Şimdi Ara

HTC Windows Phone 8X Türkiye'de 'Tüm detaylarıyla bu videoda' video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
8.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

HTC Windows Phone 8X Türkiye'de 'Tüm detaylarıyla bu videoda' video inceleme

iphone5 karşılaştırmasında s3 ön kamera fotosu

bu konuda s3 ön kamera fotosu

yorumsuz...

birinde ışık önden gelirken diğerinde arkadan geliyor. yorumsuz demeden önce bunlara dikkat et.

o zaman s3 ün en kötü çektiği açıyı gösterip leş demeden en azından bir kaç farklı açıdan daha göstersinler ki tam olsun karşılaştırma

yanında verilen örnekler de aynı açıdan çekiliyorsa sorun yok. ilk örnekteki fotoğrafları hatırlıyorum, hepsi de açı değişmeden sadece telefon değiştirerek çekilmişti. keza burda da aynı. açı sabit, telefon değişik. s3'e laf atarak kazanacakları birşey yok. bu tavırları bırakın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yorumsuz...

birinde ışık önden gelirken diğerinde arkadan geliyor. yorumsuz demeden önce bunlara dikkat et.

o zaman s3 ün en kötü çektiği açıyı gösterip leş demeden en azından bir kaç farklı açıdan daha göstersinler ki tam olsun karşılaştırma

yanında verilen örnekler de aynı açıdan çekiliyorsa sorun yok. ilk örnekteki fotoğrafları hatırlıyorum, hepsi de açı değişmeden sadece telefon değiştirerek çekilmişti. keza burda da aynı. açı sabit, telefon değişik. s3'e laf atarak kazanacakları birşey yok. bu tavırları bırakın.

s3 ü savunduğum falan yok zaten s3 kullanıcısıyım ama 2 kameranın en iyi kamera olmadığının net bir şekilde farkındayım ama videoları incelerseniz one x in arkadan gelen ışıktada önden gelen ışıktada hemen hemen aynı sonucu verirken s3 ün en azından ışık önden gelirken adam akıllı bir görüntü sunduğu ortada yani tek açıda her telefonu test etmek aşağı yukarı bir sonuç verebilir ama farklı açı görüntüsü de olursa herkes daha fazla fikir elde edebilir ilk foto bence kötü yalan yok ama bu konuda çekilen s3 ön kamera fotosu ortalama üstünde bence farklı açılarla insanlar daha fazla bilgi edinebilir yanılıyor muyum?

• WP8'in ne olup ne olmadığını bence zaman gösterecek ancak eğer illaki bir windows phone telefon alınmak isteniyorsa bence en başında daha hafif bir telefon olan 8X bence öncelikli tercih olmalı. Zira nokia'nın telefonu (920) külçe altın kıvamında ve mobilite özelliği olması gereken ve cepte taşınan bir telefonun bu ağırlıkta gelmesi özelliklerine olursa olsun benim için alınmaması için başlıca sebep görünümünde. Ancak bu telefon (8X) daha kompak tasarımı ve nispeten kabul edilebilir ağırlığı ile bence tercih edilesi olmuş. Ancak ben yinede bir WP telefonunun alınabilmesi için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Marketi bile doğru dürüst oluşmadan ve microsoft'un ne kadar bir destek vereceği belli olmadan hemen atlamanın çokta hayırlı bir iş olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerhatAtaner

Kim ne derse desin telefonun tipini hiç beğenmedim agalar ve bana - yi basacağınızı bilmeme rağmen 2 gb ram 1.5 ghz hızında çalışan s4 pro işlemci kullanan ve arkasında googleın sürekli yazılm desteği verecek olan nexus 4 ü yerine bu telefonu almak bana göre aptallıktan başka hiçbirşey olmaz.Telefonun windows tarafındaki amiral gemisindeki özellikler bana göre yetersiz.Bende iphone 4s var şimdi ben gidip yeni telefon alacak olsam bunu mu alırım hayır.Ama yemin ediyorum nexus 4 aklıma çok yatıyor .Andorid 4.2 /s4 pro işlemci/2100 mah pil/adreno 320/2gb ram şimdi siz yukarıda baktığınız htc telefona 1600 lira vericekseniz sizle ben aynı masada çay içmem diyim yani.

sana - basanada artık....

