Şimdi Ara

# HTC WİNDOWS PHONE 8X ANA KONU # ORJİNAL WP 8.1 GÜNCELLEMESİ GELDİ # (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.578
Cevap
24
Favori
192.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonu ne zaman bilgisayara bağlasam resim,müzik vs birşey atmak için direk şarj moduna geçiyor. Bunun bataryaya zararı olmaz mı 10 saniyelik işte olsa sarj ediyor sonra çekiyoruz. Aslında bir ayar olsa bağlantıda sorsa sarj mı edelim medya akışı falan mı diye iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Beyler telefonu ne zaman bilgisayara bağlasam resim,müzik vs birşey atmak için direk şarj moduna geçiyor. Bunun bataryaya zararı olmaz mı 10 saniyelik işte olsa sarj ediyor sonra çekiyoruz. Aslında bir ayar olsa bağlantıda sorsa sarj mı edelim medya akışı falan mı diye iyi olurdu.

tüm akıllı telefonlar öyle pc ye bağlayınca direk veri alış verişinin yanında şarjda oluyor....pc de de bluetooth olacak bluetooth üzerinden veri alış verişi yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Beyler telefonu ne zaman bilgisayara bağlasam resim,müzik vs birşey atmak için direk şarj moduna geçiyor. Bunun bataryaya zararı olmaz mı 10 saniyelik işte olsa sarj ediyor sonra çekiyoruz. Aslında bir ayar olsa bağlantıda sorsa sarj mı edelim medya akışı falan mı diye iyi olurdu.

tüm akıllı telefonlar öyle pc ye bağlayınca direk veri alış verişinin yanında şarjda oluyor....pc de de bluetooth olacak bluetooth üzerinden veri alış verişi yapacaksın

Laptop alırken hiç ona dikkat etmedim hocam maalesef bluetooth yok.

• ilk 24 saati tamamladım sonuç "bu telefon bi harika dostum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyiadaminbiri

ilk 24 saati tamamladım sonuç "bu telefon bi harika dostum"

Zaten kullananlar harika diyor kullanmayanlar da neden lumia almadın diyor htc bu telefonu güzel yapmış zaten htc de bir one modeli birde 8x modeli hoşuma gidiyor gerek donanım gerekse özellik olarak....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Usb Bluetooth satılıyor istersen alıp kullanabilirsin ama bana sorarsan hiç gerek yok dostum zararı olsa o şekilde yapmazlardı.....

• windowsphone 8.1'in lansmanı martta yapılacakmış...inşallah martta bizim telefona gelir sadece bildirim çubuğu için bekliyorum 8.1'i
  • quote:

windowsphone 8.1'in lansmanı martta yapılacakmış...inşallah martta bizim telefona gelir sadece bildirim çubuğu için bekliyorum 8.1'i

Şubatta değilmiydi mart mı olmuş.
  • quote:

quote:

windowsphone 8.1'in lansmanı martta yapılacakmış...inşallah martta bizim telefona gelir sadece bildirim çubuğu için bekliyorum 8.1'i

Şubatta değilmiydi mart mı olmuş.

martta tanıtılacak inşallah martta gelir bize yoksa en kötü nisanda gelir....ama sabırsızlanmıyor değilim bir bildirim çubuğumuz bile yok artı diğer değişiklikleri de merak ediyorum şimdiden

• Aynen hocam bende çok merak ediyorum.
  • quote:

Aynen hocam bende çok merak ediyorum.

512 mb wp8 li telefonlara kırpılarak gelecekmiş allahtan bizim telefona tam gelecek güncelleme....bu arada 8.1 in boyutu baya büyük olabilir 600-700 mb olabilir köklü değişiklikler getirecek sonuçta.....
  • quote:

quote:

512 mb wp8 li telefonlara kırpılarak gelecekmiş allahtan bizim telefona tam gelecek güncelleme....bu arada 8.1 in boyutu baya büyük olabilir 600-700 mb olabilir köklü değişiklikler getirecek sonuçta.....

Bize wp 9'da tam gelir mi acaba.
  • quote:

quote:

quote:

Bize wp 9'da tam gelir mi acaba.

eğer seneye verirlerse gelir gibi hocam ama gelmesi 2 yıl sürerse biraz zor gibi çünkü şuanda çıkan wp lu teller 2 gb ram ile çıkıyor artı işlemcileri çok güçlü....bunları düşünürsek bir çok lumia modeli 920-925 de dahil wp9 u alamayabilir...wp9 un sistem isteğine bakmak gerek o zaman belki kırparak verirler belli olmaz

• Daha telefonla Bi görüntülü görüşme yapamadım Line ile sesli destekliyor ama görüntülü desteklemiyor yeni güncellemeleri bekliyoz bakalım. skype ile deneyen var mı skype indirdim lakin İngilizce Türkçesi yok mu

• 2 farklı Google dan biri ile haber sitesinde diğeri ile sahibindene takılıyorum birinden çıkmadan diğerine nasıl geçerim.kaç tane ayrı ayrı sayfa açabiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Daha telefonla Bi görüntülü görüşme yapamadım Line ile sesli destekliyor ama görüntülü desteklemiyor yeni güncellemeleri bekliyoz bakalım. skype ile deneyen var mı skype indirdim lakin İngilizce Türkçesi yok mu

bende yapmadım hocam hiç skype türkçe değil evet inşallah güncelleme ile türkçe dil desteği verirler...aslında tango benzeri bir uygulama olsaydı güzel olurdu dur bakalım hocam inşallah kısa zamanda düzelir...malum market hergün biraz daha gelişiyor bunada bir çare bulacaklardır......
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

2 farklı Google dan biri ile haber sitesinde diğeri ile sahibindene takılıyorum birinden çıkmadan diğerine nasıl geçerim.kaç tane ayrı ayrı sayfa açabiliyoruz.

soldaki geri tuşuna basılı tutarsan sayfalar arası geçiş yapabilirsin bende bazen 4 sayfa birden açıyorum sorun olmuyor......
  • onca kullanıcı var kimse buralara uğramıyor yazmıyor 2-3 kişi ile takılıyoruz herkes bişeyler paylaşsa sayfa ve konu daha güzel olur.....
  • kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    Skype ile görüntülü konuşabilirsin.

• Skype ile numara çevirip demi arama yapıyorsunuz,detaylı Bi anlatsanız yurtdışında arkadaşlar var androidli olanlar görüntülü görüşme yapıyor ben hangi telefoncuya gittiysem abi wp8 den anlamıyoz diyorlar hatta nokıa shoplara gittim onlar bile lumiaların işletim sistemi ile yeterli Bilgi sahibi değiller

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.