Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar telefonun kenarı bir süre sonra atıyor dendi diye hemen kılıf aldım internetten birkaç tane ama hiçbirini tam olarak beğenmedim..benim telefonumun rengi mavi..şöyle mavi afilli bi kılıf almış alan varsa nerden aldıysa bana tavsiye ederse sevinirim çok

onu bende duydum umarım öyle birşey olmaz hani pekte ihtimal vermiyorum sonuçta htc malzeme kalitesi ile ünlü .. zaten telefonuda gösteren kasası ve rengi onu da kapatırsak ne anlamı kaldı : ) ama ekran koruyucu almak lazım

Benimkinin rengi gitti köşelerden. Malzeme kaliteli ama bildiğin boyamışlar telefonu

Olmadı simdı ya : ) ne yaptında asındı orası renkmı attı yoksa soyuldumu bırde ne kadardır kullanıyorsun

Hiç bişey yapmadım. Çok dikkatli kullanmama rağmen pantolunun cebine koyup-çıkarırken aldıktan 1hafta sonra oldu.
    Soyulma değil bildiğin rengi gidiyor, siyahlaşıyor.

valla bende bu siyahlaşıyor sözünü dinleyerek bir kaç tane kılıf aldım ama mavisini alırsam daha güzel olucak olan varsa bi yazıversin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Renklisini almayalım mı yani siyahını mı alalım ?

mavisi renk atıyorsa siyahı da atar kaçış yok gibi : )
  • Beyler herşey iyi hoş güzel de bana adam gibi bir mp3 indirme ve dinleme uygulaması lazım . çoğunu denedim ama kafama göre bulamadım bir tane . Var mı tavsiyesi olan ? Yada en kötü ihtimal pc den indirip telefon atacağım
  • O olay beni bozar çünkü ben telefonu kapak koruyucu vs. bişeyle kullanmam.

Htc one x ' e göz diktim araştırıyorum.Beyazı hoşuma gitti.
  • http://www.akilliphone.com/HTC-Windows-Phone-8S-A620e-Orjinal-Alt-kapak-Mavi_10625.html#0 işte bu keyifli oldu şimdi isterse rengi atsın isterse kırılsın
  • iyi bulmuşsun tebrikler:)
  • quote:

http://www.akilliphone.com/HTC-Windows-Phone-8S-A620e-Orjinal-Alt-kapak-Mavi_10625.html#0 işte bu keyifli oldu şimdi isterse rengi atsın isterse kırılsın

bunu bende görmüştüm :D ama yakında yazınca huylandım..stoklarına gelmemiş hala :D

• quote:

quote:

http://www.akilliphone.com/HTC-Windows-Phone-8S-A620e-Orjinal-Alt-kapak-Mavi_10625.html#0 işte bu keyifli oldu şimdi isterse rengi atsın isterse kırılsın

bunu bende görmüştüm :D ama yakında yazınca huylandım..stoklarına gelmemiş hala :D

Daha stoklara girmemesi normal çünkü telefon hem yeni hemde o parçaya fazla talep yoktur . Birde bu renk atma olayını ilk defa okuyorum eyer kronik bir sorun olsaydı o parça çoğu yerde olurdu diye düşünüyorum . En olmadı biraz fazla veririz getirirler : )

• Beyler şu konuyu canlı tutalım en azından tavsiye edebileceğiniz uygulamaları paylaşın bir işe yarasın konu : ) elim alışmış kullandığım telefonların konularına girmeye burası böyle olunca girdiğim gibi çıkıyorum artık : )
  • Habertürk'ün uygulaması gelmiş mutlaka indirin
  • evet habertürk uygulamasını ben indirdim kaliteli olmuş..varsa güzel uygulamalar burdan yazın **** arkadaşlar :
  • arkadaşlar bişi sorucam..gereksiz yere telefonun hafızasının dolduğunu görüyorum..biliyorum shrink storage falan kullanılmalıymış kullanıyorumda zaten ama daha iyi bir program warmı buna göre..bi de mesela benim tabletim android.androexplorer gibi telefonun içinde ne var ne yok gösteren yani windows gezgini tarzı bi program varmı markette ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadaşlar güncellemeyi indirip kurdum. Ne gibi yenilikler getirdiğini nasıl öğrenebiliriz. İos güncellemelerinde ne gibi artılar getirdiği belirtiliyo; fakat wp güncellemesinde böyle bişe göremedim. Mesela en son güncelleme neler getirdi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonun kenarı bir süre sonra atıyor dendi diye hemen kılıf aldım internetten birkaç tane ama hiçbirini tam olarak beğenmedim..benim telefonumun rengi mavi..şöyle mavi afilli bi kılıf almış alan varsa nerden aldıysa bana tavsiye ederse sevinirim çok

