Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tascam DR-05 v2 Ses Kayıt Cihazı Satın Al 13 Şubat 2017 14:37 1 1 Tascam DR-05 v2 Ses Kayıt Cihazı Ürün az kullanılmış olup youtube için çekimler yapmak amacıyla almıştım fakat yeni aldığım dslr makinem sorunlu çıktığı ve 3 aydır servisle uğraştığım için olaydan soğudum ve ne var ne yok satmaya karar verdim.Bu süre içinde birkaç kez gitardan kayıt almak için kullanıldı o kadar.Fotoğrafta kutu üzerinde 4gb micro sd yazmakta fakat şu an üzerinde 16gb hafıza kartı takılıdır ve onunla birlikte verilecektir.Youtube üzerinden ürün ile ilgili birçok inceleme ve Zoom H1 kıyaslaması bulabilirsiniz.Aynı zamanda "HTDZ HT-81A" Shotgun Condenser Mikrofonumu da satmaktayım. Onun fiyatı 200 TL'dir.İkisini birlikte almak isterseniz 500 TL'ye bırakırım.Ürün yurt dışından getirilmiş olup faturası bulunmamaktadır.Diğer fotoğraflar için sahibinden ilanıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HTDZ HT-81A Shotgun Condenser Mikrofon Tascam DR-05 v2 Ses Kayıt Cihazı Xperia Z Siyah C6603 Turkcell Cihazı (2 Ay Kullanıldı)