Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaironeya

suan itibariyle hdseyiri aciyorum fakat yuklenmiyo bir turku play butonuna basiyorum surekli buffering te acaba sadece bndemi boyle?

Son 2 gündür HDseyir'de ben de aynı problemle karşı karşıyayım. 3 tarayıcıyla da denedim.

Tam da bilgisayarın olmadığı şu günlerde hiç iyi olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

quote:

suan itibariyle hdseyiri aciyorum fakat yuklenmiyo bir turku play butonuna basiyorum surekli buffering te acaba sadece bndemi boyle?

Son 2 gündür HDseyir'de ben de aynı problemle karşı karşıyayım. 3 tarayıcıyla da denedim.

filmler silinmiş ondan açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

Dizimag den dizi önerebilecek varmı misfist-towen prep-continuum seven birisi için teen wolfda iyi baska bilim kurgu- fantastik tarzı

ALPHAS....
    DENEYİN..biraz heroes i andırıyor ama güzel...zaten fantastik olunca az esinlenmelerde oluyor..

Abi AlPHAs nasıl flim öyle bayıldım.Walla arasam bulamam.
  • quote:

quote:

kotu oldu bu neyse umarim ilgilenirler en yakin zamanda ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdseyir kapanmış ya kötü oldu.

Değerli Üyelerimiz ,

alıntı:
    HDSeyir.com sizlere 9 ay kadar hizmet verdi.
    Bazı prolemler yüzünden film sunumunu sonlandırıyoruz. Yeni projeler ile görüşmek dilegi ile...

Saygılarımız ile
    www.HDSeyir.com
    İletişim: bilgi@hdseyir.com
    İletişim: facebook.com/hdseyir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 2 Ağustos 2012; 19:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

hdseyir kapanmış ya kötü oldu.

Değerli Üyelerimiz ,

alıntı:
    HDSeyir.com sizlere 9 ay kadar hizmet verdi.
    Bazı prolemler yüzünden film sunumunu sonlandırıyoruz. Yeni projeler ile görüşmek dilegi ile...

Saygılarımız ile
    www.HDSeyir.com
    İletişim: bilgi@hdseyir.com
    İletişim: facebook.com/hdseyir

Güzel bir siteydi.

• quote:

Güzel bir siteydi.

kardes sana bir pm atmıstım gelmedi mi
  • Arkadaşlar HDSeyir Kapandı
    Ancakhttp://cinemakina.com Hala kaliteli paylaşımlara devam ediyor. 10 tl gibi bir bagış yapanlara siteyi açıyor...

Haberiniz olsun sitelerin ayakta kalması için yardımlar lazım. Yoksa kimse başa çıkamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscikilom

Arkadaşlar HDSeyir Kapandı
    Ancakhttp://cinemakina.com Hala kaliteli paylaşımlara devam ediyor. 10 tl gibi bir bagış yapanlara siteyi açıyor...

Haberiniz olsun sitelerin ayakta kalması için yardımlar lazım. Yoksa kimse başa çıkamaz

Hdseyir kötü oldu....
    Cinemakina da filmler bayağı eski ama yinede üye olunanilir..baskada hd film izleyeceğimiz site yok gibi....

• Arkadaşlar, siteyi kapatmamın sebebi başka projelerimin olmasından dolayı.
    Son zamanlarda Site çok büyüdü, buna baglı olarak masraflarda çıkmaya başladı. Kullandıgım film scripti sunucuyu yoran bir sisteme sahipti ve tekil kullanıcı sayısı da, günlük 20.000 e ulaşmıştı. Vps sunucuya geçtim olmadı, daha büyük sunucu falan gerekiyor. Masraf edecek halde de degildim.

HDSeyir e emek verdim kullanıcılara en iyi sunumu yapmaya çalıştım devamını getiremedim. Kusura bakmayın.

