Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Şu bing tuşunu işlevsiz hale getirmenin yolu yok mu? Elim değip duruyor.

yokmuş bende çok şaşırdım bari yandex koysalarmış : ) hayır birde açılış sayfası mobil bile değil nasıl bir mantık anlamadım .

birde ses yükseklik ayarı olmaması çok enteresan bir telefonda nasıl olmaz bu ayar ? ama nasıl yaptılarsa cebimde de olsa uzaktada olsa telefon çalınca duyuluyor : )

birde alttaki tuşların titretişimi kapanmıyor bunlar güncellemelerle eklenir diye düşünüyorum

bunlar dışında 4 4 lük telefon 1 tane bile uygulama ihtiyacı duymadım henüz
  • sa arkdslar oncelıkle ben w.phone 8s aldım ve su an sıkıntım 3g acma kapama olayı bunun bı programı yokmu ! kontur yukluyorum dırek bıtıyor bugun vodaofne musterı hızmetlısıyle knustum kapattı ama ınternet paketı aldımda acmam gerekır hızlı calısması ıcın eger bıldıgınız varsa yardm edersenız sevınırm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uergun42

sa arkdslar oncelıkle ben w.phone 8s aldım ve su an sıkıntım 3g acma kapama olayı bunun bı programı yokmu ! kontur yukluyorum dırek bıtıyor bugun vodaofne musterı hızmetlısıyle knustum kapattı ama ınternet paketı aldımda acmam gerekır hızlı calısması ıcın eger bıldıgınız varsa yardm edersenız sevınırm :)

Ayarlar>Şebeke>Veri Bağlantısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uergun42

sa arkdslar oncelıkle ben w.phone 8s aldım ve su an sıkıntım 3g acma kapama olayı bunun bı programı yokmu ! kontur yukluyorum dırek bıtıyor bugun vodaofne musterı hızmetlısıyle knustum kapattı ama ınternet paketı aldımda acmam gerekır hızlı calısması ıcın eger bıldıgınız varsa yardm edersenız sevınırm :)

Hayırlı olsun. bu uygulamayı kurun ve istediğiniz kısayolları ana ekrana pinleyin buradan hızlı bir şeklide 3G internet / Wi-Fi gibi özellikerli açıp kapatabilirsiniz. http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dashboard/a38526d8-b6c7-463e-a04f-a14c112d05a5

web sayfamızahttp://www.windowsphoneturkiye.info/ ve Facebook sayfamızahttp://www.facebook.com/WindowsPhoneTurkiyeInfo bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 25 Nisan 2013; 15:28:12 >

• Bu telefonu gördüm ve boyutları itibari ile çok beğendim. Android bir telefon ve bulunduğum şehirde aşırı kabartılmış iphone piyasası (asgari ücrete çalışan adamda iphone 5 var) yüzünden telefon hoşuma gitti.
    Ne güzel bir bilgilendirme konusu açılmış fakat tüm sorular havada kalmış. Benimde bir kaç sorum var kullanıcılar cevaplarsa eğer sevinirim arkadaşlar ,

1- Bu telefonu aylık 750dk civarı konuşma , 500 sms , günde max. 2 saat intertnet ve ulaşım sırasında müzik-mp3 dinlemek için düşünüyorum. Beklentilerim bunlardan ibarettir ne dersiniz ?
    2- Bu telefonda androiddeki gibi ekrana resim koyamıyormuyuz sadece kutular mı duruyor öyle ekranda ?
    3- Bu telefonu bilgisayara bağlayıp müzik atabilirmiyim ?
    4- Kutu içeriği nedir, nasıl bir kulaklık çıkıyor ? Bataryası çıkmıyor sanırım?
    5- Ayda yılda bir de olsa ofis programı kullanmak gerekebilir, 512mb ram sorun çıkarır mı ?
    6- Nokianın lumialarına bakmalımıyım sizce ?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Bu telefonu gördüm ve boyutları itibari ile çok beğendim. Android bir telefon ve bulunduğum şehirde aşırı kabartılmış iphone piyasası (asgari ücrete çalışan adamda iphone 5 var) yüzünden telefon hoşuma gitti.
    Ne güzel bir bilgilendirme konusu açılmış fakat tüm sorular havada kalmış. Benimde bir kaç sorum var kullanıcılar cevaplarsa eğer sevinirim arkadaşlar ,