onu bende duydum umarım öyle birşey olmaz hani pekte ihtimal vermiyorum sonuçta htc malzeme kalitesi ile ünlü .. zaten telefonuda gösteren kasası ve rengi onu da kapatırsak ne anlamı kaldı : ) ama ekran koruyucu almak lazım

Benimkinin rengi gitti köşelerden. Malzeme kaliteli ama bildiğin boyamışlar telefonu

Olmadı simdı ya : ) ne yaptında asındı orası renkmı attı yoksa soyuldumu bırde ne kadardır kullanıyorsun

Hiç bişey yapmadım. Çok dikkatli kullanmama rağmen pantolunun cebine koyup-çıkarırken aldıktan 1hafta sonra oldu.
    Soyulma değil bildiğin rengi gidiyor, siyahlaşıyor.

valla bende bu siyahlaşıyor sözünü dinleyerek bir kaç tane kılıf aldım ama mavisini alırsam daha güzel olucak olan varsa bi yazıversin :)

Bende mavisi var. Kenarlarda hafiften sararma oluyor. İnternette kapaklı kılıf buldum onu alıp taktım fakat arka tarafında zamanla siyah leke bırakmaya başladı kap. O yüzden koruma kullanamıyorum. Cihazın kapaktan yana sıkıntısı çok her renginde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu renk atma olayı kronik sanırım artık bende beklemeye başlayayım sararıp solmasını : )

edit: alt kapak mayıs ortası stoklara giriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 30 Nisan 2013; 10:47:21 >
  • Beyler bugün ekrana koruyucu taktırmak için bir telefoncuya gittim orada ki çocuk bir kılıf gösterdi markası moshi .. Kapak varla yok arası bir şey ince ve telefonun arka kapağı ile aynı maddeden üretilmiş çok hoş ve kaliteli .. normalde iğrenirim telefon kılıflarından ama bunu şiddetle tavsiye ederim .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-8s-moshi-siyah-arka-kapak-plusucretsiz-kargo-122698463/detay/ kapak bu ..

edit: bu kapağı kullanıp ta memnun kalmayan varsa ( siyah leke yapma vs ) belirtsin ki yol yakınken çıkarıp çöpe atayım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 30 Nisan 2013; 18:50:38 >

• quote:

Beyler bugün ekrana koruyucu taktırmak için bir telefoncuya gittim orada ki çocuk bir kılıf gösterdi markası moshi .. Kapak varla yok arası bir şey ince ve telefonun arka kapağı ile aynı maddeden üretilmiş çok hoş ve kaliteli .. normalde iğrenirim telefon kılıflarından ama bunu şiddetle tavsiye ederim .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-8s-moshi-siyah-arka-kapak-plusucretsiz-kargo-122698463/detay/ kapak bu ..

edit: bu kapağı kullanıp ta memnun kalmayan varsa ( siyah leke yapma vs ) belirtsin ki yol yakınken çıkarıp çöpe atayım : )

Ben bu kaptan aldım 2 hafta çok rahat kullandım. Bir gün çıkartıp baktığımda kamera çevresinde Kenarlarda ve en alt mavi yerinde çıkmayan siyahlıklar oluştuğunu gördüm. Silmek için çok uğraştım fakat bir sonuç alamadım. Artık kullanmıyorum kabını. En iyisi zamana bırakmak galiba..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-windows-phone-8s-siyah-flip-cover-kilif-plus-hediye-plus-kargo-121328550/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursayin -- 30 Nisan 2013; 21:05:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

quote:

Beyler bugün ekrana koruyucu taktırmak için bir telefoncuya gittim orada ki çocuk bir kılıf gösterdi markası moshi .. Kapak varla yok arası bir şey ince ve telefonun arka kapağı ile aynı maddeden üretilmiş çok hoş ve kaliteli .. normalde iğrenirim telefon kılıflarından ama bunu şiddetle tavsiye ederim .

