Şimdi Ara

HTPC'im ne kadar eder sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklaşık 2 sene önce hazırlamış olduğum HTPC mi satmayı düşünüyorum ancak ne kadar edeceğini bir türlü kestiremedim yardımcı olabilecek var mı?

Sistem şu ;

Anakart : MSI E350IA-E45
    İşlemci : AMD Zacate E-350
    Ekran Kartı : AMDRadeon HD 6310
    Anakart + İşlemci + Ekran kartı hepsi bir arada anakart üzerinde.
    RAM : 2x2 GB Corasir Ram DDR3 667 GHZ
    HDD : Western Digital 250 GB
    Kasa : Dark Modern Kasa ( Kasanın güç kaynağındaki fan değiştirildi daha sessiz hale getirilmek için )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 tl :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    1100 mü demek istedin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTay

1100 mü demek istedin :)

İşlemci zayif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci zayıf derken HD filmlerde sıkıntı yok,Windoes 7 yüklü ve sorunsuz çalışıyor.Sonuçta bu bir htpc makinası.Oyun oynamak için oluşturulmadı.Sadece Ram ve HDD'si en az 150 eder zaten
  • quote:

İşlemci zayıf derken HD filmlerde sıkıntı yok,Windoes 7 yüklü ve sorunsuz çalışıyor.Sonuçta bu bir htpc makinası.Oyun oynamak için oluşturulmadı.Sadece Ram ve HDD'si en az 150 eder zaten

işlemci ciddi derecede zayıf nette bile gezilmez bunla o nedenle satıyorsun bence
    yok ya o kadar zayıf olsa bende kullanamazdım merak etme.Windows 7 çalışıyor ve sıkıntı yok.İstersen demo video çekim senin için :)
  • quote:

yok ya o kadar zayıf olsa bende kullanamazdım merak etme.Windows 7 çalışıyor ve sıkıntı yok.İstersen demo video çekim senin için :)

bi çek bakalım merak ettim neler yapıyormuş bu işlemci. oyun felan oynanıyorsa birazda onlardan çekersin.
    Oyun oynamaz.Zaten oyun oynar gibi bir iddaam yok

• 250 ile 300 tl arası uygundur hocam.

Htpc ve bu anakartı kullanmış biri olarak söylüyorum yaklaşık 2 sene önce 120tl ye satmıştım. htpc için iyi fakat günümüz codeclerini artık kaldıramaz. özellikle hdmı 1.3 olduğu için 3d oynatamaz. ama dediğim gibi 2 3 sene önce rakibi yoktu :)

Anakart 100tl ram 50 dark 75 eder hdd de 50 desek ortalama bu fiyatlar.
  • celalettin53 kullanıcısına yanıt
    Evet banada o kaar eder gibime geldi.3D televizyonum olmadığı için hiç o işe girmedim.Ama bence film izlemek,internete girmek ve download etmek için güzel bir cihaz.

Teşekkürler yorumun için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.