• Dizi konusunda en iyi Dizimag

• quote:

Orijinalden alıntı: AKI

Arkadaşlar, siteyi kapatmamın sebebi başka projelerimin olmasından dolayı.
    Son zamanlarda Site çok büyüdü, buna baglı olarak masraflarda çıkmaya başladı. Kullandıgım film scripti sunucuyu yoran bir sisteme sahipti ve tekil kullanıcı sayısı da, günlük 20.000 e ulaşmıştı. Vps sunucuya geçtim olmadı, daha büyük sunucu falan gerekiyor. Masraf edecek halde de degildim.

HDSeyir e emek verdim kullanıcılara en iyi sunumu yapmaya çalıştım devamını getiremedim. Kusura bakmayın.

yeni projelerinizde başarılar dilerim. ben şahsen film izlemediğim için kusura bakmıyorum ama bir çok kişi bakıcak:) gerçekten çok kaliteli bir siteydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bugün bu kodla dizihd de izleme imkanım oldu.dediğin gibi dizisine göre değişiyor.
    bu scriptler sayesinde android tablet son zamanlarda yaptığım tuning ayarlarıyla birlikte sorunsuz internet ve dizi keyfi vermeye başladı.android gerçekten de kişinin o tabletle uzun deneyimleri sonucu ancak kullanım keyfi güzel hale geliyor.ilk haliyle çoğu çin tableti odun gibi işlenmeyi bekliyor bence
    Apple ürünlerine donanım ve yazılımı çok iyi optimize ettiği ve güzel tasarımlarla sunduğu için saygı duyuyorum.ancak cebimize uymuyor malesef.

Neyse asıl söyleyeceğim şey.rlxhkn , tabletimdeki bu büyük eksikliği giderdiğin için sana çok teşekkür ederim.çok işime yaradı ve yarayacak gibi daha.keşke bu scriptleri android uygulaması yapsan ve yayınlasan.çok tutar vallahi.değiştikçe güncellenir ve android markette sadece 1 olan dizi uygulamasının üzerinde ilgi çekerdi inan.benden önermesi.

rica ederim. pmden anlaştığımıza göre burdan devam edebiliriz. android uygulama yapamam o çok zor bi iş ama çok önemli siteler varsa yaz, olup olmayacağına bakalım.

• koskoca internet aleminde 1 tane site vardi oda kapandi hdseyir......... html5 uyumlu nasil lmaz siteler ya.1tane bile film izleyecek adam akilli site yok.ipad iphone kullanan kisi sayisi bu kadar mi az.nasil olmaz ya.bi film zevkimiz vardi oda yalan oldu.bu ipad face girmekten baska hic bi ise yaramayan bir cihaz aldigima pisman oldum

• http://www.hdfilmseyret.net burdan film izleyebilirsiniz hepsi calisiyor
    www.yabancidiziizle.com burda da cogu dizi calisiyor sadece 1i olmadi bende

• Arkadaşlar dizimag bana hata yapıyor.İndir diyor.Nasıl düzeltilebilinir.Hmmm banlamışlar şimdi düzeldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 4 Ağustos 2012; 19:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

http://www.hdfilmseyret.net burdan film izleyebilirsiniz hepsi calisiyor

Tesekkurler

• Hakan ya..su indirmeden izleye bir kod çakmak mümkünmu...?

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

http://www.hdfilmseyret.net burdan film izleyebilirsiniz hepsi calisiyor

Tesekkurler

Maalesef hdFilmseyrette gitmis..savcılik kararı ile kapatlmıştır uyarısi çıkıyor....ya arkadaslar diziler tamamda hiç film sitesi kalmadı elimizde..bulan olursa paylaşalım...

• Güzel konu olmuş Yabancı Dizi İzle'nin HTML 5 olması iyi olmuş Ipad veya Iphone'um yok ama olduğu zaman izlicem ilk mesajdaki sitelerden birinde bu konu üst konu olmalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.