Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hocam yine birşeyler yükleyeyim dedim ama yine olmuyor. Bu sefer markete hiç bağlanmıyor.

proxy i yi aç fiddler2 yi bilgisayarından aç ip adrwsini eşleştir here drive+ yı kurarken yaptığın gibi girecektir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swezentje

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Bugün okul dönüşü here drive+ yı deneyeyim dedim. Müthiş bir proğram. Otobüsteyken açtım otobüsün o anki hızına kadar herşeyi gösteriyor artı türkçe sesli olmasıda cabası.

çevrimdışı ve internet bağlantısı olmadan çalışması çok güzel...herkesin yüklemesi gereken ilk uygulama bence

Bende yüklemeyi düşünüyorumda üşeniyorum be hocam

madem üşeniyorsun paralı al o zaman 85 tl

• bu yaptığımız işin telefona zararı olmaz değil mi :D
  • Ben tam tersini yapıyordum ilk fiddler2 sonra proxy di demek ki sıralama önemliymiş oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

bu yaptığımız işin telefona zararı olmaz değil mi :D

hayır hocam bir zararı yok nokiacıların çok övündükleri uygulamaları biz bu sayede telefonumuza kuruyoruz artı paralı uygulamaya bedava sahip olmamızı sağlıyor....gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz....
  • quote:

Ben tam tersini yapıyordum ilk fiddler2 sonra proxy di demek ki sıralama önemliymiş oldu şimdi.

benim programlar bilgisayarda açık hocam sadece proxy i açıp giriyorum hoşuma giden uygulamaları indiriyorum sonrada proxy i kapatıyorum
  • Sadece bir sertifika yüklüyoruz telefona onun dışında zaten olay proxy falan. O sertifikanında bir zararı olmaz galiba.
  • quote:

quote:

hayır hocam bir zararı yok nokiacıların çok övündükleri uygulamaları biz bu sayede telefonumuza kuruyoruz artı paralı uygulamaya bedava sahip olmamızı sağlıyor....gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz....

onlarda beatsi yuklesin karşılıklı alışveriş yapalım :)

• quote:

Sadece bir sertifika yüklüyoruz telefona onun dışında zaten olay proxy falan. O sertifikanında bir zararı olmaz galiba.

hocam sertfikayı bir kere yükledin mi tamam başka sormuyor zaten bir nevi telefon tanımlamış oluyor programı....hiç bir şekilde zararı olmaz android de uygulamaların apk dosyası yüklemek gibi bişey
  • quote:

quote:

quote:

onlarda beatsi yuklesin karşılıklı alışveriş yapalım :)

hocam onlar beats audio yu yükleyemezler çünkü bizim telefonda dahili amfi var başka telefonlara olmuyor....hoş lumiacılar can atıyor beats audio için ama desteklemiyor maalesef.....

• hocam nokia uygulamaları süper 925 iyice göz kırpmaya başladı yada biraz daha kullanıp yaz sonu 1020 :) ama ses kalitesini çok ararım :(
  • quote:

hocam nokia uygulamaları süper 925 iyice göz kırpmaya başladı yada biraz daha kullanıp yaz sonu 1020 :) ama ses kalitesini çok ararım :(

yükelenebiliyor nokia uygulamaları bizim telefona ne gerek var ki satıp 925 alacaksın mix radio için mi? yoksa glance özelliği için mi? bence değmez hem malzeme kalitesi bakımından hemde tasarım bakımından bizim telefon daha iyi birde mp3 falan dinliyorsan beats audio yu çok ararsın...tabiki seçim senin yine de....
  • quote:

quote:

hocam nokia uygulamaları süper 925 iyice göz kırpmaya başladı yada biraz daha kullanıp yaz sonu 1020 :) ama ses kalitesini çok ararım :(

yükelenebiliyor nokia uygulamaları bizim telefona ne gerek var ki satıp 925 alacaksın mix radio için mi? yoksa glance özelliği için mi? bence değmez hem malzeme kalitesi bakımından hemde tasarım bakımından bizim telefon daha iyi birde mp3 falan dinliyorsan beats audio yu çok ararsın...tabiki seçim senin yine de....

%50 mp3 dinliyorum %5 oyun %15 telefon görüşmesi %20 internet sosyal vs %10 kamerayı kullanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 27 Ocak 2014; 20:33:38 >

• Hocam sormayı unuttum here drive+ markete gelen güncellemeleri alıyor mu? Yoksa takip edip tekrar proxy ile girip kendimiz mi güncelliyoruz?
  • arama ve sms filtresini kurdum kaldırılmadı format atmak zorunda kaldım aynı şekilde kapasite kontrolde oyleydi bunları yüklemeyin çalışmıyor ve kaldırmıyor sıfırlamadan
  • quote:

Hocam sormayı unuttum here drive+ markete gelen güncellemeleri alıyor mu? Yoksa takip edip tekrar proxy ile girip kendimiz mi güncelliyoruz?

güncelleme derken harita alır güncellemeyi uygulama yüklü olduüğu için otomatik alması gerek güncellemeleri.....
  • quote:

quote:

quote:

%50 mp3 dinliyorum %5 oyun %15 telefon görüşmesi %20 internet sosyal vs %10 kamerayı kullanıyorum :)

değmez o zaman 8x ile devam et gitsin.....

• Dün bahsettidiğim x8'i aldım. 600 tl 15 günlük. Fabrika ayarlarına döndüm. WP8 kullanmak zevkliymiş. Bana hangi uygulamaları tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiadaminbiri

Dün bahsettidiğim x8'i aldım. 600 tl 15 günlük. Fabrika ayarlarına döndüm. WP8 kullanmak zevkliymiş. Bana hangi uygulamaları tavsiye edersiniz.

hayırlı olsun hocam battery hd+, here drive+ , nokia cinemagraph ve imagine cam ilk aklıma gelenler bunlar bunları bir yükle daha sonra aklıma geldikçe yazarım
  • fidler2 ile kuracağım ama yanlışlık yaparsam olmadık bi zarar açma ihtimalim varmı? ilk günden telefonu bozmak istemiyorum acemi olduğumdan. önceki mesajlarda anlatıldığı gibi yapabilir miyim herhangi bir yanlış komutta kilitlenme filan olur mu . yoksa gönül rahatlığı ile deneyeyim mi yapana kadar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.