Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkanberk

Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Çok memnunum. İlk güncellemeyi bekliyorum ama henüz gelmedi. Haberi olan var mı.

Htc 8s'ler zaten güncelleme yüklü halde geliyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servin -- 12 Şubat 2013; 12:34:11 >
  • be tema rengini arttırma durumu yokmu ?
  • Hafıza kartını değiştirdim yağ gibi akıyo. Müzik dinlerken parça değiştirdiğimde takılıp kalıyodu. Sorun hafıza kartındaymış. Süperr oldu
  • telefon tutmayacak galiba:( çok hareketsiz bi sayfası var...
  • Telefonu 3 haftadır kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde. Soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    Temelde w8 tecrübesi tüm modellerde aynı olduğu için insanlar popüler olan lumia konularında geziniyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Servin

Telefonu 3 haftadır kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde. Soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    Temelde w8 tecrübesi tüm modellerde aynı olduğu için insanlar popüler olan lumia konularında geziniyor sanırım.

Uygulamaları hafıza kartına kuramadım. Mümkün mü bu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonu 2 haftadır kullanıyorum ve iPhone 4S'ten geçtim şu ana kadar uygulama marketi hariç memnunum. 2 ufak muhabbet var fikri olan paylaşırsa çok sevinirim:

1.si kilit ekranına şifre koydum ve bazen bu şifreyi yazarken telefon takılıyor, hatta 2 kere tamamen dondu, restart atmak zorunda kaldım
    2.si güncel uygulamaları takip edebileceğim, uygulama önerileri olan bir site var mı? Çok bir uygulama manyağı değilim ama 3-5 eğlenceli şey olsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

quote:

Telefonu 3 haftadır kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde. Soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Uygulamaları hafıza kartına kuramadım. Mümkün mü bu acaba

Ne yazık ki henüz mümkün değil, benimde tek gözüme batan eksik bu w8'deki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Merhabalar, telefonu 2 haftadır kullanıyorum ve iPhone 4S'ten geçtim şu ana kadar uygulama marketi hariç memnunum. 2 ufak muhabbet var fikri olan paylaşırsa çok sevinirim:

1.si kilit ekranına şifre koydum ve bazen bu şifreyi yazarken telefon takılıyor, hatta 2 kere tamamen dondu, restart atmak zorunda kaldım
    2.si güncel uygulamaları takip edebileceğim, uygulama önerileri olan bir site var mı? Çok bir uygulama manyağı değilim ama 3-5 eğlenceli şey olsa iyi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Merhabalar, telefonu 2 haftadır kullanıyorum ve iPhone 4S'ten geçtim şu ana kadar uygulama marketi hariç memnunum. 2 ufak muhabbet var fikri olan paylaşırsa çok sevinirim:

1- Bende donma olmuyor ancak bazen geç uyanma sorunu oluyor güç tuşuna bastıktan 1-2 saniye sonra kilit ekranı geliyor.
    2- AppDeals uygulamasını tavsiye ederim, kısa süre için bedava olan yada fiyatı düşen uygulamaları takip edebiliyorsunuz.

• quote:

1- Bende donma olmuyor ancak bazen geç uyanma sorunu oluyor güç tuşuna bastıktan 1-2 saniye sonra kilit ekranı geliyor.
    2- AppDeals uygulamasını tavsiye ederim, kısa süre için bedava olan yada fiyatı düşen uygulamaları takip edebiliyorsunuz.

Uygulama önerisi için çok teşekkürler, yükledim ve güzel bir uygulamaya benziyor.
  • Appdeals gerçekten iş görür.

• Arkadaşlar eğer sd karta uygulama yükleme yapılamıyacaksa şapa oturduk. İkide bir alan yetersiz diye uyarı veriyo. Asap sınırlarımı zorluyo. Güncelleme ile gelebilir mi acaba sd karta uygulama kurma.
  • ben bu telefonu windows xp d dösteremiyorum bağlıyorum dijital kamera olarak görüyor bide windows phone 8 olarak görüyor ancak onu yükleyemeden sarı ünlemli olarak diğer aygıtlara atıyor sürücü güncelledim windows altındaki inf klasörünü gösteedim kapattım açtım başka porta taktım olmuyor olmuyor varmı bilen
  • merhaba arkadaşlar

Bugun bende HTC 8S aldım s3 mini arasında baya bi gidip geldim umarım pişman olmam.
  • Arkadaşlar htc wp8s de kullanılabilecek iyi bir navigasyon uygulaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend123

Arkadaşlar htc wp8s de kullanılabilecek iyi bir navigasyon uygulaması var mı?

nokia'nın here drive uygulaması bir kaç ülkede tüm modeller için kullanılabilir oldu, yakında bizde de açılır.
  • Yarın kismetse elime geçerse bi inceleme de benden gelecek, özellikle.deginmemi istediğiniz bi konu varsa yazabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Yarın kismetse elime geçerse bi inceleme de benden gelecek, özellikle.deginmemi istediğiniz bi konu varsa yazabilirsiniz

telefonun bataryası çıkıyor mu ?

jarz süresi nasıl ?

ve tabiki kamera tatmin edicimi ? ..
  • Ben mavi rengini kullanıyorum. Alt ksımda yer alan açık mavi parça hemen kir tuttu. Ne yapsak ki
  • hocam xbox varmı wp konusunda cahilim hiç kullanmadım ve artık geçmek istiyorum fakat xbox benim için önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.