Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HTDZ HT-81A Shotgun Condenser Mikrofon Satın Al 6 Aralık 2017 19:48 1 1 HTDZ HT-81A Shotgun Condenser Mikrofon Hiç kullanılmadı desem yeridir. Youtube için çekimler yapmak amacıyla almıştım fakat yeni aldığım dslr makinem sorunlu çıktığı ve 3 aydır servisle uğraştığım için olaydan soğudum ve ne var ne yok satmaya karar verdim.Ürününün incelemeleri için youtube'da bir çok video bulabilirsinizİncelemeler HT-81 modeli için yapılmış fakat bu daha yeni modelidir ve HT-81 desteklemezken bu phantom power desteklemektedir14.11.2016 İstanbul Hi-Fi faturalıdır.Fotoğrafların devamı için sahibinden linkiSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir, Gönen Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HTDZ HT-81A Shotgun Condenser Mikrofon Tascam DR-05 v2 Ses Kayıt Cihazı Xperia Z Siyah C6603 Turkcell Cihazı (2 Ay Kullanıldı)