merhaba arkadaşlar ben bir site oluşurdum dreamweaver kullanarak. başka bir sitenin tasarımını aldım üstündeki yazılarya oynamış oldum böylece ama sitenin adresi " file:///C:/Users/Deniz/Desktop/----------.htm " şeklinde. bunu nasıl değiştirirebilim? yardımcı olursanız sevinirim
konu yanlış yerde burası teknik yardım bölümüdür
nerede açacağımı bulamadım acil bir cevap gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: beren9o
merhaba arkadaşlar ben bir site oluşurdum dreamweaver kullanarak. başka bir sitenin tasarımını aldım üstündeki yazılarya oynamış oldum böylece ama sitenin adresi " file:///C:/Users/Deniz/Desktop/----------.htm " şeklinde. bunu nasıl değiştirirebilim? yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba;
Masaüstünde htm sayfasının ismini değiştir. (index.html yap) Ancak dosya (objelerin varolduğu) klasöründe yolunu htm sayfasının içerisinden değiştirmen gerekecektir. (images yap) Dreamweaver'in içinden file:/// kısımlı yeri sil yerine images/... obje yolunu yaz.
Kolay Gelsin.
Bahsettiğiniz dosya klasörü yok ama sadece masaüstündeki adı değiştirebildim index.html şeklinde
quote:
Bahsettiğiniz dosya klasörü yok ama sadece masaüstündeki adı değiştirebildim index.html şeklinde
İndex'i kaydederken masaüstünede objelerin olduğu bir klasör oluşturulmadı mı ?
quote:
Merhaba;
Resimlerde gördüğün gibi ben bu sayfayı şuanda kayıt ettim.Sayfanın adını index.html olarak düzenledim. Şimdi sıra şu ismi bozuk olan dosyada onuda images olarak değiştirebilirsen değiştir ancak o dosyanın içerisinde css'ler java scriptler mevcut olacaktır. O dosyanın ismini değiştirdiğinde komple index.html dosyasından css'lerin, java scriptlerin yollarını değiştirme mecburiyetinde kalacaksın.Mevcut resimlerde dosya yolları klasörün ismi ile devam etmekte.Ekte yer alan resimde göreceğin gibi yanlarında siyah nokta var.