1- Bu telefonu aylık 750dk civarı konuşma , 500 sms , günde max. 2 saat intertnet ve ulaşım sırasında müzik-mp3 dinlemek için düşünüyorum. Beklentilerim bunlardan ibarettir ne dersiniz ?
    2- Bu telefonda androiddeki gibi ekrana resim koyamıyormuyuz sadece kutular mı duruyor öyle ekranda ?
    5- Ayda yılda bir de olsa ofis programı kullanmak gerekebilir, 512mb ram sorun çıkarır mı ?

1- Beklentilerini çok rahat karşılar . Özellikle güzel bir kulaklık ile kaliteli müzik dinleyebilirsin
    2-Ana ekrana resim ekleyemiyorsun ancak kilit ekranına koyabiliyorsun. Fakat galeri kutusu çektiğin resimleri slayt olarak gösteriyor bence çok daha gösterişli ve kaliteli . Eyer ana ekrana resim konulabilseydi 512 mb ram ile telefon can çekişirdi bence telefon özellikleri ile mevcut ram orantılı ..
    3- Evet atabilirsin
    4- Kutu içeriği şarj aleti ve kulaklık . ( Şarj aleti 2 parça ) . Batarya çıkmıyor.
    5-Bir sorun çıkarmaz , belgelerini skydrive da saklayabilirsin
    5-Lumia 720 geliyor yakında alternatif olabilir ama htc nin malzeme kalitesini yakalayabileceğini sanmıyorum.

Ama bunların yanında eklemek istediğim bir kaç eksi özellik var

1-Ses seviyesi için bir ayar yok. Alttaki tuşların titretişimi kapanmıyor . Fakat telefon çaldığında her yerden duyuluyor : )
    2-Arama motoru olarak bing ayarlanmış , değiştirilmiyor
    3-Restart özelliği yok

Tabi bunların hepsi yazılımsal güze bir güncelleme ile eklenir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 26 Nisan 2013; 10:24:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Bu telefonu gördüm ve boyutları itibari ile çok beğendim. Android bir telefon ve bulunduğum şehirde aşırı kabartılmış iphone piyasası (asgari ücrete çalışan adamda iphone 5 var) yüzünden telefon hoşuma gitti.

1- Beklentilerini çok rahat karşılar . Özellikle güzel bir kulaklık ile kaliteli müzik dinleyebilirsin
    2-Ana ekrana resim ekleyemiyorsun ancak kilit ekranına koyabiliyorsun. Fakat galeri kutusu çektiğin resimleri slayt olarak gösteriyor bence çok daha gösterişli ve kaliteli . Eyer ana ekrana resim konulabilseydi 512 mb ram ile telefon can çekişirdi bence telefon özellikleri ile mevcut ram orantılı ..
    3- Evet atabilirsin
    4- Kutu içeriği şarj aleti ve kulaklık . ( Şarj aleti 2 parça ) . Batarya çıkmıyor.
    5-Bir sorun çıkarmaz , belgelerini skydrive da saklayabilirsin
    5-Lumia 720 geliyor yakında alternatif olabilir ama htc nin malzeme kalitesini yakalayabileceğini sanmıyorum.

Ama bunların yanında eklemek istediğim bir kaç eksi özellik var

1-Ses seviyesi için bir ayar yok. Alttaki tuşların titretişimi kapanmıyor . Fakat telefon çaldığında her yerden duyuluyor : )
    2-Arama motoru olarak bing ayarlanmış , değiştirilmiyor
    3-Restart özelliği yok

Tabi bunların hepsi yazılımsal güze bir güncelleme ile eklenir diye düşünüyorum

bende telefonu yeni aldım :) yazılanlara aynen katılıyorum...tereddütlerim vardı ama şimdi iyiki almışım diyorum..bi kere telefonun havası var :) en son büyük ebatlı bi güncelleme geldi 2 gün önce ama ne olduğunu anlamadım..bana biraz telefon hızlandı gibi geldi...tavsiye ederim

• Sizce temiz 2.el lere mi yönelmeliyim yoksa sıfır mı bakmalıyım ? Telefonu elime alınca kalite hissini bana verdi lumiadan onu alamamıştım. O yüzden bu telefona yöneldim boyutları da ideal diye düşünüyorum.
  • quote:

Sizce temiz 2.el lere mi yönelmeliyim yoksa sıfır mı bakmalıyım ? Telefonu elime alınca kalite hissini bana verdi lumiadan onu alamamıştım. O yüzden bu telefona yöneldim boyutları da ideal diye düşünüyorum.

Cok guvendigin bir yerse ikinci el alinabilir ama sifir herzaman iyidir. Telefon gercek anlamda kaliteli ozellikle mavisi ben buradayim diyor yukarida atkadasin dedigi gibi iyiki almisim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılır pencere engelleyicisini devre dışı bırakmanın yolu var mı?
  • arkadaşlar telefonun kenarı bir süre sonra atıyor dendi diye hemen kılıf aldım internetten birkaç tane ama hiçbirini tam olarak beğenmedim..benim telefonumun rengi mavi..şöyle mavi afilli bi kılıf almış alan varsa nerden aldıysa bana tavsiye ederse sevinirim çok
  • Bütün Windows Phone telefonların menüleri aynı , Alıcaksanız en ucuz Windows Phone hangisi ise alın yeterli bence.
  • arkdaslar az once bı guncelleme yukledım bu guncellemelerın neler oldugunu nereden ogrenebılıyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar telefonun kenarı bir süre sonra atıyor dendi diye hemen kılıf aldım internetten birkaç tane ama hiçbirini tam olarak beğenmedim..benim telefonumun rengi mavi..şöyle mavi afilli bi kılıf almış alan varsa nerden aldıysa bana tavsiye ederse sevinirim çok

onu bende duydum umarım öyle birşey olmaz hani pekte ihtimal vermiyorum sonuçta htc malzeme kalitesi ile ünlü .. zaten telefonuda gösteren kasası ve rengi onu da kapatırsak ne anlamı kaldı : ) ama ekran koruyucu almak lazım
  • quote:

quote:

arkadaşlar telefonun kenarı bir süre sonra atıyor dendi diye hemen kılıf aldım internetten birkaç tane ama hiçbirini tam olarak beğenmedim..benim telefonumun rengi mavi..şöyle mavi afilli bi kılıf almış alan varsa nerden aldıysa bana tavsiye ederse sevinirim çok

onu bende duydum umarım öyle birşey olmaz hani pekte ihtimal vermiyorum sonuçta htc malzeme kalitesi ile ünlü .. zaten telefonuda gösteren kasası ve rengi onu da kapatırsak ne anlamı kaldı : ) ama ekran koruyucu almak lazım

Benimkinin rengi gitti köşelerden. Malzeme kaliteli ama bildiğin boyamışlar telefonu

• quote:

quote:

Aynen ekran koruyucu şart, ekranda hem çok iz kalıyor hem de koruyucu amaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

quote:

Benimkinin rengi gitti köşelerden. Malzeme kaliteli ama bildiğin boyamışlar telefonu

Olmadı simdı ya : ) ne yaptında asındı orası renkmı attı yoksa soyuldumu bırde ne kadardır kullanıyorsun

• Arkadaslar yaklasik 1 hafta sonra elime gecicek telefon.kutusunu acmadan satmayi dusunuyorum.eger ilgilenen olursa beklerim istanbul ici direk elden teslim vericem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

quote:

Olmadı simdı ya : ) ne yaptında asındı orası renkmı attı yoksa soyuldumu bırde ne kadardır kullanıyorsun

Hiç bişey yapmadım. Çok dikkatli kullanmama rağmen pantolunun cebine koyup-çıkarırken aldıktan 1hafta sonra oldu.
    Soyulma değil bildiğin rengi gidiyor, siyahlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 27 Nisan 2013; 0:29:56 >

• Renklisini almayalım mı yani siyahını mı alalım ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.