Şimdi Ara

HTML JAVA CSS İLE KÜÇÜK BİR PROJE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğiniz gibi şu zamanlarda derslerden uzağız ve her okul bir yöntem ile çözmeye çalıştı. Bizde dersleri Zoom'dan işliyoruz. Zoom'a geçen güncelleme geldi ve bütün dersler şifrelendi. Şifresiz derse giremiyorsunuz. Ee bütün şifreleri akılda tutmak imkansız. Yok şifre ne? yok ID ne? Sıkıntı. Bende buna küçük bir proje ile dur demek istiyorum. Proje aşırı basit ama yardımınıza ihtiyacım var. Proje şu: İlk 9, 10, 11, 12. sınıf diye butonlar olacak. Sonra atıyorum 9. sınıf birisi 9. sınıfa bastığında ders öğretmenleri butonları çıkacak. Mesela Fizik. Fizik XXX Hoca. O butona basıldığında ise hocanın dersinin ID'si ve şifresi çıkacak. Ayrı ayrı şekilde. Yani bir kutuda ID diğerinde şifre. Kutuların yanında ise hızlı kopyalama için bir diğer buton. Böylece derse girilmesi çok daha kolay olacak. Her kod için açıklama yaparsanız sevinirim. Burada amacım sizden bir şeyler öğrenmek, size yaptırmak değil. İyi günler.
    Görsel atacağım kafada fikir oluşması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTML JAVA CSS İLE KÜÇÜK BİR PROJE YARDIM
    Böyle bişi yaptım.

• En son hali:
    HTML JAVA CSS İLE KÜÇÜK BİR PROJE YARDIM
    En azından şimdilik. Arkadaki sistem için kod yardımlarınızı bekliyorum.

• Yukarı

• Up!

• Up!

• HTML JAVA CSS İLE KÜÇÜK BİR PROJE YARDIM

şuna benzer bir tasarım ile yardımcı olabilirim. Her dersten ne kadar hoca olacak?

Kodları açıklamalarıyla size gönderirim. Siz zaten id'leri ve hocaların isimlerini açıklamaları okuyup yerleştirirken mantığını kavrarsınız.
  • Hocam benimkine göre kat kat iyi bir tasarım çok iyi olmuş.
    Dediğim gibi anadolu ve fen katı var. Öyle bir seçme imkanı sunarsak iyi olur. Ben checkbox ekledim ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
    Siz bana nasıl o kutuları yazıları eklediğinizi anlatın gerisi bende sonuçta öğrenmek için yapıyorum
    Tekrar sölicem hocam aşırı iyi olmuş tasarımı benimki 2009 dan kalma
    birde mobil desteği yapmamız gerek ancak şuanlık acelesi yok sadece telefondan girildiğinde iyi olmuyor

• Ayrıca hızlı kopyalama ekleyeceğim, Ben nasıl yapılacağını buldum ama kendime göre yardımcı olursanız sevinrim

• Up!

• Up!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.