• quote:

s3 ü savunduğum falan yok zaten s3 kullanıcısıyım ama 2 kameranın en iyi kamera olmadığının net bir şekilde farkındayım ama videoları incelerseniz one x in arkadan gelen ışıktada önden gelen ışıktada hemen hemen aynı sonucu verirken s3 ün en azından ışık önden gelirken adam akıllı bir görüntü sunduğu ortada yani tek açıda her telefonu test etmek aşağı yukarı bir sonuç verebilir ama farklı açı görüntüsü de olursa herkes daha fazla fikir elde edebilir ilk foto bence kötü yalan yok ama bu konuda çekilen s3 ön kamera fotosu ortalama üstünde bence farklı açılarla insanlar daha fazla bilgi edinebilir yanılıyor muyum?

haklısınız o konuda ama bu tarz inceleme yapan pek yok. benim gördüğüm sadece gsmarena en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

• cihazlar güzel.Benim merak ettiğim uygulamaların kullanılırlığı..
    Donanımsal ve işletim sistemi ne kadar stabil olursa olsun. Çoğu kişi uygulamalardaki rahatlık, kolaylık ve işlevselliğe bakıyor..elimde windows phone olmadığı için market içeriği ile ilgili endişlerde var.
    Bekleyip görecez. Ne kadar popüler olur yada olmaz..

İnceleme için tşkler.

• peki nokia lumia 920 vs htc windows phone 8x videosu yapacak mısınız acaba ?

• quote:

quote:

haklısınız o konuda ama bu tarz inceleme yapan pek yok. benim gördüğüm sadece gsmarena en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

zaten gsmarena 1 numara genelde takip ederim karşılaştırmalarını vs ama bir türk siteside daha kapsamlı ve başarılı bir şekilde karşılaştırma yapsa hayır demem yani benim amacım s3 ü övmek değildi zaten olsa diğer fotolarıda koyarım ama iphone testinde güneşe karşı her zaman çekim yapmayacağımız için pembelik çok önemli değil deniyorsa s3 içinde ön kamera arkadan gelen ışıkta başarısız ama önden gelirse en iyilerden biri dersek yanlış olmaz s3 te diğerlerinden farklı olarak smart stay olduğu için kamera ayarları farklı olabilir mesela bunun gibi uzar gider konu onun için fazla uzatmıcam isteyen istediğini anlayabilir ben fotoları koydum işte

• Oyun performansı nasıl acaba ve birdahaki incelemede oyun performansı test edilecekmi ?

• wp arayüzünü hiç beğenmiyorum sırf onun için wp ye uzak kalırım.

• quote:

yorumsuz...

biri ışığı arkasına alarak çekilmiş birisi ışğa karşı çekilmiş...

bu arada örnek fotoları ve videoları burda paylaşsanız güzel olur...

• Burada en önemli özellik bence diğer Windows yazılımlarının çalışabiliyor olması. Di mi? Web sayfalarında öyle deniyor ama ARM işlemci de x86 yazılım nasıl çalışır bilemiyorum ?

• Test sonuçları banada enteresan geldi:)

• Uçuyor alet yav

• htc 8s 1000 liranın altında gelecekse eğer süper olur yani. kesinlikle alınabilir bir telefon. tasarımı da çok hoş.

• HTC tasarım anlamında cihazların kalın olması dışında güzel çalışmış fakat winphone 8 konusunda yorum yazan arkadaşların yorumlarına hayret etmemek elde değil.Gerek ios gerek winphone 7 kullandım şu an android kullanıyorum ,pc im win8 pro ...baktığımda mobil işletim sistemlerinde ben arayüzü olabildiğince değiştirmek tema arkaplan canlı duvar kağıdı ne bileyim simgelerin değiştirilmesi gibi can alıcı özellikler ve tabiki güçlü bir donanım isterim.ios jailbreak ile güzel wp8 berbat ve sıkıcı bir arayüze sahip arkaplan resmi bile koyamıyorsunuz uygulama sayısı az artarmış falan kimbilir ne zaman yağ gibi akıyormuş bari akmasın cihazda görsel anlamda hiç bir şey yok ki daha da akmasın mı yani ...

• quote:

Orijinalden alıntı: demo11

Oyun performansı nasıl acaba ve birdahaki incelemede oyun performansı test edilecekmi ?

Benim yazın kullanma imkanım oldu WP8li telefonları bence androidden kat kat daha kat kat daha üstün buna oyun da dahil fakat ben lumia 920 kullandım bunu bilmiyorum :D

• Telefon çok iyi olmuş bence siyahı iyi gider.
    Şimdi birde Lumia 920 beklemek gerek onuda görelim sonra karar verip alacağız.
    IOS ve Android artık sıkıcı geliyor Windows yeni bir nefes olacaktır piyasa için ben arayüzü beğendim ayrıca yağ gibi akıyor çok stabil.

• Daha Çok haber istiyoruz :)

• bana kalırsa durumu iyi olmayanlar biraz bekleyip görüp öğle almaları gerek kimse bilmiyor bir problem varmı yokmu wındows ap açık bırakır çirkef bir firma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.