rc-690 ı almadan yapsaydın böle bi tane alırdım valla aklımızı çeliyosun abi yapma ...
Kasa kapağı için geleceksin nasılsa ve geldiğinde kasayı görünce büyüsüne kapılacaksın ve gerisi malum..
Tebrikler,gerçekten özenli bir çalışma olmuş
AMFİBİ üstadım boş bir vaktinizde 2-3 tane yapıp stoklamak lazım bence .Gerçi beklemeninde heyecanı farklıdır Bu htpc için benim gördüğüm en fonksiyonel&al benili kasa.Ek olarak habire sistem (Anakart cpu gpu vs) değiştirip test&bench işleri için uğraşanlar içinde harika bir opsiyon.Ne koysan şık durur&fonksiyonel olur
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
AMFİBİ üstadım boş bir vaktinizde 2-3 tane yapıp stoklamak lazım bence .Gerçi beklemeninde heyecanı farklıdır Bu htpc için benim gördüğüm en fonksiyonel&al benili kasa.Ek olarak habire sistem (Anakart cpu gpu vs) değiştirip test&bench işleri için uğraşanlar içinde harika bir opsiyon.Ne koysan şık durur&fonksiyonel olur
Üstadım herkesin isteği değişik olduğundan, hazırda dursun diye yaptıklarım çok bekler. En iyisi sipariş üzerine imalat yine..
Hakketen güzel olmuş. ellerine saglık fotolarda on numara
Haklısınız
müthiş bişey eline sağlık
Güzel olmuş eline sağlık
tebrik ederim güzel yapmışsın kasayı
10 numara olmuş diyorum başka da bir şey demiyorum.
süper bi kasa bi arkadaş galiba daha önceden bunu nasıl yaptığını adım adım göstermişti mükemmel.
Mesaj yazmadan önce konu tarihine bakın isterseniz ?
30.5 derecede kalması güzel... kasanın neresini baz alıyorsunuz ısı göstergesi konusunda ??
Bilgi: Polarize filtre kullanarak plexi nin veya cam ın yansıma yapmasını engelleyebilirsiniz.
Çok güzel bir kasa olmuş, ellerine sağlık.
on numara kasa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme