Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben de htc 8s düşünüyorum ancak sürekli msjlaşan biriyim gerek sms gerek whatsapp olsun. 512 mb ram ile sorun oluyor mu çünkü ilk alınca ram kasmaz uygulama vb yogunluklardan sonra kendini belli ediyor. Her uygulama mevcut mu çünkü bazı uygulamalara baktım insanlar baya şikayetciler sorunlsr varmış ve uyulamalar yenilenmiyormuş vb?! Örneğin ben whatsapp instagram face twitter skype dropbox vb uygulamarı arattım ama netten telefon üzeri incelemeleri yoktu :( fotoğraf ve video kalitesi nasıl?! Ayrıca renk atmaları olmuş kasanın orjinal rengi ne acaba ona yakın bi sey almak mı mantıklı ?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turans

Merhaba arkadaşlar, ben de htc 8s düşünüyorum ancak sürekli msjlaşan biriyim gerek sms gerek whatsapp olsun. 512 mb ram ile sorun oluyor mu çünkü ilk alınca ram kasmaz uygulama vb yogunluklardan sonra kendini belli ediyor. Her uygulama mevcut mu çünkü bazı uygulamalara baktım insanlar baya şikayetciler sorunlsr varmış ve uyulamalar yenilenmiyormuş vb?! Örneğin ben whatsapp instagram face twitter skype dropbox vb uygulamarı arattım ama netten telefon üzeri incelemeleri yoktu :( fotoğraf ve video kalitesi nasıl?! Ayrıca renk atmaları olmuş kasanın orjinal rengi ne acaba ona yakın bi sey almak mı mantıklı ?!

2 haftadır kullanıyorum şuana kadar hiç kasma zorlanma yaşamadım. Çok yoğun olmasa bile mesaj da kullanıyorum whatsapp ta kullanıyorum takır takır çalıştırıyor . Her uygulama mevcut diyemeyiz yani günlük kullanımda insanın işine yarayabilecek uygulamalar mevcut . Yani telefonu telefon gibi kullanacaksan hiç düşünme al bir tane. Sanırım instagram daha gelmedi ama 2 günde bir markete yeni uygulama geliyor neredeyse instagram da gelecekmiş zaten . Uygulamalara da destek veriliyor ..

Fotoğraf kalitesi gece çekimlerinde çok başarılı değil ama gündüz çekimleri tatmin edici seviyede. Çok profesyonel bir kamera bekleme .. Bence bir telefonda olması gereken kamerayı koymuşlar ne çok iyi ne de kötü ..

Renk atmasını şimdiye kadar sadece bu forumda 2 kişide duydum başka yerde hiç bahsedilmemiş , kronik mi değil mi belli değil ama moshi nin kapağını aldım renk atmasını önler sanırım . Dediğim gibi 2 haftadır telefon devamlı elimde çok sık kullanıyorum telefonu herhangi bir renk atması solma vs sorun ile karşılaşmadım herhangi bir belirtide göremedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 2 Mayıs 2013; 9:21:48 >

• Bir başka forumda 14 mayısta wp için foursquare in tanıtılacağı söyleniyor
  • Teşekkür ederim

• hocam bende yaklaşık 2 haftadır kulanıyorum htc 8s herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve telefon gerçekten çok stabil soruzsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyo gönül rahatlığı ile diyebilirim örnek verecek olursam müzik dinlemeyi çok seven biriyim otobüste müzik dinlerken bir yandanda donanım habere bakarım yolculuk sırasında yandan da whatsapp tan mesajlaşırım ve buu kullnım şekli ile her hangi bir kasma görmedim uygulamalar arasındada geçişler sorunsuz takılma ve kasmadan eser yok uygulamalr konusuna gelcek olursak yayarlı uygulamaların bir çoğu markette mevcut uygulama konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum uygulamar konusunda sıkıntılar oluşabiliyo öreğin whatsapp da bildirimlerde sorun çıkıyo bazen ama forumlarıda araştırırsan en yakkın zamanda güncelleme geleceğinden bahsediliyo yaklaşık 2 hafta içinde ve uygulama baştan yazılarak tüm hataları giderilecek miş cihazın gövdesinde herhangi bir boya aatması ve ya renk değişimi olmuyo fakat cihazın altındaki kapak kısmında zamanla renk soluklaşması oluyo benim telefonumda olsustu ama önemsiz diyebileceğimiz kadar az umarm sorularına cevap verebilmişimdir eğer oyun senin için cok öenmli değilse sorunsuz şık ve kullanımda güven veren bir telefon almak istiyorsan 8s senin için uygun bir telefon daha önce android blackberry nokia s60 kullanmış biri olarak wp çok farklı ve kusursuz bir kullanıcı eneyimi sunuyo gelecek güncellemelerlede dahada iyi olcağı kanısındayım saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtııı -- 2 Mayıs 2013; 15:53:51 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar, ben de htc 8s düşünüyorum ancak sürekli msjlaşan biriyim gerek sms gerek whatsapp olsun. 512 mb ram ile sorun oluyor mu çünkü ilk alınca ram kasmaz uygulama vb yogunluklardan sonra kendini belli ediyor. Her uygulama mevcut mu çünkü bazı uygulamalara baktım insanlar baya şikayetciler sorunlsr varmış ve uyulamalar yenilenmiyormuş vb?! Örneğin ben whatsapp instagram face twitter skype dropbox vb uygulamarı arattım ama netten telefon üzeri incelemeleri yoktu :( fotoğraf ve video kalitesi nasıl?! Ayrıca renk atmaları olmuş kasanın orjinal rengi ne acaba ona yakın bi sey almak mı mantıklı ?!

Wp isterse hafızası 100mb kalsın kasma yaşamazsın için rahat olsun neredeyse 5 aydır kullanıyorum en ufak bir yavaşlama vb durum yaşamadım... İlk gün nasılsa hala aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Wp isterse hafızası 100mb kalsın kasma yaşamazsın için rahat olsun neredeyse 5 aydır kullanıyorum en ufak bir yavaşlama vb durum yaşamadım... İlk gün nasılsa hala aynı

Sanirim aramizdaki en eski 8s kullanicisi sensin telefonunda herhangi bir renk solmasi yada siyahlasma oldumu ?

• quote:

bende telefonu alalı neredeyse 2 hafta oldu..bende iyiki almışım diyorum şimdiye kadar da herhangi bir kasma sorunu yaşamadım...tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

Sanirim aramizdaki en eski 8s kullanicisi sensin telefonunda herhangi bir renk solmasi yada siyahlasma oldumu ?

Ben Lumia 920 kullanıyorum :) 8s ve 8x kullanıcılarından bir kaçının başına gelmişti dediğiniz olay... Ben yorumumu telefonun ileride yavaşlaması ile ilgili yapmıştım... :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

Ben Lumia 920 kullanıyorum :) 8s ve 8x kullanıcılarından bir kaçının başına gelmişti dediğiniz olay... Ben yorumumu telefonun ileride yavaşlaması ile ilgili yapmıştım... :)

yanlış anlaşılma olmuş o zaman : ) yalnız şunu merak ettim bu 920 nin hafızası bizimkilerden baya yüksek yani sizin telefonlarda 15-20 uygulamanın kasmaması normal acaba bizde de durum aynımıdır ? hoş 100 mb yerde kalsa kasmaz demişsin ama sanki ileride bu hafıza olayı sıkıntı olur gibime geldi : )

• quote:

Orijinalden alıntı: murtııı

hocam bende yaklaşık 2 haftadır kulanıyorum htc 8s herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve telefon gerçekten çok stabil soruzsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyo gönül rahatlığı ile diyebilirim örnek verecek olursam müzik dinlemeyi çok seven biriyim otobüste müzik dinlerken bir yandanda donanım habere bakarım yolculuk sırasında yandan da whatsapp tan mesajlaşırım ve buu kullnım şekli ile her hangi bir kasma görmedim uygulamalar arasındada geçişler sorunsuz takılma ve kasmadan eser yok uygulamalr konusuna gelcek olursak yayarlı uygulamaların bir çoğu markette mevcut uygulama konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum uygulamar konusunda sıkıntılar oluşabiliyo öreğin whatsapp da bildirimlerde sorun çıkıyo bazen ama forumlarıda araştırırsan en yakkın zamanda güncelleme geleceğinden bahsediliyo yaklaşık 2 hafta içinde ve uygulama baştan yazılarak tüm hataları giderilecek miş cihazın gövdesinde herhangi bir boya aatması ve ya renk değişimi olmuyo fakat cihazın altındaki kapak kısmında zamanla renk soluklaşması oluyo benim telefonumda olsustu ama önemsiz diyebileceğimiz kadar az umarm sorularına cevap verebilmişimdir eğer oyun senin için cok öenmli değilse sorunsuz şık ve kullanımda güven veren bir telefon almak istiyorsan 8s senin için uygun bir telefon daha önce android blackberry nokia s60 kullanmış biri olarak wp çok farklı ve kusursuz bir kullanıcı eneyimi sunuyo gelecek güncellemelerlede dahada iyi olcağı kanısındayım saygılarımla

bu uygulama baştan yazılıcak ve tüm hatalar giderilicek kısmına takıldım..bunu htc mi yapıcakmış yoksa microsoft un kendisimi yapıcakmış ? nerden okudun acaba ? kaynağı belirtirsen sevinirm

• **** te okudugum bir yazıda vardı sürekli takp ederim yazılara bakarım şuanda donanımhaberden faazla yararlı konu var ****te takip etmenizi tavsiye ederim güncellemler yeni uygulamalar hakkında paylaşılar daha sık yapılmakta
  • Cevaplar süper ve tatmin edici benim kaygımı mazur görün çünkü iş telefonum iphone kendi telefonum ise samsung galaxy nexus yani nexus iyi bir ivme yakaladı 1gb ram olmasına rağmen androidde sistem kasılıyor windows phone hiç kullanmadım görsel açıdan şık geldi bana, zaten telefonda oyun oynamam pek! Peki beat audio olayı iyi mi şarj ortalama hakikaten 2güne yakın gidiyorsa efsane derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turans -- 4 Mayıs 2013; 0:33:44 >
  • eğer orta sınıf bir kulaklığın varsa gerçekten müzik dinlemek büyük zevk veriyor hocam bende cx 200 var okadar iyi bir kulaklık değil orta sınıf ma inan telefondan aldığım ses çok kaliteli aynı kulaklığı galaxy s3 , mini , wonder ,blackbery birçok cihazda denedim ama hiç biri bu telefonun verdiği kalitede ses veremedi benim telefonu alıp müzik dinleyenler telefonun sesine hayran kalıyorlar müzik konusunda şüphen olmasın bataryada gerçekten günü çok raht kurtaracak cinsten tabiki kullanıma göre değişir fakat ben telefonun wifisini yklaşık olarak 15 saat açık tutarak günde 1-2 saat whatsapp ,telefon görüşmesi,arada internete girerrek 1,5 günü çok rahat görüyorum tabiki kullanmadığım zaman 3g bağlantısı kapalı durumda birde 2 tane mail adresim sürekli senkronizasyon halinde durum bu şekilde hocam umarım sorularına cevap verebilişimdir sygılarımla
  • quote:

Cevaplar süper ve tatmin edici benim kaygımı mazur görün çünkü iş telefonum iphone kendi telefonum ise samsung galaxy nexus yani nexus iyi bir ivme yakaladı 1gb ram olmasına rağmen androidde sistem kasılıyor windows phone hiç kullanmadım görsel açıdan şık geldi bana, zaten telefonda oyun oynamam pek! Peki beat audio olayı iyi mi şarj ortalama hakikaten 2güne yakın gidiyorsa efsane derim ben

Hocam bende bundan önce devamlı android kullandım hatta bundan önceki telefonum atrixti 1gb ram vardı onda da tam bir f/p ürünüydü yükle yükle banamısın demezdi . Htc ye geçerken 512 mb beni düşündürdü ama hiç pişman değilim . Öncelikle wp android gibi görsel ağırlıklı olmadığı için fazla ram e ihtiyaç duymuyor. Zorla kapanma hataları , donmalar , takılmalar , ısınma problemi vs vs hiç birini yaşamıyorum artık. Güzel rom bulmak için xda yı takip etmekten kurtuldum : ) Markete girersin binlerce uygulama ama daha bugüne kadar vay be androidde bu var mış dediğim bir uygulama çıkmadı. Hadi diyelim 1 uygulama buldum onunda ömrü 1 hafta . Başka bir uygulama ile çakışması yada kendi kendine hata vermesi an meselesi ..

Beatsi tam anlamıyla kullanmak istiyorsan arkadaşın da dediği gibi adam gibi kulaklık alman lazım. İçinde gelen kulaklık tam bir çöp .. Ben genelde arabaya bağlıyorum gümbür gümbür temiz ses alıyorum. Kulaklıkta almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum : )

Şarj bana da 1.5 gün gidiyor. Androidden sonra pekte umrumda değil açıkçası : ) 7 saatte şarj bitirdiğimi bilirim. Bunda 3g devamlı açık telefon elimden düşmüyor yine de 1.5 günden aşağı düşmedim daha ..

Benim bu telefonda tek sıkıntım ileride 4gb ın yetmemesi .. Hoş bir güncellemeye bakar adamlar uygulamaları karta taşıma özelliği eklerlerse hiç sıkıntı kalmaz . Birde köşelerde renk solması oluyormuş işte onuda kurbanlık koyun gibi bekliyorum : ) Ama daha öncede dediğim gibi daha sadece 2 kişiden duydum umarım kronik değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 3 Mayıs 2013; 10:08:53 >

• quote:

Cevaplar süper ve tatmin edici benim kaygımı mazur görün çünkü iş telefonum iphone kendi telefonum ise samsung galaxy nexus yani nexus iyi bir ivme yakaladı 1gb ram olmasına rağmen androidde sistem kasılıyor windows phone hiç kullanmadım görsel açıdan şık geldi bana, zaten telefonda oyun oynamam pek! Peki beat audio olayı iyi mi şarj ortalama hakikaten 2güne yakın gidiyorsa efsane derim ben

benim telefonumun şarjı genelde 1buçuk gün gidio .. ama sürekli sürekli telefonu kullanırsan o kadar gider mi bilmiyorum açıkçası..tabi telefonun asıl şarjını ana ekrandaki live tile lar harcıo..güncelleme yaptıkları için sürekli doğal olarak şarjı daha çok harcıo..

• öncelikler hepinize hayırlı günler kardeşlerim bnde yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve telefon çok hoş ancak bnim sorum olucaktı bn net paketi alıcam whatsap facebook twetter için arada net gezinmeleri için bu telefon için bana aylık ne kadar internet paketi lazım yardımcı lursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esirgemez12

öncelikler hepinize hayırlı günler kardeşlerim bnde yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve telefon çok hoş ancak bnim sorum olucaktı bn net paketi alıcam whatsap facebook twetter için arada net gezinmeleri için bu telefon için bana aylık ne kadar internet paketi lazım yardımcı lursanız çok sevinirim

1gb iyi olur.
  • hocam senin kullnımın için 500 mb yeterlidir bende aynı paketi kullanıyorum arada internete girerim whatsapp facebook bana yetiyor dilersen 1 gb alabilirsin fakat belirttiğin kullanım şekli için gereksiz olur
  • 1 gb çok pahalı turkcelde bide faturalyım en iyisi 500 ile idare etmek çok sağolun :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.