Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok yeni olarak htc 8s kullanmaya başladım programlar genelde ingilizce tam türkçe olarak kullana biliyormuyuz ve navigasyon programı ekleyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarsus-1

Arkadaslar bu telefon htcx8 vereceğim linkteki programı calistiriyormu bı yardımcı olabilirmisiniz bu bir borsa programı

http://www.finnet.com.tr/f2000/genel/Index.aspx

Açılan sayfada active charts. Uzerne tıklarsanız program biraz beklerseniz acilir yoksa dahili bileşenler yuklenemedi mı yazıyor bu programı çalıştırırsa almayı düşünüyorum saygılar

ActiveX bileşeni yüklenemedi diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn simple man yardım icin tes programı desteklemiyor

• arkadaşlar bugün windows phone 8s aldım e postayı alırken doğum tarihimi yanlışlıkla bugünün tarihini vermişim simdi çocuk koruma uygulaması devreye girdiği için mağazadan herhangi bir uygulama indiremiyorum bi yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygunesen

arkadaşlar bugün windows phone 8s aldım e postayı alırken doğum tarihimi yanlışlıkla bugünün tarihini vermişim simdi çocuk koruma uygulaması devreye girdiği için mağazadan herhangi bir uygulama indiremiyorum bi yardımcı olurmusunuz ?

Bilgisayardan outlook'ta oturum aç aldığın hesapla, sonrada ayarlardan doğum tarihini değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servin -- 5 Nisan 2013; 23:47:05 >
  • Ekranın otomatik dönmesini engellemek için bir yöntem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Ekranın otomatik dönmesini engellemek için bir yöntem var mı?

Tam yatırmadan biraz çapraz kullanmak

• Bende de HTC wp 8s var bende şifre koydum girerken kasıyor ve bazen kendini açıp kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap-gorkem

Bende de HTC wp 8s var bende şifre koydum girerken kasıyor ve bazen kendini açıp kapatıyor

birde bende Temple run u açmıyor diyo ki bu telefon bu uygulamayı açmak için minimum gereksinimleri sunmuyor diyohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151394609918772&set=pb.8195378771.-2207520000.1366292691.&type=3&theater

• quote:

quote:

Bende de HTC wp 8s var bende şifre koydum girerken kasıyor ve bazen kendini açıp kapatıyor

birde bende Temple run u açmıyor diyo ki bu telefon bu uygulamayı açmak için minimum gereksinimleri sunmuyor diyohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151394609918772&set=pb.8195378771.-2207520000.1366292691.&type=3&theater

İlk sorununuza yardımcı olamayacağım ama Temple Run konusunda şunu söyleyebilirim şu anki versiyonu uyarlama olduğu için 1gb ram gerektiriyor.

• Internet Explorerda açılır pencere engelleyicisini nasıl devre dışı bırakabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 19 Nisan 2013; 0:52:16 >
  • arkadaşlar bu telefonu almak niyetindeyim bayadır da araştırıyorum..kullanan arkadaşlar tavsiye edermi yoksa duyduğum bir kaç problem hafızası az olduğu için cihazda hafıza sıkıntısı olduğu söyleniyor bir de cihaza yapılan güncellemelerden dolayı da cihazda yavaşlama olduğu..ne dersiniz almalımıyım yoksa nokia lumia 620 daha iyi bir tercih mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar bu telefonu almak niyetindeyim bayadır da araştırıyorum..kullanan arkadaşlar tavsiye edermi yoksa duyduğum bir kaç problem hafızası az olduğu için cihazda hafıza sıkıntısı olduğu söyleniyor bir de cihaza yapılan güncellemelerden dolayı da cihazda yavaşlama olduğu..ne dersiniz almalımıyım yoksa nokia lumia 620 daha iyi bir tercih mi olur

Bana göre tek sıkıntı hafızası ve wp8'in birkaç eksiği. Onun dışında yavaşlama falan hiç yaşamadım ben. Bu arada kamerasının da kötü olduğunu eklemek isterim eski telefonum da 5mp(xperia sola) olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. Ama yine de anı yakalamak adına tatmin edici düzeyde. Ses kalitesi ve batarya süresi çok iyi. L620 kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama tavsiye ederim 8s'i.

• quote:

quote:

arkadaşlar bu telefonu almak niyetindeyim bayadır da araştırıyorum..kullanan arkadaşlar tavsiye edermi yoksa duyduğum bir kaç problem hafızası az olduğu için cihazda hafıza sıkıntısı olduğu söyleniyor bir de cihaza yapılan güncellemelerden dolayı da cihazda yavaşlama olduğu..ne dersiniz almalımıyım yoksa nokia lumia 620 daha iyi bir tercih mi olur

Bana göre tek sıkıntı hafızası ve wp8'in birkaç eksiği. Onun dışında yavaşlama falan hiç yaşamadım ben. Bu arada kamerasının da kötü olduğunu eklemek isterim eski telefonum da 5mp(xperia sola) olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. Ama yine de anı yakalamak adına tatmin edici düzeyde. Ses kalitesi ve batarya süresi çok iyi. L620 kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama tavsiye ederim 8s'i.

