Şimdi Ara

HTC WINDOWS PHONE 8S (İNCELEME & DENEYİMLER & PAYLAŞIMLAR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.962
Cevap
16
Favori
100.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3ca6rcvv

quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Yarın kismetse elime geçerse bi inceleme de benden gelecek, özellikle.deginmemi istediğiniz bi konu varsa yazabilirsiniz

telefonun bataryası çıkıyor mu ?

jarz süresi nasıl ?

ve tabiki kamera tatmin edicimi ? ..

Telefonun bataryası çıkmıyor fakat şarj süresi şimdilik çok iyi yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum 25 26 saatlik şarjın dayandığı oldu hatta hiç oyun oynamadığım 3-4saatlik kablosuz bağlantı ile 33-34 saatlik bi şarj süresi de oldu. Kamera konusuna gelirsek o konuda pek başarılı olduğunu söylemem ama güneş alan kapalı yerlerde güzel çekimler elde edebiliyorsunuz.

@Cenk-er arkadaşım xbox store var.

• Ekranın çerçeveleri gorilla glass değil sanırım. 2 adet çok küçük kılcal çizik oluştu siyah kısmında, ama ekrana biraz işkence ettim herhangi bir çizik yok.
  • HTC 8S kullanıcısıyım. Telefondan kesinlikle çok memnunum fakat tek kıl oldğum nokta 4gb hafızası. SD karta yüklüyorum herşeyi ama 160 MB yer kaldı telefon hafızasında ve video falan izledğim de durduk yere daha fazla alan yarat çıkıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim iyi çalışmalar.
  • Shrink Storage adlı uygulamayı tavsiye ederim 1 gb yer açtı bende gerçi facebbok ve uc browser hariç sd karta kurulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yarın kismetse elime geçerse bi inceleme de benden gelecek, özellikle.deginmemi istediğiniz bi konu varsa yazabilirsiniz

jarz süresi nasıl ?

Telefonun bataryası çıkmıyor fakat şarj süresi şimdilik çok iyi yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum 25 26 saatlik şarjın dayandığı oldu hatta hiç oyun oynamadığım 3-4saatlik kablosuz bağlantı ile 33-34 saatlik bi şarj süresi de oldu. Kamera konusuna gelirsek o konuda pek başarılı olduğunu söylemem ama güneş alan kapalı yerlerde güzel çekimler elde edebiliyorsunuz.

peki son bir soru sorabilirmiyim ? lumia 620 incelemesini izliyordum orda telefonun ram inden dolayı oyular 2 boyutlu gibi birşey demişti Mesut Çevik herhangi bir oyun aldınmı asphalt 7 falan çıkacaktı xbox storeye yada başka oyunları falan rahat oynatıyormu denedinmi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

quote:

quote:

jarz süresi nasıl ?

peki son bir soru sorabilirmiyim ? lumia 620 incelemesini izliyordum orda telefonun ram inden dolayı oyular 2 boyutlu gibi birşey demişti Mesut Çevik herhangi bir oyun aldınmı asphalt 7 falan çıkacaktı xbox storeye yada başka oyunları falan rahat oynatıyormu denedinmi hocam

Bedava olarak bir iki tane hariç pek güzel oyunlar yok. Hiç oyun satın almadım zaten telefonu müzik internet için kullanıyorum genelde ama evet spider man asphalt gibi bazı oyunlar 1 gb ram istiyor. Fakat indirdiğim en ekstrem oyun olan dredd vs zombies oyununda telefon hiç takılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simple Man -- 21 Mart 2013; 19:42:20 >

• Güncelleme varrr :)
  • arkadaşlar bende bu tefefondan kullanıyorum fakat bluetooth üzerinden müzik yayını yapma özelliğini bir türlü bulamadım. bu modelde var mı? yoksa daha wp8 de mi yok bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

Güncelleme varrr :)

güncellemeyi yaptım ve uygulamaları hafıza kartına aktarabileceğimiz bir güncellemenin geleceğinden çok umutluydum ama bir değişiklik göremedim ben güncelleme içeriğini görebilme şansımız varmı acaba
  • arkadaşlar bende Htc 8s kullanıcısıyım, bir sorum olacak..!
    örneğin google'dan bir mp3 aratıyorum ve sitelerden buluyorum, indir dediğimde direk çalmaya başlıyor ve sadece geri dönüyorum, müdahale edemiyorum. ben nasıl mp3 indirebilirim..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursayin

quote:

