / 2-3 saat müzik / 20-30 dak telefon konuşması 20-24 saat arası ki 8S daha uzun gider zannımca pil oturunca

• Arkadaşlar merhaba. yurt dışından 8S getirmeyi düşünüyorum. iphone da olduğu gibi kayıt yaptırmak ya da ona benzeri şeyler zorunlu mu yardım lütfen :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegogo

Arkadaşlar merhaba. yurt dışından 8S getirmeyi düşünüyorum. iphone da olduğu gibi kayıt yaptırmak ya da ona benzeri şeyler zorunlu mu yardım lütfen :/

Tabi ki zorunlusun. Yurt dışından getirdiğin sim kart takılabilen her cihaz için geçerli bu.

Ayrıca yurt dışından getirmişken temelli sağlam bir telefon getirtsene iphone falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 7 Ocak 2013; 18:43:09 >
  • bundan önceki telefonum İphone'du. Çok sıkıldım artık bi de herkesde olunca dğeişiklik istedim. iphone daki gibi sim kart kırdırma falan olmucak dimi WP8 getirirsem ?
  • arkadaşlar tlfnda dosya yöneticisi yok mu kalsörleri bulamıyorum. sd karttaki powerpoint word dosyalaını nasıl görütüleyeceğim. office programında çıkmıyor
  • bundan önceki telefonum İphone'du. Çok sıkıldım artık bi de herkesde olunca dğeişiklik istedim. iphone daki gibi sim kart kırdırma falan olmucak dimi WP8 getirirsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegogo

bundan önceki telefonum İphone'du. Çok sıkıldım artık bi de herkesde olunca dğeişiklik istedim. iphone daki gibi sim kart kırdırma falan olmucak dimi WP8 getirirsem ?

ya niye uğraşyosun kırdırmakla felan. bi sürü para verip telefon getirteceksin bir de kayıt yaptırıp güzel güzel kullanmak varken başka yollarla uğraşacaksın, git kaydet paşa paşa kullan sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumusok

arkadaşlar tlfnda dosya yöneticisi yok mu kalsörleri bulamıyorum. sd karttaki powerpoint word dosyalaını nasıl görütüleyeceğim. office programında çıkmıyor

?? arkadaşlar karttaki dosyaları office de nasıl açacağım gözükmüyor çıldıracam
    dosya yöneticisi yok mu :S
  • WP8 kullanışlılığı nasıl? symbian ve android e alışkın olanlar kolay adapte olur mu? uygulamalar yeterli ve ücretsiz indirilebiliyor mu? cihazın pil performansı nasıl? normal kullanımla oyun oynamadan 2 gün gider mi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

WP8 kullanışlılığı nasıl? symbian ve android e alışkın olanlar kolay adapte olur mu? uygulamalar yeterli ve ücretsiz indirilebiliyor mu? cihazın pil performansı nasıl? normal kullanımla oyun oynamadan 2 gün gider mi mesela.

kulanılıslığı bakımından symbian dan geçtim ve pişman oldum,uygulamalar ihtiyacına baglı değişir.dosya yönetici bile yok.sd karttaki dosyalarımı görüntüleyemiyorum mesala.pil konusunda oyunsuz 2 günü çıkarırsın,tabi bu kullanımına bağlı değişir. kullanış olarak da ben beğenmedim. herkesin fikri ayırıdır tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumusok

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

WP8 kullanışlılığı nasıl? symbian ve android e alışkın olanlar kolay adapte olur mu? uygulamalar yeterli ve ücretsiz indirilebiliyor mu? cihazın pil performansı nasıl? normal kullanımla oyun oynamadan 2 gün gider mi mesela.

kulanılıslığı bakımından symbian dan geçtim ve pişman oldum,uygulamalar ihtiyacına baglı değişir.dosya yönetici bile yok.sd karttaki dosyalarımı görüntüleyemiyorum mesala.pil konusunda oyunsuz 2 günü çıkarırsın,tabi bu kullanımına bağlı değişir. kullanış olarak da ben beğenmedim. herkesin fikri ayırıdır tabii.