Ben öyle çok fazla şey yüklemediğim için hafızası sorun olmuyor. Şahsen öneririm.

• uzun incelemeler sonucu bende bugün htc 8s mavi alarak aranıza katıldım arkadaşlar..inşallah pişman olmam ama sim kartımı takamadım ben buna nedendir acep ?
  • quote:

uzun incelemeler sonucu bende bugün htc 8s mavi alarak aranıza katıldım arkadaşlar..inşallah pişman olmam ama sim kartımı takamadım ben buna nedendir acep ?

Micro sim kullanıyor telefon belki ondandır. Bana kalırsa bulabilirsen kılıf al telefona çünkü çok dikkatli kullansan bile köşelerden rengi atıyor. Siyahlaşıyor.
  • quote:

quote:

uzun incelemeler sonucu bende bugün htc 8s mavi alarak aranıza katıldım arkadaşlar..inşallah pişman olmam ama sim kartımı takamadım ben buna nedendir acep ?

Micro sim kullanıyor telefon belki ondandır. Bana kalırsa bulabilirsen kılıf al telefona çünkü çok dikkatli kullansan bile köşelerden rengi atıyor. Siyahlaşıyor.

tamam bakıcam kılıf..o zaman gidip yeni bir sim kart almam lazım sanırm benim :)
  • Arkadaşlar, bu haftalarda yeni bi telefon almayı düşünüyorum.
    Şimdiye dek windows yazılımlı bi telefon kullanmadım. Android'in namı ortada, uygulama marketi filan biliniyor.
    Yalnız benim telefondan beklediğim sade bir menü, kaliteli ekran - kamera, düzgün bir tarayıcı. Uygulamalarla fazla ilgilenen biri değilim.
    8S'de int. explorer yüklü geliyor. Tabi explorer kota konusunda beni zorlayacağından mobil tarayıcı indirmeyi düşünücem. Size göre windows marketinde beklentime uygun tarayıcı var mı? (elimdeki X6'da opera kullanıyordum.)
    Bir çekincem de telefonun genel kullanımı hakkında. Menü kullanımının hızı için kötü birşey duymadım ama denediğim sürede menüleri biraz fazla karışık buldum. Böyle bir sorun için windows yazılımlarında çözüm var mı?
    Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende de HTC WP8s var.Hızı,kalitesi işletim sistemi gayet hoşuma gitti.Geçişlerinde ki hız hiç kasmayışı ayrı bir güzellik zaten.
    Kullanımı da karmaşık değil bence.Menüsü zaten çok basit bir yapıda tasarlanmış.Ancak resim albümleri ve mp3'ler için klasör oluşturamadım ben.Usb kablosunu pc'ye bağladığımda hafıza kartına direkt olarak dosya atmak istiyorum ama başaramadım .Cardreader aracılığı ile değil de daha basit bir aktarımı vardır muhakkak ama onu da bulucam :)
    Sonuç itibariyle gelecek güncellemeler ile WP8 daha da güzel bir hal alacağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: big in umuttepe

Arkadaşlar, bu haftalarda yeni bi telefon almayı düşünüyorum.
    Şimdiye dek windows yazılımlı bi telefon kullanmadım. Android'in namı ortada, uygulama marketi filan biliniyor.
    Yalnız benim telefondan beklediğim sade bir menü, kaliteli ekran - kamera, düzgün bir tarayıcı. Uygulamalarla fazla ilgilenen biri değilim.
    8S'de int. explorer yüklü geliyor. Tabi explorer kota konusunda beni zorlayacağından mobil tarayıcı indirmeyi düşünücem. Size göre windows marketinde beklentime uygun tarayıcı var mı? (elimdeki X6'da opera kullanıyordum.)
    Bir çekincem de telefonun genel kullanımı hakkında. Menü kullanımının hızı için kötü birşey duymadım ama denediğim sürede menüleri biraz fazla karışık buldum. Böyle bir sorun için windows yazılımlarında çözüm var mı?
    Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.

Sandığınızın aksine menüsü gayet kolay. Sadece 1-2 gün alışma süreci olabilir. Tarayıcı olarak UC Browser var çok yaygın olan ancak mobil sitelerle çok uyumlu olmadığını gördüm ben. Mesela mobil dh'de anasayfa haberlerindeki resimden dolayı çözünürlük sıkıntısı oluyor. Onun dışında yorum yazdığımda da Türkçe karakterlerde sıkıntı çıkarıyor. Ancak IE bence kullanışlı ve güzel bir tarayıcı. Sadece arama sağlayıcısının bing olması ve değiştirilemez olması hoşuma gitmedi. Kamera konusunda ise 8s beklentilerinizi karşılayamayabilir. Çünkü kamerası herhangi bir 5 mp kameradan daha kötü geldi bana.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.