Güncelleme varrr :)

güncellemeyi yaptım ve uygulamaları hafıza kartına aktarabileceğimiz bir güncellemenin geleceğinden çok umutluydum ama bir değişiklik göremedim ben güncelleme içeriğini görebilme şansımız varmı acaba

Yok bende göremedim. Ne değişti, ne geldi anlamadım :(
  • 512 ram multasking ve yeni versiyonda mutlaka fark eder. İşlemci neyse de ram çok önemli

• Dün ben de mavi 8s alarak wp8 kullanmaya başlamış oldum. Şimdilik tek eksik bildirim çubuğu gibi görünüyor onun dışında gayet memnunum. Ipod touch 4 kullanan biri olarak ses kalitesi çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı fiyattaki eski telefonum olan xperia soladan çok daha stabil ve hızlı çalıştığını da söylemek gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 26 Mart 2013; 17:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Dün ben de mavi 8s alarak wp8 kullanmaya başlamış oldum. Şimdilik tek eksik bildirim çubuğu gibi görünüyor onun dışında gayet memnunum. Ipod touch 4 kullanan biri olarak ses kalitesi çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı fiyattaki eski telefonum olan xperia soladan çok daha stabil ve hızlı çalıştığını da söylemek gerekir diye düşünüyorum.

Güle güle kullan arkadaşım. Bende iPod touch4 kullanmıştım. Gerçekten ses kalitesi olarak 8s çok başarılı. Kulaklık ne kullanıyorsun merak ettim.

• quote:

quote:

Dün ben de mavi 8s alarak wp8 kullanmaya başlamış oldum. Şimdilik tek eksik bildirim çubuğu gibi görünüyor onun dışında gayet memnunum. Ipod touch 4 kullanan biri olarak ses kalitesi çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı fiyattaki eski telefonum olan xperia soladan çok daha stabil ve hızlı çalıştığını da söylemek gerekir diye düşünüyorum.

Güle güle kullan arkadaşım. Bende iPod touch4 kullanmıştım. Gerçekten ses kalitesi olarak 8s çok başarılı. Kulaklık ne kullanıyorsun merak ettim.

Normalde sennheiser cx200 Street2 kullanıyorum ama telefonu almadan bozuldu. Sadece telefonun kendi kulaklığını deneyebildim yani
    Bu arada alarm sesi çok kısık şekilde başlayıp çok uzun süre içinde yükseliyor. Var mıdır bunun çözümü?

• quote:

quote:

quote:

Normalde sennheiser cx200 Street2 kullanıyorum ama telefonu almadan bozuldu. Sadece telefonun kendi kulaklığını deneyebildim yani
    Bu arada alarm sesi çok kısık şekilde başlayıp çok uzun süre içinde yükseliyor. Var mıdır bunun çözümü?

Ben creative ep-630 ile kullanıyorum. Bass lar biraz beyin mıncıklıyo ama ses gayet temiz :) Alarm konusuna gelirsek bende bilmiyorum ama uyandırıyo sağolsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben creative ep-630 ile kullanıyorum. Bass lar biraz beyin mıncıklıyo ama ses gayet temiz :) Alarm konusuna gelirsek bende bilmiyorum ama uyandırıyo sağolsun.

Kendi kulaklığında da tizler çok fazla. Sennheiser bayağı dengeliydi, garantiden gelsin denerim o zaman.

• Arkadaslar bu telefon htcx8 vereceğim linkteki programı calistiriyormu bı yardımcı olabilirmisiniz bu bir borsa programı

http://www.finnet.com.tr/f2000/genel/Index.aspx

Açılan sayfada active charts. Uzerne tıklarsanız program biraz beklerseniz acilir yoksa dahili bileşenler yuklenemedi mı yazıyor bu programı çalıştırırsa almayı düşünüyorum saygılar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.