Ben bu kaptan aldım 2 hafta çok rahat kullandım. Bir gün çıkartıp baktığımda kamera çevresinde Kenarlarda ve en alt mavi yerinde çıkmayan siyahlıklar oluştuğunu gördüm. Silmek için çok uğraştım fakat bir sonuç alamadım. Artık kullanmıyorum kabını. En iyisi zamana bırakmak galiba..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-windows-phone-8s-siyah-flip-cover-kilif-plus-hediye-plus-kargo-121328550/detay

Valla ben bu moshi nin ürünlerine baktım da hiç şikayete rastlamadım . Birde çok tercih edilen bir marka gördüğüm kadarıyla . iphone larda çok kullanılıyormuş ama onların arka kapakları boya tutacak cinsten değil bizimkiler gibi .. neyse 5 liraya aldık işte kenarda dursun öyle : )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

quote:

Valla ben bu moshi nin ürünlerine baktım da hiç şikayete rastlamadım . Birde çok tercih edilen bir marka gördüğüm kadarıyla . iphone larda çok kullanılıyormuş ama onların arka kapakları boya tutacak cinsten değil bizimkiler gibi .. neyse 5 liraya aldık işte kenarda dursun öyle : )

zaten arka tarafındaki tasarım bi garip kaymaz özelliği ama renkte sıkıntı var

• arkadaşlar bugün itibari ile htc windows phone 8s sparişimi verdim sanırım en geç cuma elimde olur sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım bu arada bu ilk wp telefonum olacak tabi hp 614 saymıyorum tam bir ömür törpüsüydü şuan araştırdığım kadarı ile wp telefonlar dünyada epey sempati uyandırdı malum kendi ülkemiz dahi android mezarlığına döndü birçok farklı işletim sistemi ve3 işlemciye sahip telefondan sonra bakalım microsoft geçmişindeki hatalardan ders çıkarmışmı hep beraber göreceğiz ayrıca microsoft mobile cihazları android cihazlardan ayıran en büyük fark sanırım rom ve çalışma stabilite si olacak neden derseniz htc türkiyenin türk kullanıcılardan gelen yoğun rom kapasitesi eleştirilerine htc türkiye yetkililerinin cevabı şu oldu ( 512 & 1 gb & 2 gb farkı anlamayacaksınız hiçbirşey ifade etmeyecektir) burdan anladığımız kadar ile şahsen fikrimi merak edeniniz var ise 2 gb konusunda biraz abartmışlar sanırsam ancak söylendiği gibi 512 ile 1 gb belleğe sahip cihazların çalışma performansı çok fazla fark etmeyeceği kanaatindeyim.Az önce wp market sitesinde asphalt uygulamasının artık 512 lik cihazlardada oynanabileck güncellemenin geldiğini duyurdular benim şahsi tercihim mobile cihazlarda herzaman ekran kalitesinin zirvede olmasıdır sanırım 2013 son çeyreğinde wp ürünlerde daha farklı marka ve ürünleri göreceğiz bunu belirtmemdeki sebep htc ve nokia marka wp işletim sistemine sahip ürünlere ilgi duyan ancak malum fiyat aralığından dolayı alma konusunda tedirginlik duyan arkadaşların beklemesinde yarar var tabi benim gibi teknolojiye en önce sahip olma egosuna sahip değilseniz tabi şahsen kendim htc fanatiği olarak htc desire den bu yana ceptelefonlarına epey para bağlamış bulunmaktayım kısacası yaptığımı yapmayın söylediğimi yapın beklerseniz kazanan siz olacaksınız sonuç olarak microsoft şuan ikinci başlangıcını yapıyor mobile pazarda buda gösterirki yeni ürünlerin ve yeni kampanyaların kaçınılmaz olacak eminim microsoft yaygınlaşmak ve google ve ios ile kafa tokuşturmak için epey yenilikler ile karşımıza çıkacaktır....

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.