Geçtim ben de bunu zaten microsofta yeterince para kazandırıyoruz. Androidde de normalde dosya yöneticisi yok bu amaçla uygulamalar var. Wp8 de belki dosyalara erişimi kısıtlamış olabilir. Hangi dosyayı açmak istiyorsanız onun programını kullanmak gerek. Dosya yönetcisi mantığı mobil cihazlarda yok. Aynı fiyata motorola razr xt910 her konuda bu telefonu katlar sanırım motorola alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android Özgürlüğü İos Stabilitesi=Windows Phone 8

Bugün vodafone bayisinden inceledim hızı mükemmel microsoft programları silverlight oficce vs vs
    wp8 ede yükleniyor. kamera fena değil s3mini gibi.s3 miniyide inceledim ama wp8 by htc bariz bastırıyor hız olsun stabilite olsun daha iyi wp8 by htc.çözünürlük düşük diyenler için ekran gayet netti hatta babamda iphone 4 var ver aralarında bir fark göremedim açıkçası.dokunmatik iphone gibi.anneminde ace si var ö çözünürlükten sonra (Ace ile kıyaslandığında) MÜKEMMEL yani super clear lcd hakkını veriyor.

• Merhaba Arkadaşlar

Şöyle bir konu açtık HTC kullanıcılarının da katkılarını bekliyoruz

http://resim.donanimhaber.com/m_70265546/tm.htm
  • ben de windows phone 8'li telefon almayı düşünüyorum ama sizin tavsiyeniz nedir htc wp 8s mi alsam yoksa lumia 620'nin çıkışını mı beklesem özellik olarak neredeyse aynılar siz galiba 256 mb demişsiniz ama ikisi de 512 mb ram'e sahip boyut 0.2 inç daha küçük ama benim için çok sorun değil dediğiniz gibi bana göre de ideal boyut 3.5-4.0 inç arkadaşlar tam bu yorumu yazarken windowstelefon.com sitesinde dolaşıyordum huawei de ascend w1 modelini duyurmuş 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci 4.0 inç ekran vs. geri kalanını merak edenler bakabilir yani bu 2 ürüne yakın özelliklere sahip lumia 620'ye göre +'sı 1950mah batarya gibi duruyor alın size bir seçenek daha çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 13 Ocak 2013; 11:22:33 >

• Dahili hafıza durumu nasıl ? HTC'lerde en sevmediğim olay dahili hafızaların düşük boyutloarda olması.
  • Lumia 820 kullanıcısı olarak şu söylemeliyim :

Htc 8s bence şu an en güzel tasarımlı windows phone. Ben tamamen 1 gb ram ve 8 gb bellek için aldım lumia'yı (lumia 820 nin de tasarımı güzel). Eğer telefonunuza çok yüklenmiyorsanız, çok fazla program yüklemiyorsanız Htc 8s'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 13 Ocak 2013; 20:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etemqaya

Android Özgürlüğü İos Stabilitesi=Windows Phone 8

Bugün vodafone bayisinden inceledim hızı mükemmel microsoft programları silverlight oficce vs vs
    wp8 ede yükleniyor. kamera fena değil s3mini gibi.s3 miniyide inceledim ama wp8 by htc bariz bastırıyor hız olsun stabilite olsun daha iyi wp8 by htc.çözünürlük düşük diyenler için ekran gayet netti hatta babamda iphone 4 var ver aralarında bir fark göremedim açıkçası.dokunmatik iphone gibi.anneminde ace si var ö çözünürlükten sonra (Ace ile kıyaslandığında) MÜKEMMEL yani super clear lcd hakkını veriyor.

Sende de ne göz varmış iphone 4 ekraniyla arasında fark göremedim demissin. 3GS desen anlayacağımda 4 le bariz fark var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.